Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikol33

makijaż permanentny pierwsza klasa!!!

Polecane posty

Gość nikol33

Całkiem niedawno skusiłam się na przyjazd ze Szczecina do Goleniowa na makijaż permanentny brwi w salonie "Looksus" (którego wcześniej nie znałam) ,wykonywany przez Kasię Kalinowską. Z przekonaniem mogę stwierdzić, że mimo iż momentami zabieg jest nieprzyjemny to wszystko wynagradza super podejście do klienta, profesjonalna obsługa,super atmosfera i wręcz niebywałe poczucie relaksu. Kasiu trzymaj tak dalej!! Na pewno jeszcze tam wrócę!! ;-)) polecam wszystkim niezdecydowanym. http://www.facebook.com/people/Kasia-Kalinowska-Kalinowska/100001201990002 namiary na kasie znalazłam ją przez fb pozdrawiam

Gość marna reklama
"super podejście do klienta, profesjonalna obsługa,super atmosfera i wręcz niebywałe poczucie relaksu" - a o efektach to już nie piszesz....

Gość ellkkaa
Zamierzam właśnie zrobić sobie makijaż permanentny brwi metodą włoskową oraz kreski na powiekach. Czy może ktoś mi powiedzieć o efektach pracy Pani Kasi? bo atmosfera w tym przypadku jest niezbyt istotna;) Bardzo zależy mi żeby się nie zeszpecić... Będę wdzięczna na wskazówki. Można pisać również na mojego maila: elizabeth7806@wp.pl

nie cierpię takiej grubymi nićmi szytej, kłamliwej reklamy 😠 jakby nie można było normalnie napisać szczerze i wprost: "witam, zajmuję się makijażem permanentnym, zapraszam wszystkich chętnych itd." to by było bardziej przekonujące, niż zwierzenia niby to wymyślonej klientki - to mi się kojarzy z osobą niegodną zaufania :P

Gość ellkkaa
Dziewczyny, czemu sadzicie że to fałszywa reklama?? macie jakieś konkretne powody?? Czytałam pozytywne opinie na temat K.Kalinowskiej ale jesli znacie jakieś negatywy to piszcie! Ratujcie, bo już prawie umówiłam się na ten makijaż...

Gość hahahahaona
to mialobyc cos w rodzaju marketingu szeptanego, ale oj cos nie wyszlo

Gość kl0987
Zrobilam sobie w salonie Boroń w Łodzi makijaż permanentny ust, przyznam, że na początku była przerażona kolor był tak mocny, że bałam się, że tak już zostanie, dzis mija już prawie dwa miesiace od uzupełnienia i przyznam, że jestem zachwycona, kolor idelany no i co najważniejsze wreszcie mam równe usta, została bardzo ładnie skorygowana moja asymertia na ustach, moj kompleks nierównych ust zniknął. Polecam.

Gość Bierówka
Kl0987 Właśnie szukam info o makijażu bo mnie korci i tak sobie czytam wątki ale to co ty robisz to właśnie REKLAMA Ten post czytałam już parokrotnie !!!!!!

Gość niezadowolonazmakijazu
Wiecie co ostatnio P Katarzyna robiła brwi mojej mamie i tragedia nie dość że zrobiła je krzywe to jeszcze takie grube :((( wyglądają bardzo sztucznie mama jest załamana zmieniła jej twarz na kilka lat a znajomej robiła usta chciala powiekszyc kolorem i wyjechala poza kontur i wyglada to strasznie!! nie radze robic bo kosztach lepiej zaplacic wiecej i miec dobrze zrobione niestety chyba p katarzyna kalinowska jest poczatkujaca

Gość makijaższczecin
dziewczyny polecam wam kobietke z polic pania agnieszke robi super brwi i usta widzialam wlasnie wrociła od niej bo robila wlasnie u niby wielkiej pani kosmetyczki katarzyny kalinowskiej ktora zeszpecila jej twarz krzywimi brwami pani agnieszce z Polic udalo sie je odratować polecam ipracuje na dobrych barwnikcach niestety o gabinecie Looksus z goleniowa slyszalan negatywne opinie

