Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nic nie dodaje tak wigoru jak młodszy mąż. Haha Skoro jesteś z tym mężem od 20 lat, a cały czas nosiłaś nazwisko pana Buni, który jest już emerytowanym policjantem, to ile mlodszy jest ten nowy? Bo tu brak logiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 95 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, GDZIE SĄ SCREENY KONIU?! napisał: nic nie dodaje takiego wigoru jak Ewka i Salowa z rana i jak chcesz im obu przywalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: a ta Ruda to jakas ładna czy tez promowany nachalnie paszczur jak Pieprzowa z obłym cycem lokowanym na srorum, ja wole bardziej egzotyczne Doktorka z kompleksami gardząca motłochem, współczująca ludziom, którzy rano wstają do pracy. Ona nie musi i nie zamierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Doktorka z kompleksami gardząca motłochem, współczująca ludziom, którzy rano wstają do pracy. Ona nie musi i nie zamierza jak troche nie cwiczy to obwisle takie blade cielsko jak u nimfy jest, to jest dla facetow ruszac sie w ogole i nie miec sflaczalego cielska, trzeba lezec i czekac z pipom na pana ooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Skoro jesteś z tym mężem od 20 lat, a cały czas nosiłaś nazwisko pana Buni, który jest już emerytowanym policjantem, to ile mlodszy jest ten nowy? Bo tu brak logiki Nigdy nie nosiłam takiego nazwiska i nie odpowiadam na twoją chorobę Józek Ty nie chciałeś mieć córki i głośno tutaj o tym pisałeś, więc twoje odpalanie się jest chore i żałosne. Stary chłop, a wykłóca się na forum dla bab udając bogacza Tam na implanty zarób, bo dentysta kosztuje. Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: jak troche nie cwiczy to obwisle takie blade cielsko jak u nimfy jest, to jest dla facetow ruszac sie w ogole i nie miec sflaczalego cielska, trzeba lezec i czekac z pipom na pana ooo Nimfa i Szynszyla są najbardziej fotogenicznymi kobietami stąd Oczywiście prócz tych osób, które znam osobiście, bo nie obawiałam się o swoje bezpieczeństwo, jak niektórzy stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie nosiłam takiego nazwiska i nie odpowiadam na twoją chorobę Józek Ty nie chciałeś mieć córki i głośno tutaj o tym pisałeś, więc twoje odpalanie się jest chore i żałosne. Stary chłop, a wykłóca się na forum dla bab udając bogacza Tam na implanty zarób, bo dentysts kosztuje. Nosiłaś. Tak więc jak kłamiesz to rob to zachowując jakieś pozory logiki. Potem się dziwisz, ze uwazam cie za upośledzonego trolla. Młodszy mąż nie istnieje, ale słyszałem, że sąsiad cie pogonił jak chciałaś sie ruch.ac. Dobra rada, następnym razem nie pisz takich wyznań ludziom na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Nosiłaś. Tak więc jak kłamiesz to rob to zachowując jakieś pozory logiki. Potem się dziwisz, ze uwazam cie za upośledzonego trolla. Młodszy mąż nie istnieje, ale słyszałem, że sąsiad cie pogonił jak chciałaś sie ruch.ac. Dobra rada, następnym razem nie pisz takich wyznań ludziom na priv Nie wiem kto i co ci tam pisali, ale przeloguj się ruda i wskakuj w różowy stanik przy braku cycków o wadze niecałe 40 kg Nikola z Nastroika już cie kiedyś podsumowała, że ty i ruda to jeden nick piszący na tym koncie.. A teraz waruj i tańcz jak ci zagram siedząc tutaj cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Doktor ZG napisał: Nosiłaś. Tak więc jak kłamiesz to rob to zachowując jakieś pozory logiki. Potem się dziwisz, ze uwazam cie za upośledzonego trolla. Młodszy mąż nie istnieje, ale słyszałem, że sąsiad cie pogonił jak chciałaś sie ruch.ac. Dobra rada, następnym razem nie pisz takich wyznań ludziom na priv Czemu pytasz non stop o cudzych facetów? To że zabrałaś cudzego faceta innej i wymyśliłaś, że ja ukradlam matce faceta, niz znaczy, że każda tak robi rencistko Podsumujmy dla czytelników - Jesteś największa kłamczucha , dla której to forum jest wszystkim co ma. Tak. Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem kto i co ci tam pisali, ale przeloguj się ruda i wskakuj w różowy stanik przy braku cycków o wadze niecałe 40 kg Nikola z Nastroika już cie kiedyś podsumowała, że ty i ruda to jeden nick piszący na tym koncie.. A teraz waruj i tańcz jak ci zagram siedząc tutaj cały czas Po pierwsze nawet Pieprz ci potwierdzi, że to był nieudolnie przerobiony zrzut ekranu z Kafe a nie z Nastroika. Po drugie, nie jestem Ewą, a wiem, że bardzo bys chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu pytasz non stop o cudzych facetów? To że zabrałaś cudzego faceta innej i wymyśliłaś, że ja ukradlam matce faceta, niz znaczy, że każda tak robi rencistko Podsumujmy dla czytelników - Jesteś największa kmanzcucha, dla której to forum jest wszystkim co ma. Tak. Jak mogla zabrać faceta innej kobiecie skoro ja to ona? Logika, Madziu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 95 Napisano 