Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikol33

makijaż permanentny pierwsza klasa!!!

Polecane posty

Gość gość
Polecam serdecznie pania Kamile ze studia Estetyki w Bydgoszczy tel 523214688. fantastyczny fachowiec , chociaz trudno sie dostać do niej bo nie mieszka w Polsce, przylatuje co jakiś czas ale na dobrego fachowca lepiej poczekac , ja czekałm i jestem zadowolona bardzo .Mam zrobione oczy i brwi, Naprawde wszystkim polecam taki makijaz to super sprawa, Wtajesz rano i wygladasz juz super :-)

Gość gość
Tak tylko taki płytszy w druga warstwe skóry nie w piąttà jak prawdziwy tattoo

Gość appear
Jestem klientką, której pani Kasia z salonu Looksus zrobiła brwi permanentne i niestety popsuła mój wygląd zamiast udoskonalić to co zrobiła natura. Jestem tak niezadowolona, że nawet poważnie rozważam wejście na drogę sądową. Zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!

Gość Elizka 1974
eh drogie Panie każda co innego pisze i każda ma inne zdanie ja osobiście jestem z goleniowa i przeszło 3 lata temu zrobiłam makijaż w looksus u pani katarzyny. Pomimo że to były jej początki to nie mogę powiedzieć że zrobiła to źle otóż jestem zadowolona. Z opinii koleżanek też słyszę tylko dobre opinie także wiadomo każdemu się nie dogodzi.

Gość Erysia
Mi robiła makijaż permanentny ust pani Aleksandra Górecka. Bajka :) Pięknie to jej wyszło. Moje koleżanki nie mogły się napatrzeć ;p Jestem jej bardzo wdzięczna, że tak profesjonalnie do mnie podeszła.

Gość Meja30
Jak wykonywałam usta u pani Aleksandry Góreckiej. Jak dla mnie światowy poziom. Bardzo naturalnie i ze smakiem. Moim zdaniem to najlepsza linergistka w Polsce.

Gość Justina Ha
Jestem w szoku, że tyle tu negatywnych opinii !! To jakiś absurd !! Ja wysłałam mame (kupiłam grupona) jakoś 2 lata temu, Mama bardzo zadowolona! Potem rok temu poszłam sama na odnowe swojego starego i tym razem fundnęłam jeszcze teściowej, WSZYSTKIE WE 3 JESTESMY BARDZO ZADOWOLONE !! Makijaż dobrze się trzyma ! Ja jestem akurat takim ciężkim przypadkiem, że mi się barwnik nie przyjmuje i oprócz pierwsej poprawki (miesiąc po zabiegu) to jeszcze miałam drugą ( 2 msc po zabiegu), żeby naprawde było idealnie i nic więcej za to nie zapłaciłam ! Pani Kasia jest przesympatyczna i jest w pełni profesjonalna !! POLECAM !!

Gość gość
Ja na pewno moge polecić fajne studio w Szczecinie www.beauty-center.pl Sama robiłam własnie tam taki zabieg. I jestem bardzo zadowolona, do tego oczywiscie bardzo zachęciła mnie cena, ktora jest bardzo atrakcyjna i konkurencyjna do innych salonow.

Z komentarzy widać, że zazdrość w naszym kraju nie zna granic, najładniejszy salon kosmetyczny w Goleniowie jest właśnie u Pani Kasi, każdy pyta o moje brwi, gdzie robiłam, bo wyglądają rewelacyjnie, a dziewczynki zazdrośnice jak brzydkie to nawet perfekcyjnie zrobione brwi im nie pomogą, i niech pretensje mają do matki natury a nie do Pani Kasi, a ja myślę teraz o ustach i zrobię sobie na lato, he he

Gość gość
Ja z kolei osobiście polecam Panią Agnieszkę z polic. Ma niesamowite podejście. Po kilku chwilach czułam się jakbym znała to miejsce i Panią Agnieszkę od lat. Super podejście, perfekcyjny makijaż brwi. Ja jestem zachwycona ponieważ jest w pełni naturalnych kolorach.

Gość gośćsabc
Mam zrobione kreski ,brwi i usta u p. kasi jestem mega zadowolona . Wszystkim polecam a te zazdrosnen baby beda sie w piekle smazyc. Prosze o wyciagniecie samemu wnioskow dlaczego niema nic np. O salonie Blask ,ktory robi okropny makijaz permametny dodam ze za marne pieniadze marny efekt . Pozdrawiam cie Kasiu mysle ,ze najlepsza reklama to ta na dwuch nogach wiec te zazdrosnice nic Ci niezaszkodza:-)

Gość lolka  ll
co sądzicie o salonie kleopatra w golenioeie są tam dobre ceny ale czy nie dlatego że nie ludzi ?

Gość gość
Polecam Beatę Zalcman Szczecin :)

Gość gość
Ja mogę polecić z czystym sumieniem panią kasie w Beauty center w szczecinie

Gość gość
Ta lingeristka - jesli tak w ogole mozna ja nazwac ma sie za bog wie kogo, a jest niewykwalifikowana osoba. Partaczy twarze goleniowianek i nie tylko. Smiac sie chce jak widze te grube krechy a dopiero pozniej twarze dziewczyn. No coz ich wybor. Na fb piekne zdjecia zrobionych ust kresek na oczach. A gdzie np. Zdjecia nieudanych prac jak np. Rozlany barwnik po oku. Niepolecam!!!!!!

