Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja_feel

faceci dlaczego nie golicie?

Polecane posty

Oddałabym roczną pensję za dobrego w łóżku faceta, który nie przypomina Kena!!! Ja pier...., po 12 latach w związku wróciłam do świata seksu bez zobowiązań i nie ogarniam tego co się porobiło. Wszyscy pogoleni, głaciutcy, gdzie są ci męscy mężczyźni???? Ja rozumiem, że higiena, ale kurka, można się myć!! W ciągu ostatnich 3 lat sypiałam z 4 gościami, każdy ogolony WSZĘDZIE!!! Co mi z tego, że pachnący, jeśli nie przypomina mężczyzny w moim tego słowa pojęciu. Aż mi się odechciewa seksu :(

Gość abrakadabra bum cyk cyk
Bo mi zona nie pozwala :P

Gość dsfsdgddfgds
Golą i bardzo dobrze.

Gość kobietka i
"Oddałabym roczną pensję za dobrego w łóżku faceta, który nie przypomina Kena!!!" Zależy ile zarabiasz, ale za roczną kasę bez problemu znajdziesz kogoś do sponsorowania kto zgodzi się zapuścić włosy i nie będzie zły. Ja zawsze stawiałam wymóg ogolenia i każdy facet się podporządkował pod to byle tylko seks był. Zawsze mówiłam, że jak się nie ogoli to nic nie będzie i każdego to skłoniło do sięgnięcia po maszynkę. Nawet przed seksem jednego sama ogoliłam pod prysznicem, bo nigdy tego nie robił i było ok.

"Oddałabym roczną pensję za dobrego w łóżku faceta, który nie przypomina Kena!!!" Ha ha, to była tylko figura stylistyczna, na szczęście nie muszę płacić za seks :) Jedyne co mi pozostaje to szukać, może gdzieś tą igłę w stogu znajdę :)