Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onatakaseeee

dziewczyny, pomożecie?jaka kiecka dla okrągłej niskiej kobietki?

Polecane posty

Gość onatakaseeee

krótko. wzrost 162, rozmiar 42, duży biust, brak wciecia w talii. niedługo wesele, potrzebuję kiecke tak żeby jako tako wyglądać jakie fasony proponujecie?

Gość radusssss
Przy Twojej figurze klocka bukowego najlepsze będą rybaczki i buty na płaskiej podeszwie, lub worek po ziemniakach plus klapki kubota

hmmm.... napewno jakas sukienka eksponująca biust z dekoltem, może odcinana pod biustem, przed kolano....

Gość kolotyftyrop
Moze cos bardzije dopadowanego, drapoanego na wysokości pasa,albo lopertowa na biust.Napewno nie jakis worek, który jeszcze cie poszerzy.No i wysokie buty,zeby optycznie wydłyżyc Moze cos w pasy pionowe?czasami sa iekawe wzory

Gość onatakaseeee
no tak, tylko że oglądam i oglądam, nic nie widze ciekawego ani w sklepach ani na necie... chyba wezmę te rybaczki ;D :D :D

Gość Qłantaka
Na pewno nie bombkę. Ja bym chyba wybrała prostą sukienkę ( a najlepiej "małą czarną"), przewiązywaną w pasie jakąś chustą czy czymś tam, żeby nudno nie było. Przy tak niefortunnej figurze raczej nie masz jak przebierać w różnych fasonach i różnorodnie skrojonych sukienkach, bo będziesz wyglądać jak kulka.

Gość Qłantaka
No albo tak jak ktoś wyżej wspomniał, ładnie wyeksponować biust, żeby odwrócić uwagę od braku wcięcia w talii a przy okazji dodać sobie uroku.

Gość radusssss
Jesteś grubaśna, masywna i pewnie masz twarz jak mops więc co się spinasz... kup cokolwiek i tak będziesz wyglądała jak spasiony chomik. Nikt ni ebędzie się przejmował Tobą zlituj się... dadzą Ci rosół i tyle.

Gość tak sobie myślę że dobra by by
dobra by była kiecka z kontrastowymi wstawkami po bokach, teraz jest moda na takie optyczne iluzje, by wyszczuplała

Gość onatakaseeee
radusss, kochany jesteś że sie tak o mnie troszczysz :) No dziekuje dziewczyny, dobre pomysły, też myślałam o czymś ciemnym odcinanym pod biustem, a macie może jakieś linki?

Gość radusssss
hmmm jesteś sympatyczną osobą;) miałaś się wkurzyć!!!!!!

Gość tak sobie myślę że dobra by by
Gość onatakaseeee
do radusss- klocki z twarzami mopsa bywają czasem sympatyczne, coż z tego że niektórzy aż tryskają jadem żeby tylko się dowartościować :)

Gość coś takiego no
"tak sobie myślę....." - no co Ty jej pokazujesz? ona idzie na wesele a nie do biura! - to ma być sukienka wieczorowa a nie ubiór dla sekretarki

Gość radusssss
Gość koktailowa luiza red
bardzo ladna :) teraz sporo takich sukienek w sklepach, moze uda Ci sie cos podobnego przymierzyc (zeby zobaczyc jak to na Tobie wyglada). Bedzie Ci tez dobrze w czyms podobnym do tego: http://moda.allegro.pl/czarna-sukienka-z-dzianiny-r-46-i2292887020.html (moze byc np. odcinana pod biustem, z wiekszym dekoltem, chodzi mi o to co jest na brzuchu - takie drapowanie).

Gość onatakaseeee
tak mysle że dobra by by - sukienki fajne, ale po pierwsze dla mnie chyba zbyt poważne, po drugie mój brzuch wystawał by w nich na pewno, musiałabym mieć w okolicach brzucha dosć luźno... moim problemem jest również to, że mam naprawde duży biust i nawet jak sukinka leży na dole to sie nie dopina w biuście :/ chyba sobie jednak cos musze uszyc...

Gość coś takiego no
o te co wkleiłaś sama są spoko. Mi się podoba 1, 4, 6 , 7 , 8

Gość radusssss
Ja myślę moja droga, że szlafrok frotte taki spinany paskiem byłby w sam raz....

Gość onatakaseeee
no te ostatnie fajnie wyglądają :) tylko że modelki wyglądają na rozm 36, ale poprzymierzam podobne jak spotkam i sie zobaczy jak to będzie wygladac.

Gość coś takiego no
te , radusss, to ty se lepiej weź ten pasek od szlafroka i idź się zważyć za szyję... jak nie masz nic mądrego do powiedzenia i doradzenia to wypad ćwoku, dziewczyna jest kulturalna normalnie się pyta i nie potrzebuje twoich tępych tekstów

Gość koktailowa luiza red
Zobacz ta druga sukienke, ktora Ci podalam (z allegro). Mam przyjaciolke o baaaaaaaaaaaaardzo podobnych do Ciebie ksztaltach - duzy biust, brzuszek, no powinna troche schudnac, coz:D W kazdym razie rok temu kupila sobie taka bardzo podobna kiecke w Orsay'u i wyglada bosko - 10kg mniej jak ja zaklada. Tyle, ze Orsayowa ma duzy dekolt , wiec dodatkowo biust pieknie wyglada:)

Gość mjknjn
radusssss Ha ha zdjęcie mnie powalił o jesteś bezlitosny.

Gość coś takiego no
no jak z nich coś wybierzesz to będzie na pewno fajnie wyglądało. Są trapezowate na dole więc nie będą podkreślać krągłości. A biust jak masz duży to możesz wyeksponować:)

Gość radusssss
Gość mjknjn
o kurwa jeszcze lepsze

Gość radusssss
Przede wszystkim idź być gruba gdzie indziej i nie zawracaj gitary szczupłym ludziom, proponuję Ci legginsy i do tego top z falbankami.