Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usialala12345

Prosze wejdzcie i pomozcie!:(

Polecane posty

Gość usialala12345

Moj maż codziennie wraca przynajmniej po jednym piwie do domu mamy rocznego synka a ja codziennie jak wraca z pracy podpity to mu mowie ze jeszcze raz jak wypije to sie rozejdziemy ale on i tak wraca po piwie i przeprasza nie jest alkoholikiem ma dopiero 19 lat jak ma wolne jest w domu to nie pije co mam robic ciagle mu przechodzi to bokiem ale nie umiem od niego odejsc czy mu juz nie zalezy na mnie??:(((Prosze odpowiedzcie co o tym mysliscie:(

Gość Forever Alaan
Ile on ma lat !? O.O wow No a tak na serio to postaw sprawę jasno, od jednego piwa się zaczyna...

Gość usialala12345
moze i nie umialam sobie wybraz odpowiedniego to byla wpadka ale prosze nie dolujcie mnie jeszcze bardziej tylko doradzcie bo pomalu sobie z tym wszystkim nie radze :((

Gość usialala12345
nie sypiamy razem od czasu gdy poszedl do tej pracy i zacza wracac pijany zachowuje sie tak jakby mu nie zalezalo wogole :( jestem zadbana dziewczyna i z nie jednym bym mogla sobie ulozyc zycie ja tez mam dopiero 19 lat ale szkoda mii synka niewiem co o tym myslec dlatego napisalam tu moze ktos mial podobna sytuacje:(

Gość usialala12345
a co waga tu ma do tego 55 kg.

Gość usialala12345
nie mam rozstepow mam wloski do piersi

Gość wajchownik
jedno hahah pa piwsko traktuje jak wode dziennie wypijam minimum 3 przed snam do tv, albo z kumplami. zima mnie bo jakos nie wchodzi.

Gość usialala12345
ale ty nie masz dziecka pewnie.

Gość usialala12345
Cisza widze ze nikt nie umie mi czegos poradzic:(

Gość usialala12345
Niestety chyba nie docenia tego co ma . Moze woli pic on poprostu nie wierzy w to ze go rzuce wkoncu bo mam juz dosc ..;/

Gość wymień męża na inny model
bo ten się zepsuł skoro jesteś młoda i atrakcyjna to po co masz sobie marnować resztę życia na bycie z facetem, z którym związałaś się przez wpadkę ten koleś jest na najbliższej drodze do zostania alkoholikiem nie liczy się z tobą, nie zależy mu na dziecku

Gość usialala12345
nie mam zabardzo kasy zeby nawet cos wynajac a ceny mieszkan sa masakryczne moi rodzice tez nie sa najbogatsi i mieszkaja w jednym pokoju z moim mlodszym bratem chyba w tym tkwi jeszcze problem

Zaraz,zaraz-twój mąż ma 19 lat? Bosz....po co gówniarstwo zakłada rodzinę i potem są problemy? To twój mąż miał 17 lat jak spłodził dziecko? A ile ty masz lat autorko?

Gość trzeba było się zabezpieczać
skoro w czworo mieszkaliście na jednym pokoju z rodzicami młoda i głupia, to teraz cierp

Sorry, nie doczytałam. 19 to gratuluję widoków na przyszłość. Kto dał zezwolenie na ślub, Sąd? Rodzice się zgodzili ? Chyba nie wierzę w to co czytam:(

Gość albi genss
prowo a jak nie , to... głupota... Nie ma innej rady niż leczenie AA a ty zwijaj żagle i chroń dziecko. Jak gość się nie wyleczy, to odpuść. Nie dasz rady z nim być w tym stanie. On potrzebuje około roku, żeby jakoś ocenić czy wyleczony czy nie. A lkoholikiem i tak będzie do końca życia tyle, że nie czynnym. I nie łudź się mała