Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkajuzniekocha

zdradzil mnie mezczyzna

Polecane posty

Gość Alkajuzniekocha

on- wylkadowca na uniwersytecie, lat 49, byly alkoholik. ma zone. jestem kilka lat od niego mlodsza. zacza sie ze mna spotykac. ale od 3 m-cy cos podejrzewalam. teraz jestem pewna - zdradza mnie z 21 latka z uczelni ktorej daje prywatne lekcje. ona levci tylko na jego pieniadze a on zalatwia jej u innych profesorow lepsze stopnie. ciagle udawalam ze nic nie podejrzewam a on nadal sie ze mna spotykal. ale od wczoraj jestem pewna i chodz chcial sie spotkac dzisiaj to odmowilam zaslaniajac sie obowiazkami. ja pracuje w liceum - ucze matematyki. szkoda mi tylko hjego zony, nieszczesliwa kobieta ciagle mu wybacza. ja mu juz nie wybacze nigdy i sie z nim rozstane. jak sie na nim zemscic? co zrobic aby pozalowal? zeby cierpial? moze ktos mial podobna sytaucje? prosze o pomoc a nie o osadzanie.

Gość mastes
a ta znowu zmyśla

Gość Alkajuzniekocha
prawda przeciez. moze bys mi cos doradzil . ale madrego.?

Gość albi genss
zemścij się na sobie. To ty podjęłaś decyzję żeby z nim być i wiedziałaś kim jest. Nowa laska to tylko dodatek do patologii gościa a ty na takiego poleciałaś. Jesli się podejmujesz bycia z kimś takim masz być nastawiona na pomoc i liczyć się z konsekwencjami, być odpowiedzialna. On jest chory a ty przez zemstę też. Koniec

zdradzil mnie mezczyzna Aleś ty głupia:( Zdradził to swoją żonę a ciebie- wykorzystał:):)

Gość endyy
żal Ci jego żony ?? hahhhaa a pomyślałaś o niej przez moment jak szłaś z nim do łóżka??

Gość popieram on
ja bym w szal fpadl jak by moja tak zrbila

nie no paranoja... kochanka, która została zdradzona pragnie zemsty, ale fakt iż miał żonę to Ci nie przeszkadzało... jeśli to nie "ściema" to tylko siebie ośmieszasz...

Gość hipilovestory
po co sie z nim wiazalas? zapomnij o nim i basta. ;)

Gość Hehehehehhheee
Osmieszasz sie i to bardzo. Hehe nie wiedzialas z kim sie zadajesz?