Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanę feministką

Byli faceci to porażka. Oto dowód...

Polecane posty

Gość zostanę feministką

Mój były, czasem odzywa się do mnie i proponuje spacer, gapi się wtedy niesamowicie i jest w miarę miły. Zresztą wiem, że z wyglądu dalej mu się podobał bo kiedyś miał chwilę szczerości i wyznał mi to. Mniejsza. Kilka dni temu jechałam z koleżanką rowerami do Białowieży, mijałam się z nim, udał że nie poznał:D fakt że miałam na głowie różową chustę i okulary muchy ale bez przesady:D Dziś poszłam na miasto, wyszłam ze sklepu i znowu on:O szedł parę kroków za jakąś dziewczyną, chyba inna jego była a może już się pogodzili. Głupi uśmiech i spojrzenie na moje cycki a ja oczy w ziemię i ironiczny uśmieszek. I wiem, że burak za jakiś czas znowu się do mnie odezwie na gg. Tacy faceci to kompletna porażka🖐️

Gość zostanę feministką
*podobam

Gość edfwewfewq
żałosna jesteś 🖐️

Gość zostanę feministką
aga, gimgównem nie jesteśmy, ja am 24 a on 26:)

Gość zostanę feministką
a no to, że jest to moja dzisiejsza refleksja, szkoda, że pochodzę z małego miasta, zawsze jakiegoś buraka muszę spotkać:(

Gość Romeo...
sama WYBRAŁAŚ buraka na chłopaka

Skoro on gapil sie w cycki to nie pozostalabym dluzna i zjechalabym wzrokiem na jego krocze przygryzajac warge i lapiac sie za sutka :D

Gość zostanę feministką
kiedyś był inny. Potrafił się zachować, choć też miał przebłyski buraka czasem. Może temu, że to informatyk a oni są jacyś dziwni i dość specyficzni.

Gość zostanę feministką
jak zerwaliśmy, automatycznie przestał mnie traktować z szacunkiem a sprowadził do roli obiektu seksualnego i głupiej kobietki, lubi podważać i wyszydzić wszystko co powiem, choć też studiuję podobnie jak on, z tym, że ja kończę studia, w tym roku mam obronę a on w wieku 26 lat nie może skończyć dziennego inżyniera:O

Gość ską ja to znam
fceci to świnie są i nic nie warci seksoholicy

Gość zostanę feministką
hehe otóż to a wołają że kobiety są głupie i próżne a im słoma z butów wystaje:p

Gość ską ja to znam
oni tylko patrza żeby siebie zadowolić , kręcą a później do nas mją pretensje że my ich tak traktujemy

Gość zostanę feministką
tak jak wy traktujecie nas - jak gorszą kategorię ludzi. Ale drodzy panowie my kobiety bierzemy tylko z was przykład:)