Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co? pytam się

Prawiczki czemu jesteście gburami?

Polecane posty

Gość no co? pytam się

Czemu jesteście albo mułami albo ciepłymi kluchami? Czym chcecie zaimponować kobietom? dlaczego sie nie staracie bardziej? co do tej pory osiągnęliście? macie chociaż stałe zatrudnienie, samochodzie ze o mieszkaniu juz nie wspomnę? macie w miarę wyjściową trzarz? staracie się wyglądać czy chodzicie w wychełstanych szmatach?

Gość gal anonim anonimowy anons
"Mułami" może i jesteśmy, bo nikt nas nie rozkręcił i nie skłonił do działania. Przy odpowiedniej kobiecie facet staje na głowie by ona była usatysfakcjonowana. Do tego jednak potrzebne są intensywne uczucia, które rodzą się z czasem. "Ciepłe kluchy"? Każdy jest inny... może lubimy zacisze domowe, może jesteśmy spokojni i niewiele wymagamy od życia. Stabilizacja przede wszystkim. Czy to źle? Jeśli tak to znajdź sobie kogoś rozbrykanego, kogoś kto jak się mu znudzisz to znajdzie młodszą. Mam stałe zatrudnienie, mam samochód, mieszkania nie mam, bo nie przewiduje zmieniać swojego stanu cywilnego zwłaszcza jak czytam takie głupie posty jak ten. Kobiety są jak widać bardzo interesowne... materialistki. Od czasu do czasu gdy pokazuje się publicznie staram się wyglądać schludnie i elegancko. Fakt, przez depresję przestałem dbać o siebie i przez 2 lata kompletnie nie zwracałem na to uwagi, ale ostatnio ktoś się za mną obejrzał, ale dla mnie to nic nie znaczy. Liczy się coś więcej od tego kto jak wygląda. Straciłem jednak nadzieję i wiarę w ludzi... zwłaszcza w kobiety. Samemu mi dobrze i nie będę sobie niszczył życia z byle kim.

Gość łąki pola lasy
prawiczki wolą się żalić niż zrobić krok do przodu

Gość Dweller
"prawiczki wolą się żalić niż zrobić krok do przodu" Jasne. Brakuje nam tylko tego ażeby się rzucać i gwałcić dziewczyny z ulicy :D Całą gamę prób wykonałem - z wyjątkiem portali randkowych. Konta nie zamierzam tam zakładać z prostej przyczyny - nie jestem desperatem.

Gość łąki pola lasy
Dweller - może po prostu jesteś odpychający?

Gość gal anonim anonimowy anons
czy naprawdę sądzicie, że prawiczek to nieudacznik, może po prostu szanuje pewne zasady i jest im wierny... może chce poczekać na wyjątkową osobę, której będzie pewny, którą pokocha, która będzie tego warta... wiele prostaczek i prostaków zakłada tutaj tematy szydzące z prawiczków, ale prawda jest taka, że to wynika z waszego chorego podejścia do życia i ludzi... po pierwsze warto okazać wszystkim szacunek i nie krytykować kogoś kto wyznaje wyższe wartości tyle kobiet tutaj lamentuje, że ich partnerzy zdradzają lub mieli bujną przeszłość... nie rozumiem was, bo wszystko potraficie skrytykować i niczego nie uszanujecie radze zatem poszukać sobie takiego gościa, który nie potrafi zliczyć ile przeleciał panienek, taki to musi być wspaniały.. wszak zadowolił tyle kobiet - prawdziwy ogier - tylko nie miej pretensji jak znajdzie sobie po tobie kogoś innego - będziesz miała swoje szczęście, swojego mężczyznę, będziesz usatysfakcjonowana i wniebowzięta...