Gość Hahahhah
hahahahah ale reklama wez dziewczyno moze zainwestuj w normalna reklame a nie wypisujesz o sobie zalety na necie

Gość niezadowolona zmakijazu
Witam całkiem niedawno pokusiłam sie na makijaż permanenty ust ust u Pani Katarzyny Kalinowskiej w Looksus goleniów kolor zupełnie inny niż chciałam a do tego bardzo niewidoczny nie jestem zadowolona

Każde brwi takie same sory ale to się dobiera do twarzy a nie robi wg jednego szablonu. To samo kreski, żaden profesjinalny salon nie walnie kreski takiej grubej !!

Gość Perssss
Ja też robiłam brwi u pani Kasi Kalinowskiej. I na razie jestem zadowolona. A jestem troche marudną i wymagająca klientką :) Zrobiła dokładnie tak, jak chciałam, delikatny kolor, nie za grube, kształtne. Zobaczymy za kilka dni, gdy się zagoją...czy barwnik się nie odbarwi i czy kolor będzie odpowiedni.

Gość Ania szczecin
NIE POLECAM MAKIJAŻU PERMANENTNEGO W LOOKSUS GOLENIÓW!!! zrobilam u niej usta i koloru wcale nie widac!!!!!!! kupilam glupia kupon na grouponie !!!! i wiecej nie polece na niska cene!!!

Gość mlodakapusta
witam robilam u kasi brwi mówilam mniej wiecej jakie chce zrobila troche za okrągle no i jedna jest wyzej niz druga :(

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czesc dziewczyny. Nie robcie nigdy makijazu pernamentnego usta, ani brwi w salonie LOOKSUS u Pani Katarzyny Kalinowskiej w Goleniowie, znalazlam ja tu na forum. Na poczatku wydawala sie bardzo kompetentna, ale to sciemniara. Jestem juz po poprawce usta mam krzywe z jednej strony wyjechane, jedna strona jest zaokraglona, druga bardziej kanciasta, a prosilam o pelne usta, przy poprawce zwrocilam na to uwage mowila ,ze zrobi korekte bialym barwnikiem , ale w miejscu pseudo korekty mam rozowo biala skore, wyglada to okropnie jakbym cos miala tam na ustach , rozmazane. Poprosilam o dodatkowa poprawke w cenie, Pani Katarzyna napisala mi ,ze musze doplacic 100zl i jeszcze dodala,ze mam krzywe z natury usta i tak bd miala, to po co sie robi makijaz , by podkreslic mankamenty , czy polepszyc urode??. szczyt beszczelnosci !! Brwi mam szare , jedna jest krotsza , druga dluzsza i grubsza... oszczpecilam swoja twarz . NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zyleta
witam niedawno skusiłam sie na makijaz permanentny brwi i bardzo żaluje pani kasia jest mila i w ogole ale brwi sa tragiczne !! :(

witam ja rozniez robilam sobie makijaz pernamentny u p. Kasi i rowniez jestem nie zadowolona po konsultacji z innymi jej klietkami stwierdzilysmy ze p. Kasia robi wszystko szybko niestarannie i modnie ale nie patrzy na to zeby komus cos pasowalo tylko ma byc modnie i koniec jak amerykanskie aktorki tlumaczy sie tym ze na poprawce wszystko sie poprawi i uzupelni a to sa brednie bo na poprawce jak jej sie uda to uzupelni a jak nie to zostawi chyba ze ktos bedzie chcial kolejna poprawke bo bedzie nie zadowolony to jeszcze za to ze zepsula to bedzie kazala sobie doplacic zdecydowanie nie polecam ps. i jeszcze te psy latajace po salonie okrucienstwo!!!!!!!!!!!! gdzie higiena i gdzie sanepid fuuuuuuuu

