Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja_feel

faceci dlaczego nie golicie?

Polecane posty

Gość patrycja_feel

zarośnięte pałki są brzydkie, nie chce znowu zarośniętej małpy, która w ogóle o siebie nie dba dlatego faceci.. golcie sobie jajka!

Gość ja mam wszystko wygolone
pachy, klate (i tak tam prawie nic nie bylo), brzuch i caly czlonek + jajka. 3 razy bylem juz na leserowym usuwaniu i wloski juz prawie nie odrastaja. zreszta na zachodzie 80% facetow jest wygolonych

Gość patrycja_feel
może nie laserowe usuwanie ale żeby chociaż nie wyglądał jak małpa mój były golił sobie raz w tygodniu i to wystarczy ale dłużej niż tydzień? kojarzy mi się to z emerytami o wielkim brzuchu z problemami z erekcją albo z obsranym tyłkiem :(

Gość ja mam wszystko wygolone
nie wiem ilu golych polskich emerytow widzialas. ale ja widzialem juz tysiace golych niemieckich emerytow i tak jak wspomnialem 80% z nich (bez wzgledu na plec) ma wszystko wygolone na zero. tak na marginesie zdziwila mnie tez ilosc starszych kobiet z roznymi kolczykami na sromie.

każda woli co woli ;] A pozatym włosy około łonowe są jak filtry i bakterie nie rozwijają się tak szybko jak na skórze bez włosów.. Taka prawda

Gość nieaktualne.....
jak mieszkasz a amazonskiej dzungli i latasz na golasa to ok. cywilizacja ma taki wynalazek jak BIELIZNA

Gość Cisza król przemówi
specjalnie żeby Ci na złość zrobic. Sie kiedyś ogliłem we wspomnianych okolicach to swędziało mnie jak gojaca się oparzelina:O W dupie mam twoje upodobania nie zamieram tego powtarzać. Poza tym juz widze jak ten zwyczaj rozpowszechnia się w wojsku...Poranne golenie byłoby wtedy zaprawdę jedną wielką rzeźnią:D

Gość jesteście zabawne
jakbym sobie ogolił to bym wyglądał tragicznie:(

Gość o widze koledze
wyobraznia pracuje. gromadka chlopcow wspolnie golaca sobie jajka..... az sie podniecilam

Gość Cisza król przemówi
A wyobraź sobie, że to wszystko pod presją czasu więc zacięcia są nieuniknione:classic_cool: Mogłabyś na czworakach pełzać od jednego kutasa do drugiego i chłeptać krew prosto z meskich genitaliów. :P Czyż to nie podniecające?

Gość o widze koledze
nie wiem nie bylam w wojsku - zdam sie na twoje doswiadczenie na zabawy pod prysznicem z kolegami moze i byloby fajnie

Gość Cisza król przemówi
Jeżeli lubisz bawić sie na zagrzybiałej posadzce w odświerzających strugach zimnej wody to polecam....

Gość dr.wlad
Ja gole sie, a czasami jestem golony.

Gość hjhjkhujkiyh
Powinnaś się udać na Zachód. Jesteśmy w Unii więc nie problem szukać ogolonego. Na zachód od Polski zdecydowana większość mężczyzn się tam goli.

Gość dr.wlad
Masz racje, a kobiety to nawet po 70-tce gola sie na zero. Widzialem w saunie. Ja mojego penisa to juz od wielu lat gole.

Gość feelek
Chłop musi wyglądać jak chłop a nie jak pizda

Gość dsfsdfsdf
feelek i właśnie dlatego trzeba się golić, bo wtedy męskość jest bardziej uwydatniona. W kłakach chowają penisa zakompleksieni chłopcy, a nie mężczyźni. Ogolenie zawsze dodaje wizualnie trochę długości i nic nie jest zakryte.

Gość dsfsdfsdf
Co do kobiet to przeciw goleniu są te, którym często się wizualnie penis nie podoba. Uważają, że penis to nic takiego i wcale nie jest bodźcem erotycznym. Wiem z rozmów.

Gość feelek
mi długości wystarczy a ogoliłem się kilka lat temu to cały sezon nie byłem na plaży bo wyglądałem jak idiota

Gość dsfsdfsdf
Na jakiej plaży i o co chodzi? Na plażach nudystów (przynajmniej tych zagranicznych) mężczyźni są często ogoleni. Tak samo w saunach.

Gość dsfsdfsdf
To tylko twoje odczucia, że coś było nie tak.

Gość lkeYou
Pojebało was już dokładnie wszystkich

Gość feelek
wyobrście sobie że wszyscy ludzie mają łyse pipy i kutasy marzyli byście żeby zobaczyć taki busz niech więc jest tak jak jest trochę łysiny i trochę buszu dla każdego coś miłego nie bądźcie egoistami

Gość a ja sie wstydze i sie tam nie
gole