Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dusza Boląca..2012

Oglądać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże gdzie jesteś?!???????

Polecane posty

Gość ile ty masz lat
ze w bajki o bozi wierzysz?

Gość starsza Pani Ala
napisz ktos wkoncu co jest na tym filmiku ??????? ?????????????? ????????????? ?????????????

Gość boze kochany.............
tez się zastanawiałam jak ludzie moga tam pracowac i nie byc ludzmi? chyba wiecie o co chodzi... przeciez tę wrazliwosc ma się w sobie, chociaż do tych dzieci inne podejscie miec, a nie jak przedmioty ich traktuja, matko ;( jezu jakie to straszne!!!!!!!!! mi naprawde teraz w głowie to siedzi, a co ja moge zrobic???????????

Gość starsza Pani Ala
boze kochany...... zadalam pyytanie, odpowiedz skoro ogladalas!!!

Gość ja pierdoleeee
stronę wczesniej ktos wkleił treść filmu :o lecz się

Gość ja pierdoleeee
nie link do filmu a treść

Gość starsza Pani Ala
jestem debilką, pomocy

Gość hsbhsbshb
być może to brutalne, ale nie lepiej te dzieci zabijać od razu po urodzeniu? przecież to jest sadyzm :O swoją drogą, mój TŻ odnalazł film, tę z Chin, na którym ktoś potrąca dziecko, po czym je rozjeżdża z premedytacją, bo lepiej, zeby nie żyło, niż żeby musiał ponosić koszty leczenia owego dzieciaczka :( smutne to, przerażające, ale w gruncie rzeczy nie mamy na takie rzeczy wpływu :(

starsza Pani Ala-----------------opis masz, filmik masz tych filmów jest mnóstwo... ale widze ze Ciebie to konkretnie nie interesuje a piszesz zeby tylko pisac ja obejrzałam kawałek i więcej nie dam rady szukałam czegos ze moze jakies działania zrobili w tej kwestii (tylko kto---skoro państwo samo pewnie to wymysliło) i znalazłam opis który dla świetego spokoju tu wrzuciłam , ale czytac ci sie nie chce , fimiku nie obejrzysz a tu chodzi o to ze nasz świat jest popierdolony!! skazują maleństwa na taki los na jaki nikt nie zasługuje! to jest masakra , ja naprawde nie bede tłumaczyc bo widze ze piszesz tylko tak sobie a nic cie nie obchodzi

hsbhsbshb------tak w takich wypadkach jestem niestety za aborcją...wtedy te dzieci by tak nie cierpiały...

Gość ja pierdoleeee
dokładnie to samo pomyślałam, że dla tych dzieci lepiej byłoby umrzeć od razu niż w takim okrucieństwie :o

Gość starsza Pani Ala
boze kochany.. obchodzi mnie, serce mi sie kraja na sama myśl o tym co jest w tym filmiku, po tym opisie, ze dzieci unieruchomione leza, ze sa przezucane jak worki ziemniaków.. jestem bardzo wrazliwa na krztwde zwierzat, na to jak sie je zabija w rzezniach w straszliwym cierpieniu, a co dopiero takie maluszki, dlatego nie bede ogladac tego filmu :( Tak latacie modlicie sie do boga, a ten co? pozwala na takie rzeczy? na takie męczarnie zwierzat.. dzieci... śmiech przez łzy

to jest straszne ze nic nie mozna zrobic, jak tu teraz zasnąć? mam przed oczami te dzieci przywiązane do ławek i zablokowane czyms ze nawet nie mogą wstac (sama nie wiem jak to nazwac...) tragedia naprawde, szczerze to załuje ze to zobaczyłam- czasami lepiej jest nie wiedziec, tym bardziej ze nie ma się na to wpływu

Gość starsza Pani Ala
4:05 boze jaki piekny dzidzius boze jak ja bym go przytuliła

Gość hsbhsbshb
ja nie oglądam, bo nie jestem w stanie bóg czy Bóg nie ma tu nic do rzeczy swoją drogą, skoro handel dziećmi jest na porządku dziennym, to co się dziwić takim tworom, koszmar :O

Gość kjg,hgm
mam mocne nerwy ale tego nie da się oglądać. Jak można? Brak mi słów. Naprawdę lepiej byłoby te dzieciaczki zabijać po urodzeniu niż skazywać na takie cierpienie

ja tylko się zastanawiam jak ci z telewizji co to nagrywali : podeszli kamery na dzieci, komentarze itp ja bym sie w emocjach rzuciła i zaczęła rozwiązywac te malenstwa , chciałabym im pomoc a oni byli tam , nakręcili i tyle.........co za ludzie!!!!!!!!! te dzieci pewnie nigdy nie były przytulane ;( co za koszmar , poszłam do swojego synka - ma 7mies podniosłam go z łózeczka i przytuliłam, nawet sie nie obudził , popłakałam sie strasznie , tak zal mi tamtych dzieci