Gość gość
Ja robiłam makijaż permanentny metodą piórkową w salonie www.brwi.com.pl w Gliwicach i jestem bardzo zadowolona z efektu. Wygląda bardzo naturalnie, a sam zabieg nie był jakoś strasznie bolesny

Gość gość
Ja sama mam sobą zrobienie makijażu permanentnego. Miałam dość spore obawy jeśli chodzi o ból i ewentualna opuchliznę. Całe szczęście koleżanka poleciła mi Panią Klaudię Orenczak z http://makijazpermanentny.szczecin.pl/. Trafiłam tam na profesjonalistkę, która zrobiła mi makijaż metodą piórkową. Opuchlizna była prawie niezauważalna i szybko zeszła. Widać, ze ta Pani zna się na tym co robi.

Gość gość
jestem zadowolona z pracy tej pani z Goleniowa stare inf jakies tutaj są...ale nic dziwnego czlowiek sie uczy....teraz jej prace są bardzo ładne moja koleżanka z pracy robiła brwi i ja też polecam.

Gość gość
w Łodzi wyłącznie Pani Aneta Budzińska Dostatnia w salonie Venus

Gość gość
Mnie też specjalnie nie bolało, to raczej dyskomfort niż ból. Co do opuchlizny to była minimalna. W sumie to żałuję, że dopiero teraz się na to zdecydowałam, tyle lat się męczyłam. Sam zabieg wykonywałam we Wrocławiu w http://www.perfect-glamour.pl/depilacja-laserowa.html Fajny salon, wszystko bardzo profesjonalnie, no i najważniejsze, że mają bardzo nowoczesny laser, najlepszy na rynku.

Gość gość
Ja zdecydowalam sie na p. Marte z Enklawa Spa, niestety po wizycie mialam mieszane uczucia. P. Marta byla bardzo niecierpliwa a na dodatek po wykonaniu zabiegu stwierdziala ze jakoze jedzie na urlop nie bede mogla skorzystac z poprawek po miesiacu od zabiegu. Zaluje ze od razu nie zrezygnowalam bo jej podejscie do klienta wymaga zdecydowanej poprawy. Brwi wyszly ok ale bez rewelacji.

Ja polecam ze swojego doświadczenia gabinet kosmetyczny beautyconect.pl Znają się na rzeczy i mamy pewność, że zabieg przebiegnie zgodnie z planem. Polecam serdecznie.

Gość gość111222
Polecam gabinet kosmetyczny beautyconect.pl/. Robiłam u nich usta i jestem pod wrażeniem. Profesjonalnie i tanio. Więcej informacji na https://beautyconect.pl/

Gość gość
Polecam Panią Ewelinę z salonu kosmetycznego Piu Bella. Robiłam we wrześniu makijaż permanentny kresek na powiekach i wyszły bardzo ładnie.

Gość gość
Zrobiłam sobie makijaż permamentny brwi w gabinecie kosmetycznym beautyconect.pl/ Jestem zadowolona i bardzo mi sie podoba wykonanie. W gabinecie jest miła obsługa. Polecam wszystkim zainteresowanym

Gość gość
Polecam permanentny w Studiu Kosmetyki i Makijazu Permanentnego, moje 2 kolezanki robily brwi i 1 usta,sa bardzo zadowolone. Efekt bardzo dobry ,rowniutko,dobrze dobrany kolor i kształt. Moge podac tel. 507 683 660. Tez sie umowilam na przyszly tydzien na usta. Napisze jak wyszly.

Gość Betiii88
Kochaniutkie. Moja kumpelka wpakowała się w maliny... Poszła do taniej kosmetyki, która jej totalnie schrzaniła makijaż permanentny :( Miałobyć tanio i dobrze. Tak to niestety nie działa. Nic co tanie nie jest dobre - zawsze wychodziłam z takiego założenia. Tanio to można zjeść śniadanie w Tajlandii, a nie zrobić profesjonalny makijaż permanentny. Ja chodzę do dr Dethloff w Warszawie. Może nie jest tania, ale przynajmniej wiem za co płacę. A płacę za świetną jakość: obsługa, klimatyczne miejsce, nowa urządzenia, certyfikowani lekarze i doktorzy. Akurat robiłam sobie brew i kreskę i muszę przyznać, że na 2-3 mam problem z głowy :)

Gość kamilanw
Zawsze chciałam makijaż permanentny, ale tyle się naczytałam o kosmetyczkach, które zniszczyły komuś twarz, że się bałam :P ale w końcu stwierdziłam, że wolę pospać dłużej niż marnować rano czas na malowanie się i poszukałam salonu, który ma dużo pozytywnych opinii. Gorąco polecam wszystkim paniom ze Szczecina!!! :)) http://studio24sc.pl/dalam-sie-namowic-na-zrobienie-makijazu-permanentnego/

Gość Melike39
W Szczecinie świetną linergistką jest Marta Plawgo. Tutaj http://www.martaplawgo.pl/ namiary na nią. Piszę świetną, bo makijaż permanentny robię od dawna i mam porównanie efektów z kilku salonów. U pani Marty robiłam usta i kreski. Wyszło super - elegancko, naturalnie, bez jak to ja mówię - przegięć - widać, że jest, ale nie odstrasza i dobrze się prezentuje o każdej porze dnia. Co jak co, ale dobra linergistka + dobre materiały to podstawa jeśli ktoś chce zrobić sobie makijaż permanentny profesjonalnie, a nie oszpecić się na długi czas.