Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polibudziara

co jak zginie indeks??????????????????????????????????

Polecane posty

Gość polibudziara

chyba sie zabije :O co sie robi jak sie zgubi indeks jestem na 2 roku :O

Trzeba iść do dziekanatu i jakoś to załatwić. Niech ci dadzą drugi.

Nic. Są karty egzaminacyjne, odtworzysz. Nie myśl, że się nie da i unikniesz batów. :D

Gość polibudziara
ale nie chce kurwa latac po tych prowadzacyvh zebt zbierac te jebane [podpisy :O czy bede musiala?

Gość polibudziara
wiem ze do dzikanatu, ale pytam czy bede musiala latac za prowadzacymi i zbierac drugi raz wpisy :O tego jest w huj nie mam czasu na pierdoły :(:(:(

Po prowadzących nie masz co latać, przecież nie mają przy sobie kart egzaminacyjnych. Dziekanat się kłania.

Gość polibudziara
ja pierdole jak nie znajde to sie zajjebie

Gość studencik,
u mnie już nie ma indeksów :)

Gość polibudziara
czyli co nie bede musiala zabierac ponownie wpisów???

Gość polibudziara
u nas sa mimo ze mamy tez ten system komputerowy wiec po huj te indeksy!!! jak i tak oni wpisuja w systemie komputerowym i te karty po huj pytam sie po huj sto lat za murzynami

Gość polibudziara
nie wiem kurwa gdzie

Gość ech.............///
BOZE JACY WY TU KURWA JESTEŚCIE Płacisz koło 50pln za odtworzenie indexu. I zazwyczaj musisz latać. Sa uczelnie na których nie musisz ale głównie prywatne. Wiec może cie czekać wycieczka do innego miasta po wpis. Albo wysyłanie indexu pocztą bo dany psor już nie pracuje np.

Gość polibudziara
no ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zajebioza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość studencik,
kart też już u mnie nie ma :)

Gość ech.............///
No a kto miałby to za ciebie zrobić co ?? Dziekanat ?? Jw jeśli macie elektroniczny system jest prosto po prostu wgrywa ci oceny w index. Jak zwykły to Latasz. Cześć dziekanatów ci pójdzie na ręke w stylu proszę zostawić i napisać listę profesorow i jak będą przychodzić to poproszą o wpis.

Gość Anatenka
sama musisz odtworzyć indeks. idziesz do dziekanatu tam ci powiedzą co i jak. Jeśli profesor nie pracuje lub nie żyje, to dziekan w zastępstwie ocenę ci wpisze. Nie kurwu* tu tak, boś sama sobie winna. Trzeba było pilnować, to ważny dokument ;p

wlasnie nie dosc ze zgubila to jeszcze jakies pretensje ma do ludzi! takich rzeczy sie pilnuje!

Gość irenkaszo
kurde jestem teraz na 2 roku magisterki.Z kolezanka dałam index do dziekanatu Pani,zeby nam zalatwila wpis(to bylo we wrzesniu,bo nam brakowalo ostatniego wpisu u babki z Opola,chcialam jechac,ale ona zaproponowala,ze wezmie) i wczoraj bylysmy w dziekanacie po indexy a tutaj nie ma...ona powiedziala,ze ktos nam moze wzial,ale my sie tylko we dwie trzmamy.DFzisiaj sie kolezanka wsystkich pytala i nikt nie wzial naszych indexow.Dlaczego indexy nie sa na podpis osobisty,albo osoby bioracej????????????ciekawe czy ktos do zartow nie wzial i na zdjeciu namaluje nam po penisie i sie bedzie cieszyl w domu:(( co teraz z tym indexem?u mnie duzo wykladowcow odeszlo,nie beda chetne na nowy wpis