1 godzinę temu tancz jak Salowa ci zagra Doktorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 95 Napisano 1 godzinę temu tancz do bitu klaskajacej jedrnej pupy salowej koles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 174 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Po pierwsze nawet Pieprz ci potwierdzi, że to był nieudolnie przerobiony zrzut ekranu z Kafe a nie z Nastroika. Po drugie, nie jestem Ewą, a wiem, że bardzo bys chciała Jaki nieudolnie przerobiony screen? Przecież jeszcze niedawno płakałaś płaska, oczywiście w imieniu zmyślonego Hugha, że na innym forum ludzie są podli i przez jakiś incydent tam nie „wracacie”. Czyli po prostu poznali się na tobie. I od kiedy Borynowa to jakiś autorytet. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: tancz do bitu klaskajacej jedrnej pupy salowej koles Przykro mi. To ona mnie zabawia Denerwuje cie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Po pierwsze nawet Pieprz ci potwierdzi, że to był nieudolnie przerobiony zrzut ekranu z Kafe a nie z Nastroika. Po drugie, nie jestem Ewą, a wiem, że bardzo bys chciała Jasne. Wulgarna Pieprz jest twoim adwokatem i mentorem w garsonce Przecież ona cię nie lubi, ani ty jej bo się hejtowałyście. "Pieprz daj mi spokój, odczep się ode mnie, daj spokój" Nie wiem co tam bierzesz, ale bierz tego mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Po pierwsze nawet Pieprz ci potwierdzi, że to był nieudolnie przerobiony zrzut ekranu z Kafe a nie z Nastroika. Po drugie, nie jestem Ewą, a wiem, że bardzo bys chciała Ja wiem, że Ty chcesz. Ty wiesz, że ja chcę. Ja wiem, że Ty wiesz, że ja chcę. Trochę przerobiłam tekst piosenki. Cześć Doktorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jaki nieudolnie przerobiony screen? Przecież jeszcze niedawno płakałaś płaska, oczywiście w imieniu zmyślonego Hugha, że na innym forum ludzie są podli i przez jakiś incydent tam nie „wracacie”. Czyli po prostu poznali się na tobie. I od kiedy Borynowa to jakiś autorytet. Dzień dobry Kochanie 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Przykro mi. To ona mnie zabawia Denerwuje cie to? nie, Salowa to dj rozkrecamy impre tanczcie jak wam zagra brakuje striptizerow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Ja wiem, że Ty chcesz. Ty wiesz, że ja chcę. Ja wiem, że Ty wiesz, że ja chcę. Trochę przerobiłam tekst piosenki. Cześć Doktorze. Czego chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jaki nieudolnie przerobiony screen? Przecież jeszcze niedawno płakałaś płaska, oczywiście w imieniu zmyślonego Hugha, że na innym forum ludzie są podli i przez jakiś incydent tam nie „wracacie”. Czyli po prostu poznali się na tobie. I od kiedy Borynowa to jakiś autorytet. Zrzutu nie da się przerobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu pytasz non stop o cudzych facetów? To że zabrałaś cudzego faceta innej i wymyśliłaś, że ja ukradlam matce faceta, niz znaczy, że każda tak robi rencistko Podsumujmy dla czytelników - Jesteś największa kłamczucha , dla której to forum jest wszystkim co ma. Tak. To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. Anna Jantar. Cześć Magda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: nie, Salowa to dj rozkrecamy impre tanczcie jak wam zagra brakuje striptizerow Zawsze rozkręcam imprezę, wywołując poruszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 174 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dzień dobry Kochanie 🩵 Hej Skarbie. Przerobiony screen - hit tygodnia normalnie haahaha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: nie, Salowa to dj rozkrecamy impre tanczcie jak wam zagra brakuje striptizerow Chyba nie życzysz obcym ludziom az tak źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 292 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zrzutu nie da się przerobić To pisz do mnie jako do Ewy. I tak nią nie jestem. Natomiast kiepsko z tobą, że dwa razy próbowałaś ją poderwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1418 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Hej Skarbie. Przerobiony screen - hit tygodnia normalnie haahaha. Jak można screen przerobić? Leżaka albo RymCyma trzeba zapytać, bo się znają na tym. Znowu spisek grubymi nićmi szyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Czego chcesz? Osiem znanych nut, McCartney'a but Kilka niezłych płyt, jeden kicz. Siedem chudych lat, Talię zgranych kart, Południowy głód, kurz i brud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Chyba nie życzysz obcym ludziom az tak źle? a wy nam dobrze zyczycie, helou 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 174 Napisano 59 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. Anna Jantar. Cześć Magda. Idź „poklaskaj jajami” swojej nowej idolce wieczornej i daruj sobie fałszywe przywitania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach