Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestesciepoyebanetzipy

dlaczego polaczkom tak zalezy na wzroscie????

Polecane posty

znam chlopaka, ktory ma 1,55, najwyzej 1,58 bo jest nizszy ode mnie, uroda jakos tez specjalnie nie grzeszy, chociaz nie mozna powiedziec ze jest brzydki, pracuje ale nie ma niewiadomo ile pieniedzy i co kurwa? i ma dziewczyna, niziutka i sliczna. a wy dalej siedzcie i uzalajcie sie nad soba, zamiast zmienic cos co mozecie - zabrac sie za jakas pasje, podniesc swoje kwalifikacje, znalezc lepsza prace, kupic lepsze ciuchy i zadbac o siebie. wzrost to akurat najmniej istotna cecha w kontaktach damsko-meskich [cześć]

zalosny podszyw :O ten pan na zdjeciu to akurat wyzej sra niz doope ma i nie ze wzgledu na wzrost. jest nieatrakcyjny i odpychajacy ale nie ze wzgledu na wzrost ale ze wzgledu na glupote i swoje podejscie do kobiet. nie tknelabym go noga

Gość lechu19991
ale jak ktos jest wyzszy to cie moze jebac prostymi a ty go kurwa nie siegniesz i moze kopnac cie lajtowo w leb niskiem trudniej

lechuuu ja takich problemow nie mam bo jestem kobieta wiec z facetami sie nie bije. zreszta liczy sie technika i walecznosc i wiem co mowie bo znam faceta ktory jest dosc niski a bez oporow rzucilby sie z piesciami i na dwoch wysokich gdyby go obrazili

wystarczy popatrzec na jego teledyski i teksty zeby wiedziec gdzie to zle podejscie. zreszta zona rownie nieatrakcyjna jak i on

Gość etewhwjh
Bo kobiety wolą jak facet jest wyższy. Skonczcie ciagle te same gadanie z tym wzrostem. Facet niski ma o parenascie procent mniej szans niz taki wysoki na jakas dziewczyne.

Gość AlanekKranek
Dziewczyny takich z zachodu niż polaków bo są lepsi i z reguły wyżsi.

Gość don koichott
Chuck norris jest niski . Ma chyba 169 cm wzrostu

Gość Sikoreczka z pudełeczka
to prawda. kobiety lubia gdy facet jest wyzszy i mezczyzni lubia gdy kobietaj jest od nich nizsza. To są takie naturalne proporcje. Chociaz jak kobieta ma 180 i mowi ze ona nie lubi nizszych to wiadomo ze raczej problem jest w jej wzroscie a nie w ich.

sikoreczka, to prawda ale jesli kobieta ma 1,55 to chyba kazdy facet jest od niej wyzszy? a jak facet nawet ma ten 1,70 to jest multum kobiet nizszych od niego? wiadomo ze wysokie maja ograniczone pole dzialania tak jak i niscy faceci, wiec najlepiej maja niskie dziewczyny i wysocy faceci, ale zeby od razu problem z tego robic jakis kurwa?