Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wystarczy być przeciętnym z wyglądu

Polecane posty

mając kasę można się zrobić na bóstwo .Wystarczy mieć przeciętną urodę i zwykłą figurę a mając kasę można zrobić wszystko .Począwszy od operacji plastycznych aż po szczególy takie jak wybielanie zębów,zmiana koloru oczu(soczewki) włosów,fryzury ,styl ubierania,umięśnić ciało-fitness,zakupić drogie kosmetyki plus wizyta u wizażystki ,solarium -opalenizna itp.,pedicure,amnicure,różne zabiegi na twarz i ciało Ne korzystam z większości tu opisywanych zabiegów ,tylko podaje przykład co mozna w sobie zmienić żeby lepiej wyglądać .Dziwią mnie natomiast wymagania facetów którzy przyrównują amerykańskie modelki,aktorki itp do polskich kobiet których zarobki są 100kroć mniejsze ,faceci też z reguły zarabiają grosze a chcieliby nie wiadomo kogo.

Gość obronska
fascynujące pewnie myślałaś nad tym całą noc ?

masz rację! a ja dodam jescze coś od siebie- WOLĘ o 100 razy dziewczynę przeciętną, ale zadbaną, pachnącą, pięknie ubraną niż taką, która jest bardzo ładna, ale ma szaro-bure ciuchy, zniszczone dłonie, brzydkie włosy... a to, że wygląd kosztuje- jest oczywiste...ale to inwestycja w samych siebie, w człowieka- czyli najlepiej wydane pieniądze :)

śmieszny student hmm tak sądzisz? ja na swoim punkcie nie mam kompleksów gdyż mam zbyt wielu adoratorów ;) no chyba że są gejami;)

Gość vcxvcx
a robisz tym adoratorom loda , gdy męza nie ma w pobliżu ?

. a co do facetów- oczywiście, że każdy by chciał mieć piękną, zadbaną laskę...ale i tak 80% z nich w końcu ma za żony szare myszki... które piorą, gotują, wychowują dzieci, i nie kupią sobie perfum za 300 zł, bo lepiej za to wymienić toster w kuchni - to smutne i przygnębiające...

Gość to czemu zalisz
sie na fomum z pomaranczki ze masz obwisle cycki???bo wtope jenny zaliczylas niezla...

chance racja ,no niestety taka jest polska rzeczywistość a z drugiej strony co to za uroda ?? która jest non stop poprawiana i sztuczna .Uważam ,że lepiej jest podkreślać naturalnie piękno ,niż nałożyć na siebie tonę biżuterii i tapety.

ja nie mam dokleajanych pazurów,rzęs ,powiekszanych ust ,botoxow itp ,nie farbuję włosów i czuje się super .

a ja mysle ze trzeba miec w sobie to cos, cos co mimo przecietnej urody przyciaga facetow ;) soczewki, wybielanie zebow, kosmetyczka raz w miesiacu, fryzjer to w gruncie rzeczy nie takie duze pieniadze

Gość byujik
karmicie trolla

Gość lhbiuojhiljop
co jak co ale to co napisala o polskich chlopach to prawda a sami zreszta wygladaja jak przecietniaki

. tak, ale jesteś jeszcze młodziutka:) kiedy za 20 lat będziesz miała siwe włosy, zmarszczki- będzie Cię stać na to, aby je zafarbować u dobrego fryzjera, kupić dobry krem, itd- i nadal będziesz zadbana i atrakcyjna:))) wiadomo, że w młodym wieku nie trzeba AŻ tak dbać o siebie- wystarczą fajne ciuchy, dobry tusz do rzęs raz na jakiś czas kosmetyczka, fryzjer:)... później zaczną się schodki!:D

Lady love niby nie duże ale jak na zarobki przecietnych polaków to wcale nie małe . Fryzjer -farby ,ścięćie .Kosmetyka pediucre i manicure-trzeba robić regularnie ...nie wspomne o modnym ubraniu się .Bo ciuchy to droga inwestacja a moda tak szybko się zmienia

pedicure i manicure mozna sobie zrobic samemu, ja mialam na mysli oczyszczanie twarzy np ;)

