Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co? pytam się

Prawiczki czemu jesteście gburami?

Polecane posty

Bo prawda jest taka że większość z nas (prawików) ma ze sobą jakiś problem przez który nie mięliśmy nigdy dziewczyny i nie możemy jej mieć. A nie bzdurne pieprzenie o zasadach, ok może 1% prawików katolików ma zasady z czekaniem do ślubu, ale reszta? No a stojąc w miejscu niczego nie zmienimy. Albo skończymy u dziwek, albo zestarzejemy się w samotności. Trzeba zacząć pracować nad sobą, pokonać swoje problemy które nas blokują. Jak się nie uda to przynajmniej nie będzie się żałowało że się nic nie zrobiło żeby zmienić swój los.

Gość !offerma, łódź
jezdem królem prawiczków :D

Gość a ja wiem czemu
"Czemu jesteście albo mułami albo ciepłymi kluchami? Czym chcecie zaimponować kobietom? dlaczego sie nie staracie bardziej? co do tej pory osiągnęliście? macie chociaż stałe zatrudnienie, samochodzie ze o mieszkaniu juz nie wspomnę? macie w miarę wyjściową trzarz? staracie się wyglądać czy chodzicie w wychełstanych szmatach?" bo im sie poprostu wogole nie chce

"bo im sie poprostu wogole nie chce" bo się boją kobiet więc co tu się dziwić ?:O

Gość Zuzanna Amelia & 5
reserved - a Ty jesteś prawiczkiem ?

Gość Samanta Mamba
prawiczki powinny próbować zagadywać do dziewczyn, zapraszać na kawę, chwalić je, cokolwiek, np. "masz ładny sweterek", powinniście o nie zabiegać, wtedy poczują, że wam na nich zależy

Gość Samanta Mamba
Kshatriya czemu ledwo stoi ze strachu?

Gość Samanta Mamba
bo nie wiem o co chodzi? słabo ci się robi przy kobietach?

Gość Samanta Mamba
Kshatriya czyli jesteś niegodny być z kobietą?

Gość tblzat
Oprócz tych co mają jakieś urojenia to większość wie że dziewczyny są obiektem niedostępnym

Gość hjdshgsa
jak prawiczki chcę modelek i hostess, czy jak luzer drugiej monici bellucci to ja się nie dziwię że są sami 🖐️

Gość hjdshgsa
kurwa chcą 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 5
Kshatriya - za co będziesz miał sprawę karną ?

Gość bezimienne wzgórze
Zgadzam się, jak się nie ma samochodu i nie ma się co marzyć o dziewczynie. Bez samochodu jesteś dla niej śmieciem i wygląd nie pomoże, no chyba że jesteś mega modelem.

Kshatriya Ja można wierzyć w wyższość rasy Aryjskiej a jednocześnie czytać żydowskie pismo? To się kłóci z sobą. Jak chcesz być Aryjczykiem to musisz wyznawać religię pogańską a nie symicką.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Kshatriya - tylko za to nie możesz mieć sprawy , coś przed nami ukrywasz

Gość do - Kshatriya
jesteś skinem? oni są tacy agresywni

Za groźby na funkcjonariuszu jest ostry paragraf a psy ci nie popuszczą. Dowiedź się gdzie miesza ten policjant, a następnie z kumplami przejdź się pod jego dom, jak jego nie będzie a jego żona, matka, siostra dzieci będą w domu. Uwierz mi że to działa, jego żona będzie się bać i wymusi na mężu aby tą sprawę uwalił, sam policjant też poczuje strach i da ci spokój. Myśmy tak załatwiali sprawy z prokuratorem. Nawet nie przyszedł na rozprawę, a pani sędzia to pełna pełnej krwi Aryjka i mnie uniewinniła.

Samanta Mamba "chwalić je, cokolwiek, np. "masz ładny sweterek"" Dobre, podryw na 'dizajnera'. A tak BTW, Bezimienne wzgórze, cześć BSA. :)

Kshatriya-Nie ważne, całe te pisma są żydowskie, żydzi uznają litość i nie uznają walki, bo nigdy walczyć nie umieli. Natomiast główny bóg Słowian, czyli Świetowid, jest bogiem wojny, bo walka była wpisana w naszą kulturę, a w kulturę semicką już nie. Żydzi pismo święte pisali pod swoją rasę a przeciwko innym rasą , taka jest prawda.

Kshatriya-Skoro ty arabów i żydów uważasz na równych z Aryjczykami, to zmień swoje poglądy na komunistyczne, bo z tego czytania pisma, ci się coś ostri pomyliło, ale w sumie to normalne, naczytałeś się żydowskiej propagandy i są tego skutki.

Kshatriya "Kazdy mial pejcz ktorym demonstracyjnie uderzal w cholewki" To chyba było na Paradzie Równości.

Gość eh hakerka
biełyje rozy znowu rozpracowała gościa.

Kshatriya-Skoro brak u ciebie libido, to masz problem z głowy. Też chciał bym być aseksualny, ale niestety moje libido jest ogromne i zaczyna mi odwalać.

Gość rosebop
bezimienne wzgorze - to nie wiem moze chodz na boks, zapisz sie na sporty walki - wtedy sie wyladujesz

uprawiam sport, pakuję, mam czasem taki odwal że jak nie walnę 100 pompek to mnie rozrywa. A to znów źle, bo jak za dużo ćwiczę to palę masę i chudnę, w ciągu dwóch tygodni przy zbyt dużym wysiłku straciłem 8 kg, a nie lubię schodzić poniżej 110 kg, jak tak dalej pójdzie to spadnę poniżej 100 a nie chce wydawać kasy na odżywki, bo to drogie jak cholera. Muszę sobie jakiegoś paszteta poszukać, choćby na seks, ale bez auta to nie ma szans na jakąkolwiek dziewczyne, nawet tą brzydką.

Gość dziewczyny myjcie cipy
byle dokładnie

Bezimienne wzgórze/BSA, może te Czeskie dziewczyny, które tak ochoczo podglądasz zlitują się nad tobą?