Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikol33

makijaż permanentny pierwsza klasa!!!

Polecane posty

Gość ewelinazeszczecina
Przede wszystkim powiększanie ust może wykonywać tylko i wyłacznie lekarz medycydy ! takze nie jest mowaa chyba tu o jednej osobie. Ja prace Katarzyny Kalinowskiej widzialam na żywo u swojej kolezanki specjalnie pojechalysmy do Looksus w Goleniowie ze Szczecina po wykonaniu i poprawce ust barwnik wyszedł z ust po 4 mesiacach! a niby ma sie trzymac do 5 lat! wszystko to sciema

hahahah dziewczyny kosmetyczka jak chce wstrzykiwać botox i powiększać usta kwasem to najpierw niech skończy Akademie Medyczną a później szkołę podyplomową i kilka odpowiednich kursów! medycyna estetyczna jak sama nazwa mówi to MEDYCYNA a medycyna zajmują się lekarze, tak było i będzie Iniekcje czyli wkłucia iglą z czym się wiąże powiększanie ust tylko lekarz!!

A po drugie za dużo o tobie negaytwnym opini dziewczyno juz krazy nikt normalny do ciebie nie zajrzy pozdro!

oczywiście tylko lekarz. Dodam że nie tylko lekarz medycyny, ale także dentysta

Gość MagDAlenka1234
Nie mogę heheh i że ktoś poszedl do dziewczyny bez szkoły na tak powazne zabiegi podziwiam

Gość AnnaZeSzczecina
witam skusiałam sie na makijaż permanentny u Pani Kasiu po namowie mojej dobrej kolezanki co prawda kolezanka byla zadowolona ale ja skorzystaam z uslugi brwi permanentnych i powiem szczerze ze spodziewalam sie troche innego efektu poniewaz sa za grube do tego wydaje mi sie ze nie pasuja do mojego ksztalu twarzy nie wiem co teraz zrobic czy da sie jakos skorygowac brwi jasniejszym barwnikiem? czy jestem skaazana na taki makijaz na kilka lat? bardzo prosze o pomoc na ania80@02.pl

Gość lulumcmcmx
polecam kasie!!! dziewczyna robi fantastycznie makijaze na fb wpiszcie

Witam dziewczyny, po większości komentarzy byłam skłonna odwołać swoja wizytę u Pani Kasi,ale wiem ze na forum piszą zazwyczaj zazdrosne szuje...wiec postanowiłam spróbować i nie żałuje, zrobiłam brwi i usta.Jest tak jak chciałam ,nie wyglądam sztucznie. Sama studiuję kosmetologię ,wiec wiem na co zwracać uwagę, zasady higieny w pełni zachowane. Dziewczyny apel do was mówcie otwarcie czego chcecie,jak to ma wyglądać nikt nie będzie czytał w waszych myślach. W razie pytań piszcie pinek131@op.pl

Gość Ilissssska18
WItam skusiłam się na makijaż permanentny metodą włoskową bo niby miała wygladać naturlanie, wcale nie jest naturalna. Wygląda to jak wyryte krechy między brwiami jak na porcelanowej lalce, nie wiem więc co to z 'naturalnym wyglądem' ma mieć wspólnego.

Gość Karolina Szczecin
Witam zakupiłam gruopon u Pani Kasi, już początkowo miałam problemy z dojazdem, straszne odludzie, obskurny budynek, wnetrze przyjemne, ale jak dla mnie niesterylne, pojechałam z polecenia kolezanki, dobra oferta na grouponie myślałam że warto, okazało sie inaczej, jestem oszpecona, barwnik bardzo szybko sie wypłukał poza tym brwi są nierówne!!!! Jak dla mnie porażka!!

Gość kasiagoleniów
Robiłam makijaż brwi w tamtym roku, brwi są rewelcyjne polecam Kasie Kalinowską!!!!

Gość Pomocy!!!!!!!!!
robilam sobie okolo pol roku temu brwi i nie jestem zadowolona. nie jestem tez pewna co robi dokladnie ten zabieg laserowy usuwania makijazu i ile wzyt potrzeba. mowie o usuwaniu bo poprawic to pewnie nie mozna. nie odsc, ze mam brwi zrobione wyzej niz moje wloski to jeszcze bardzo ciemne krechy- grafitiwy kolor. Wyglada to ordynarnie. Moze gdyby krecha byla tam gdzie wloski, czyli gdyby na kresce byly wloski wygladaloby to lepiej ale pewnie nie ma jakiejs pewnej formy "poprawienia" tego. Pani z gabinetu upierala sie, ze tak idzie moja linia brwi a i tak juz bylo po robocie i wtedy nawet mi sie podobalo ale za duzo osob mi mowi, ze za mocno mam te krechy i w sumie gdzies po miesiacu tez mi sie przestalo podbac. Jezeli ktoś móglbymi pomoc co zrobić w tej sprawie prosze o kontakt magdalenab@o2.pl

