Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwjdnkjskl22

samotność wsród ludzi

Polecane posty

Gość lwjdnkjskl22

wydaje mi się, że jestem dość atrakcyjna, otwarta, mila, ale nie mam chłopaka którego bym naprawdę pokochała, kolezanki nie maja czasu bo maja chłopaków, a ja? usycham samotności. Kto ponarzeka?

Gość asmclqsnc
znajdz sobie chlopa

Gość lwjdnkjskl22
no wlasnie ciezko jest znaleźć kogoś, kto będzie jednocześnie Twoim przyjacielem i partnerem, innego związku jakoś nie moge zaakceptować, dla mnie na pierwszym miejscu jest przyjazn a co za tym idzie, szczerość.

Gość pewka pewka
no to se znajdz przyjaciela z bonusem

Gość lwjdnkjskl22
dzieki:(

Gość supcio Hubcio
a co ty myslisz, nikt ci nie powie jak masz zyc, ja osobiscie nie nawidze ludzi ktorzy narzekaja, smeca, wiadomo sama mam czasem gorszy dzien to sie wyzale siostrze czy mamie, ale to jest czasem, raz w miesiacu i nie chodze i nie smece wszystkim do okolo ze to ze tamto, zrozum jak ktos nie jest twoja najblizsza osoba to ch uj go obchodza twoje problemy, kazdy ma wlasne

Gość siarap szczęśliwi !
Wierzę,że jest Ci ciężko.Musisz jednak postawić wszystko na tę jedną kartę i zacznij sie rozglądać za Twoim wybrankiem.Żyszę Ci zajebiście dużo szczęścia :) powodzenia i globus do góry Laska :)

Gość lwjdnkjskl22
nie koniecznie, masz za małą wiarę w ludzi;) ale widocznie na swojej drodze spotykałaś nieodpowiednich. Czasem ktoś z czystej chęci niesienia pomocy drugiej osobie zainteresuje się Twoimi problemami, chociaż nie uważam żebym miała jakieś poważne problemy:)

Gość do supcio hupcio
Jezeli to ty jestes moim bratem,to wiedz ze twoje zale comiesieczne tez mnie wkoorwiaja.Wiec zamkinij sie juz i nie spowiadaj sie z twoich slabostek bo mi to juz bokami wychodzi.Traktor trzeba zatankowac i cos w polu przerobic a nie tylko udawac zes ty inteligent karwa twoja maść

Gość supcio Hubcio
tosz wczoraj do pelna zatankowalem zetora

Gość lwjdnkjskl22
a ty przypadkiem nie jesteś kobietą??

Gość supcio Hubcio
w zasadzie hemafrodyta

Gość ;(((ghh
mi tez smutno. za oknem pada, nie mam co robic, w pracy zle, po jeszcze gozej

Gość lwjdnkjskl22
u mnie w pracy sama, w domu sama, moze weekend cos zmieni;)

a ja się zastanawiam nad osobami, które nie potrafią być same... zawsze kogoś mają i nie potrzebują zbyt wiele czasu by sobie znaleźć... jednak czy nie jest tak, że to jest rodzaj choroby? moim zdaniem jeśli ktoś nie potrafi żyć sam z sobą... jeśli aby żyć potrzebuje koniecznie drugiej osoby, to chyba nigdy związki owej osoby nie będą trwałe... takie osoby zbyt szybko i zbyt łatwo się zakochują, a tym samym wypaczają tą miłość, bo to jest tylko powierzchowne uczucie... tak mi się przynajmniej wydaje... że jeśli chcesz być z kimś to najpierw musisz nauczyć się być z samym sobą...

A sama jakie masz wymagania co do faceta, skoro jest atrakcyjna, miła itp. ?