Dziewczyny macie racje także skorzystałam z makijażu permanentnego kupionego na www.groupon.pl do salonu kosmetycznego Looksus w Goleniowie Pani która nazwała salon Klinika nie ma chyba pojęcia o znaczeniu tego słowa po przyjeździe do Goleniowa w końcu odnalazłam tą "klinikę" schowaną za blokiem pokój nad sklepem spożywczym totalne rozczarowanie po drugie trochę przesada bo P Katarzyna Kalinowska posiada dwa psy jakieś szczurki które trzyma w zakładzie to już jakaś przesada przecież ma styczność z krwią a psy to same zarazki!!!!! po wykonaniu kresek na górnej powiecie jestem nie zadowolona ponieważ zamiast powiększyć oko mi się totalnie zmniejszyło a do tego jedna jest grubsza a druga jest chudsza nie polecam!!! a wręcz odradzam!

Gość magdalena_bbb
witam robilam u pani kasi kreski i mam sinca pod okiem jak sie tego pozbyc moze ktos mi pomóc???????????? podam meila na prv czy przysluguje mi jakas rekompesata??????

ta kobieta to PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magdalena_bbb
nikt nie moze pomoc? co moge zrobic wyglada jakby wylal sie barwnik pod skóra prosze o pomoc!

Gość Edyta_8888
Przykro mi to stwierdzić ale ratuję cie juz tylko laser dziewczyny czytajcie opinie o kosmetyczkach wczesniej zanim pójdziecie lepiej wydaj troche wiecej kasy a nie kupowac z gruponów tam dziewczyny daja tylko ogloszenia jak nie maja klientek

Gość cacjaa
Kasia jest swietna, a to, ze na tym poscie wypowiada sie zawistna kobieta, z wielkimi kompleksami to tylko jej problem. Ja jestem mega zadowolona, robi to co lubi i jest w tym dobra. I nie zrazajcie sie tymi komentarzami bo to blef! :))))) Z reszta widac po tresci, stylu i gramatyce, ze pisze to jedna i ta sama osoba....czyz nie podejzane???? pomyslcie! :) ja polecam w 100% , pewnie nie ja jedna!

Gość ewe....
p.Kasia Kalinowska jest profesjonalistką w tym co robi, ustala wszystko dokładnie z klientką. Robiłam u niej kreski na powiece górnej i dolnej oraz makijaz ust (poprawiałam po innym salonie kosmetycznym) i jestem mega zadowolona, jest tak jak chciałam, ale mówiłam czego chcę! niezadowolone klientki to te które same nie wiedzą czego chcą.... zle wytłumaczą.... przed zrobieniem brwi, kresek na powiekach, czy ust kolor i kształt ustalany jest razem z klientką, więc pózniej można winić tylko siebie jak sie nie podoba. Polecam Klinike Looksus Szczerze!!!!!

Gość monika_bbbbbbb
Dziewczyny polecam wam kobietke z polic pania agnieszke robi super brwi i usta widzialam wlasnie wrociła od niej bo robila wlasnie u niby wielkiej pani kosmetyczki katarzyny kalinowskiej ktora zeszpecila jej twarz krzywimi brwami pani agnieszce z Polic udalo sie je odratować polecam ipracuje na dobrych barwnikcach niestety o gabinecie Looksus z goleniowa slyszalan negatywne opinie i to od osób ktore u niej robiły

Gość Patrycjaxxx
MAKIJAZ SWIETNY-robilam w ubieglym roku, ksztalt idealny, nie wymagal poprawek! Dzis powiekszalam usta kwasem hialuronowym-efekt jest mega, precyzyjnie i delikatnie, po wyjsciu nie bylo sladu jakiejkolwiek ingerencji! Nie czytajcie tych bzdur i nie sugerujcie sie nimi, bo nie warto! :)))))

jak można robić makijaz permanentny u kosmetyczki? Po pierwsze to zdaje się nawet nielegalne, po drugie skrajnie nieodpowiedzialne!

czym kosmetyczka może wykonywać makijaż permanentny? z tego co wiem to nie. Oprócz tego wymogi sanitarne dla kosmetyczek są inne niż dla gabinetów medycznych, co wiele mówi o higienie. Nikomu nic nie zarzucam, ale może ktoś się wypowie, kto się na tym zna