Gość lhbiuojhiljop
,kiedys ludzie nie widziwiali, wyg;adali anturalnie i to bylo szczesceri a teraz?? nie am nic naturalnego, same sztyczne kobiety i mezczyzni, sztucznie poprawiana uroda wyglada czesto wrecz komicznie

chance znam bogate starsze panie -chociażby moja teściowa robi sobie botoxy ,kremy ,zabiegi laserowe a co? i tak wygląda staro i nieatrakcyjnie -w dużej mierze to kwestia genów jeśli chodzi o późniejszy wiek. A facetom odwala widzą taką beyonce albo rihanne która wydaje na siebie 200tys mieisęcznie i chcieliby żeby ich żona tak samo wygladała za 200zl/m

mozna byc modnym, badz oryginalnym i nie wybierac ciuchow markowych jezeli ktos ma pomysl na siebie to i za male pieniadze cos ze soba zrobi moda moze i sie zmienia ale tez powraca, klasyka zawsze bedzie w modzie

zastanawiając się głębiej, myślę, że to dlatego, bo w Polsce panuje stereotyp MATKI POLKI kobiety, która po urodzeniu dziecka, wyjściu za mąż NIE JEST JUŻ KOBIETĄ, A MATKĄ I ŻONĄ uważa się, że taka kobieta nie powinna już myśleć absolutnie o sobie, a o DOMU I RODZINIE...! moja przyjaciółka, która po urodzeniu dziecka nadal ma ochote, pieniądze i czas aby dbac o siebie- nie raz jest wręcz LINCZOWANA za to! bo co to za matka, która zostawia dziecko na dwie godziny z opiekunką i idzie sobie na fitness?! po co ona farbuje włosy- przecież karmi piersią! (co ma jedno z drugim-nie mam pojęcia) lub CO JEJ MĄŻ W NIEJ WIDZI?! ona nie gotuje obiadów!!! to jest straszne, bo kobiety za bardzo się poświęcają, czują taki obowiązek...

Gość koko czoko spoko
jenny koniu sama chcesz zoperować nos :o wiec skonncz pierdolić ok?:o

oczywiście jako młoda dziewczyna miałam kompleksy a która ich nie ma? zwłaszcza nastolatki .Dzisiaj mam zupełnie inne zdanie na ten temat ,trzeba wyeksoponowac to co mamy ładne i przedewszystkim zaakceptować siebie . Jakby kobiety dbały o siebie po porodzie to zapewne byłoby mniej zdrad,chciaż ja coraz rzadziej spotykam zaniedbane mamuśki

wlasnie Jenn - polscy faceci(NIE WSZYSCY!!!) sa beznadziejni, nie dosc ze zapierdalaja na budowie za grosze to jeszcze nie umieja sie ubrac a szukaja hollywoodzkiej gwiazdy! a potem sie dziwic ze sa sami starzy kawalerowie i w PL nie ma przyrostu naturalnego.

Gość Matóżyzdka
jeszcze niedawno pisała o tym na wizazu wiec operację planujesz i ja zrobisz idiotko kłamliwa :o

chance, racja ale to nie tylko w Polsce, tutaj gdzie mieszkam gdybym powiedziala ze moja mama np wychodzila do sklepu, czy do fryzjera zpstawiajac mnie sama w domu jak bylam mala, badz gdy ja majac 7 lat zostawalam z bratem roczniakiem to by ja wygnali, bo tak sie matka zachowywac nie moze ba oni i na dyskoteki wychodzili (mialam telefon i nr na kartce wrazie gdyby cos mialam dzwonic, pozatym ciotke mialam tez w tej samej klatce) nic sie nigdy nie stalo, mnie i brata nauczylo to odpowiedzialnosci i samodzielnosci Tutaj kobieta ma tylko sprzatac, prasowac doslownie wszystko, zajmowac sie domem, dziecmi, chodzic za facetem i najlepiej jeszcze pracowac fizycznie ja nie robie polowy z tych rzeczy i tez jestem nekana, bo jak ja tak moge, a no moge :)