Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikka>,

licytacje allegro?oszusci czy okazja

Polecane posty

Gość przeciez to licytacja
wszyscy się rzucą pod koniec aukcji. Pewnie pójdzie za normalną cenę lub drożej

Gość nnoo proszzee
Błagam Cię, koleś sprzedałam ponad 5000 tyś rzeczy i nagle teraz Cię oszuka na 4 dychy!!!???? nie rozśmieszaj mnie :)

Gość nnoo proszzee
a nie zauważyłam że to licytacja, to tym bardziej!!!

Gość kpg
teraz chyba jakis szaal jest na te trampoliny:) jak chodze na spacer to prawie na wszystkich podworkach juz to stoi.:) duzo ludzi kupuje i moze dlatego smieszne pieniadze.

Toż aukcja jeszcze trwa :D Zresztą przejrzyj sobie inne oferty tego użytkownika i przekonasz się że trampolina nie schodzi za 4-dychy ;)

może oszuści to za dużo powiedziane, ale chcą przyciagnać niską ceną wywoławczą. W rezultacie na parę godzin przed końcem licytacji podstawiona osoba podbije licytacje do 700 zł, a sprzedający bedzie miała nadzieję że wśród licytucjących będzie osoba zajarana na maksa tą trampoliną i przebije tego co podbija. Moja siostra wczoraj kubiła na allegero ale średnica 4,5 metra za 800 zł.

Gość kpg
ale wydaje mi sie ze trampoliny za mniej niz 100 nie kupisz..

Gość mroweeczkaa 28
a zobacz ile kosztuje przsylka.

Gość hmmmmh
ostatnio byłam w Castoramie i tam mniejsze (nie sprawdzałam jaki rozmiar :P ) kosztowały niecałe 400 zł, ale tam raczej max. 2 dzieci lub jeden dorosły by się zmieścił

Gość mikka>,
dzieki za odp.jeszcze nigdy nie brałam udzialu w licytacach i dlatego pytam ,bo słyszałam ze zdarzaja sie sytuacje ze ktos sprzedaje cos zepsutego itp....ale z tego co piszecie to sprzedawcy chodzi o przyciagniecie kupujacych i oto ze ktos sie"napali"i kupi za faktyczna cene lub moze jeszcze nawet przepłaci

Gość marl,ena
zakupilam trampolinę od pentagram_import. wyslal mi email z potwierdzeniem ze zostala wyslana. juz czekam 2 miesiace i nadal jej nie ma. co nalezy zrobic w takiej sytuacji. stracilam na tą trampoline 580 zl.

Gość evvvvvvvvvvvva
A czytałaś komentarze? Ma same negatywne! Na policję idź! I zgłoś w allegro. Jest program ochrony kupujących, zwrócą Ci wszystko!