Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina 8484

Czy jest sens się wyprowadzać ?

Polecane posty

Gość michalina 8484

Mam 28 lat , mieszkam nadal z rodzicami. Zaczełam szukać mieszkania dla siebie, ale mam wątpliwości czy warto wyprowadzać się. Nie jest mi żle z rodzicami, brakuje przestrzeni dla mojego hobby, ale tak to jest fajnie. Sama już nie wiem, co godzinę zmieniam decyzje, a wy długiesię wahaliście przed wyprowadzką ?

ja wyprowadzilam sie w wieku 20 lat i nie zaluje. Na swoim to na swoim. Uczysz sie zycia, nie ma zadnych spiec itp. Moim zdaniem w pewnym wieku nawet jak jest dobrze to trzeba wyprowadzic sie od rodzicow :)

Gość martusienkaaaa
ja w tym roku skoncze 28 i tez mieszkam z rodzicami, mi jest dobrze

Gość oh my darling Clementine
najgorsze w tym wypadku to niezdecydowanie. Jak się chcesz uczyć pełnej samodzielności? U rodziców? Nie bądź wreszcie ciepłe kluchy jesli cie stać na jakiś wynajem:P

Gość martusienkaaaa
nie przejmuj sie tymi idiotycznymi tekstami, o doroslosci wcale nie swiadczy to ze meiszkasz z rodzicami, jak dokladasz sie do rachunkow to nie masz sie czego wstydzic. glupota to wlasnie wynajmowac i obcej osobie placic 1000 zl miesiecznie, szczegolnie jak zycie coraz droższe

Gość rtytr
nie powiedzialbym czy wynajem to takie na swoim:P jesli nie uklada sie z rodzicami to lepsza wyprowadzka ale jesli jest ok to nie ma sensu samemu

Gość Dualkipoo
Jesli jest ci dobrze to sie nie wyprowadzaj a jak zle to sie wyprowadz decyzja nalezy do ciebie

Gość michalina 8484
Nie mogę powiedzieć,że jestem samodzielna mieszkająć z rodzicami, nie robię zakupów, coś tam sporadycznie kupię jak mam na coś konkretnego ochotę. Jedynie dokładam się do wszystkiego. Czasami boje się,że przez mieszkanie z rodzicami będę miała problem póżniej w małżeństwie z prowadzeniem domu. Jestem w kropce :(