Gość łąki pola lasy
gal anonim anonimowy anons - tak sobie wmawiaj przegrańcu

Gość Prawicowa Partia Prawiczków:
1. Offerma 2. Cream 3. Korjonos 4. Kapselko 5. Prawiczek bez wiary 6. Stalingrad 7. Zawsze szczery vel empatyczny do kwadratu 8. Stev 9. Ble Ble- 10. IMO 11. Faith Hope Glory 12. Argen- 13. Looooser 14. BSA 15. Beliar 16. Levviatan 17. AveDave 18. Darker 19. Max Zander vel Klaun 20. Żabi kruk 21. Jarek Kamecha 22. Prawiczuś doskonały 23. Papierzany Bąk 24. twoja dziadek 25. śp. ten ostatni niedziel 26. Trent Easton 27. Mlody_18 28.Grzesław 29. yyughiuh

lista cały czas się rozrasta, partia rośnie w siłę 🖐️ 30. Samotny Romantyk 🖐️

1. Offerma 2. Cream 3. Korjonos 4. Kapselko 5. Prawiczek bez wiary 6. Stalingrad vel Śmieszny Student 7. Zawsze szczery vel empatyczny do kwadratu 8. Stev 9. Ble Ble 10. IMO 11. Faith Hope Glory 12. Argen- 13. Looooser 14. BSA 15. Beliar 16. Levviatan 17. AveDave 18. Darker 19. Max Zander vel Klaun 20. Żabi kruk 21. Jarek Kamecha 22. Prawiczuś doskonały 23. Papierzany Bąk 24. twoja dziadek 25. śp. ten ostatni niedziel vel Nieboszczyk z Montparnasse 🖐️ 26. Trent Easton 27. Mlody_18 28. Grzesław 29. yyughiuh 30. Samotny Romantyk 31. revolver 🖐️

Bo jesteś najstarszy, Offerma. PS. Dzięki za informacje.

Gość Zuzanna Amelia & 4
21:34 [zgłoś do usunięcia] gal anonim anonimowy anons czy naprawdę sądzicie, że prawiczek to nieudacznik, może po prostu szanuje pewne zasady i jest im wierny... Uuuuuuuu....

1. Offerma 2. Cream 3. Korjonos 4. Kapselko 5. Prawiczek bez wiary 6. Stalingrad vel Śmieszny Student 7. Zawsze szczery vel empatyczny do kwadratu 8. Stev 9. Ble Ble 10. IMO 11. Faith Hope Glory 12. Argen- 13. Looooser 14. BSA 15. Beliar 16. Levviatan 17. AveDave 18. Darker 19. Max Zander vel Klaun 20. Żabi kruk 21. Jarek Kamecha 22. Prawiczuś doskonały 23. Papierzany Bąk 24. twoja dziadek 25. ten ostatni niedziel vel śp. ten ostatni niedziel vel Nieboszczyk z Montparnasse 🖐️ 26. Trent Easton 27. Mlody_18 28. Grzesław 29. yyughiuh 30. Samotny Romantyk 31. revolver

21:34 [zgłoś do usunięcia] gal anonim anonimowy anons czy naprawdę sądzicie, że prawiczek to nieudacznik, może po prostu szanuje pewne zasady i jest im wierny... Z własnego przykładu potwierdzam... prawiczek to nieudacznik :classic_cool:

Trudno, ktoś musi przegrać, żeby inny mógł wygrać. Zwykła selekcja.

Ktoś może ciągle wygrywać, a powiększać się będzie liczba przegranych.

Za to najbardziej aktywni będą tu siedzieć tak długo jak to tylko możliwe. A co do listy - wszyscy z niej są aktywni? Wątpię.

Gość Anna_ula
gal anonim anonimowy anons - chcesz porozmawiać z kobietą, która nie jest prostaczką? pisz: ania.nowak139@onet.pl

"Za to najbardziej aktywni będą tu siedzieć tak długo jak to tylko możliwe." No nie wiem, ja byłem niedawno u psychiatry, biorę antydepresant, rozpoczynam psychoterapię... mam nadzieję że to coś zmieni. Heh... miałem iść na dziwki, a trafiłem do psychiatry. Ale no nadal tu bywam, chociaż rzadziej, ale lubię tu bywać.

Racja, szkoda kasy i zdrowia.