Gość starsza Pani Ala
przeklikalam co ok minute cala czesc dying room pierwsza i czwarta i nic takiego takiego az strasznego nie widzialam, zebym plakala czy miala nie przesapac nocy.. gdzie te "mocne" kawałki? bo jak dla mnie jedynym takim hardcorem do tej pory bylo jak reporterka w czesci 4 odwinela spod grubej koldry mala dziewczynke a ta spodcona i prawie zielna na twarzy jakby sie duzila. po co tak przykrywaja te dzieci do chuujaaa pana!!!!!!! tak jak opisal ktos, licza ze sie udusily? nad czym tak konkretnie sie rozklilyscie?? moze wspiszcie w youtube kill the big brutal zobaczymy co bedzie wtedy

Gość kjg,hgm
Ty, stara Ala czy jak Ci tam - żywisz się brutalnością? Jak Ciebie ten film nie ruszył i nie widzisz w nim nic strasznego to chyba chora jesteś...

tego co tam się dzieje chyba nawet nie da się skomentowac... a ta ala to cyba tak sobie pisze zeby pisac Ja wam powiem szczerze, jestem padnieta ale zasnąć nie moge myśląc o tym ze te dzieci w tej chwili..........boze...........tego z głowy sie wyrzucic nie da!!! ale jak pomóc?co zrobic? wiem ze nic nie moge a tak bardzo bym chciała cokolwiek pomóc tym biedactwom co są skazane na taki los tez sie dziwie matkom bo ja wiedzac ze moje dziecko moze trafic do takiego miejsca (załózmy ze panstwo od razu daje z góry taki rozkaz) uciekłabym, zbrała malenstwo , niepozwoliłabym mu na taki los!!!!!!!!!!

Gość starsza Pani Ala
o wiele brutalniejsze sa filmiki pt: kill the big etc, niz to!! co w tym tak brutalnego w tym dying rooms???? no co? ze az was na placze bierze, owszem wzruszajace do bólu serca, no ale zeby szlochac przed monitorem??? gdzie te mocne sceny gdzie dzieci sa rzucane itd?

starsza alu mam nadzieje ze kiedys ciebie ktos przywiąze i nie bedziesz mogla sie ruszyc przez 5-6lat az umrzesz ale i tak masz lepiej ze mialas normalnych rodzicow i chociaz poznalas smak milosci

Gość lalalum!
na zło świata możemy poradzić tyle, by samemu być dobrym człowiekiem. Jak widać na tym forum debili i potworów wśród nas nie brak. A żeby uświadomić sobie, co może stać się z ludźmi, przypomnijcie sobie historię. Przecież Niemcy to taki kulturalny naród...

Gość Z Zzniecierpliwiony
straszniejsze sa filmiki z zabijania zwierzat zdecydowanie!

Gość Z Zzniecierpliwiony
apa apa apa

Gość aska vcxz
Obejrzałam ten film kilka miesięcy temu i prześladuje mnie do dziś. Tak, jak wcześniej zdarzały mi się momenty irytacji na własne dziecko, tak po nim już nigdy. Najgorsze jest to, że ten sierociniec z filmu nie był wcale najstraszniejszy, żeby wpuścić ekipę telewizyjną musiał być co najmniej powyżej przeciętnej (żeby nie powiedzieć "modelowy"). Pamiętacie, co powiedzieli w którymś momencie? Że dziewczynki, które tam trafiają i tak mają dużo szczęścia w porównaniu z innymi. W głowie się nie mieści, umysł wypiera fakt, że ludzie potrafią być tak bezwzględnie okrutni.

Gość Z Zzniecierpliwiony
aska okrutni?? a miesko wpierddalasz ty hipokrytko? zwierzeta to nie czuja bólu jak sie je zywcem na hak nabija z podcietym gardlem by sie wykrwawily??? no odpowiedz. dla tych dzieci to oj i oj i bedzie tu wyc i hipokryzje odsawiac a dla zwierzat, co tam, siegam codziennie po szyneczke z lon=dóweczki i mam w nosie,

Gość przeciez to chinczyki
to co ich wam szkoda, bez przesady, zeby to biale bylo chociaz ale zółtki czy czarnuchy? nie szkoda mi takch wogóle bo oni na miano ludzi nie zASLUGUJA

Gość NA TEMAT SWIATA LUDZKIEGO
ŚWIAT JEST OKRUCIENSTFEM :(((

Gość oglądac tego nie możecie ale
kupować milion rzeczy "made in china" to już tak...