Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_90000

INTERNET - do tych co się znają............

Polecane posty

Gość taka_jedna_90000

Zrobiłam przed chwilą speed test (na szybkość internetu) i wyszło mi 14 MB/s pobierania, i 1 MB/s wysyłania. Czy to dobrze??? Z tego co się orientuję mamy taryfę na 16 MB/s (lub 20 MB/s , nie umiem sobie przypomniec a nie chce mi sie sprawdzać w papierach) więc czy to jest dobry wynik??? Widze ze net nie osiąga pełnej prędkości 16 MB tylko te 14 MB, czyli traci 2 MB, czy to bardzo źle??? Bede wdzieczna za pomoc bo martwie sie, że może mam coś powłączane co blokuje szybkość, a skoro już płacimy za taka szybkość to chce ją wykorzystywać w 100 %

Gość mam . ale nie dam
ty możesz nawet mieć 100000000 , ale u ciebie jest tylko taka możliwość i taką masz:D

Gość Cisza król przemówi
A przypadkiem nie Mbit?

Gość radusssss
Widzisz Aniu trzeba było czymś innym testować

w umowie nigdy nie masz równych 16 lub 20 ale do 16, do 20, ja mam netię do 20 mb ale po starych kablach idzie max 16 mb to i tak niezle, bo goście z tp mnie straszyli że góra 2 mb mi pójdzie, masz ok

Gość taka_jedna_90000
dziękuję za odpowiedzi wiadomo, chodziło mi o mega bity wiedziałam że MAX może być te 16 mB ale mamy dobre łącze wiec sie martwiłam że jest tylko 14 pozdrawiam

Poranny kac -----> 🖐️ tak bo to linia tp była ale przeszedłem do netii i jakoś się dało puscic na tych kablach 16 mb/s a nie 2 mb/s

Gość ostatni moheranin
ale jak masz xp to 30 % łacza zabiera system nie wiiem jak jest w 7

Gość taka_jedna_90000
mam win 7 , na starym laptopie XP, jak będę go używać to z ciekawości sprawdzę ile na nim wynosi szybkość w każdym razie dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi :) i pozdrawiam

ostatni moheranin - w takim razie na ubuntu chyba 90% zabiera bo tam nawet youtube sie tnie