Gość katarzynagoleniów
Witam drogie panie... Trafiłam na te forum już po zrobionym zabiegu i muszę powiedzieć,że te wszystkie negatywne opinie to jakieś wielkie nieporozumienie i chyba jakaś nagonka na tą dziewczynę. Ktoś bardzo życzliwy próbuje jej zaszkodzić(pewnie z zazdrości). Do Pani Kasi trafiłam całkiem niedawno, zrobiony mam makijaż permanentny brwi. Jestem bardzo zadowolona z efektu jej pracy,pomijając już fakt że panuje tam super atmosfera i troska o zadowolenie klientki. Szczerze polecam ten salon:)

Gość goleniowianka
WItam dziewczyny JESTEM Z GOLENIOWA i weszlam na forum wlasnie z tego powodu ze jest tyle opinii krąża juz o tym plotki w miescie a sama widzialam makijaże jakie wykonuje p kasia i niezbyt mi sie to podoba bo wszystko jest sztuczne brwi sztuczne grube, krechy nienaturalne a co do opinii po co jest forum?! czy nikt nie ma prawa mieć niegatywnej opinii? czy każdemu musi podobać się praca p kasi? moze po prostu nalezy wyciagnąc opinie z tych wszystkich komentarzy i po prostu polepszyc jakosc pracy? a zwlaszcza ze wykonywana jest na długi okres i moze zmienic twarz na kilka lat? wlasnie dobrze ze kazdy moze sie wypowiedziec bo ciezko powiedziec to kosmetyczce w twarz ?

Gość Paula K Goleniów
witam, mam zrobione kreski na górze i dole i jestem strasznie zadowolona. pol moich znajomych robiło u Kasi makijaż i także są zadowolone. Ja obecnie decyduje się na brwi. myślę że te negatywne komentarze piszę jakaś pani po 50tce, która myślała że jak sobie zrobi brwi to powróci do czasów młodości..

Gość Maja1111999
Brwi robi każdemu takie same jeżeli chcecie wygląda tak samo nie radze koorzystac z usług kaski tez mnie namówiono i zaluje!

Gość jakdlamnieporazka
Hej, chcialam wszystkie przestrzec aby nie chodzily do Kalinowskiej ona nie dosc ze brwi robi w jednym ksztalcie, to jeszcze przerysowane czlowiek wyglada sztucznie, chyba sama nie jest zadowolona ze swoich krzywych brwi i probuje kazdemu zrobic to samo, moja ciocia robila u niej i jest zalamana strasznie jest oszpecona brwi nienaturalne, wyzej niz nad linia wlosa, czarne grube krechy, znieczulenie nic nie warte pewnie jakas sciema zeby na psychike weszlo, dziewczyna mysli ze jest niewiadomo jaka specjalistka, a nic nie umie leci prostym schematem, promuje zabiegi o ktorych sama pojecia nie ma, chce powiekszac usta chociaz to robi tylko lekarz ludzie jesli to czytacie uwazajcie to jest twarz ona robi stale zmiany natwarzy nie majac tak na dobra sprawe uprawnien i doswiadczenia jak dla mnie porazka, klinika w ktorej pracuje to stary budynem z sklepen na dole z obskórnymi schodami a nie klinika, widac po komentarzach ze sama robuje sie bronic i odpowiada pozytywnymi komentarzami ale i tak ludzie sie juz do niej przekonali ze nic nie potrafi moja kolezanki na pewno sie do niej nie wybior, przestrzegam kazdego kto chce tam isc bo to nie jest mądra decyzja!!

Gość Ania od Moni i Pani Joli
witam, jestem nową klientką Kasi , trafiłam do niej po tym jak pozazdrościłam koleżance brwi i ust , która to mi ja poleciła. Z reguły nie czytam takich pierdół jak fora i opinie,trafiłam na zabieg dość spontanicznie. Efekt? jestem wdzięczna koleżance , że tego dnia poleciła mi Kasię. Wyglądam idealnie, brwi i usta wyglądają bardzo naturalnie.Efekt jest imponujący. Jeśli ktoś nie wierzy mogę wysłać zdjęcia przed i po.Nie moge nacieszyć się swoim wygladem. Atmosfera super. Pożartowałyśmy, pośmiałyśmy się , nie żałuję decyzji,planuję umówić się jeszcze na kreski. Uważam,że Wasze komentarze są krzywdzące, bo albo wypisuje je konkurencja, albo dziewczyny same nie wiecie czego chcecie. Ja oddałam się w ręce profesjonalistki, obie obrałyśmy koncepcje.Jak dla mnie mistrzyni. Sympatyczna, profesjonalna, kompetentna.A Wam dziewczyny z konkurencji radzę popracować nad swoją zazdrością.Pozdrowiam Kasię i szczerze polecam.

Gość po roku beznadzieja
Witam, generalnie nie czytam opinii bo ile ludzi tyle będzie różnych zdań.Postanowiłam podzielić się swoją opinią na temat makijażu pernamentnego brwi wykonanego w październiku 2012 r.Skusiła mnie niska cena - zakupiłam kupon na wykonanie makijażu na grouponie i to był błąd.Bezpośrednio po wykonaniu makijażu byłam zadowolona, miła obsługa itd.Po 8 miesiącach brwi zrobiły się czerwone wręcz rude. Trwałość miała być na 2 lata tak zapewniała Pani Kasia.Widać niska jakość, niska cena, słabe barwniki.NIe polecam.

Gość gość
Oczywiście że te wypowiedzi (a przynajmniej ich większość) to wpisy konkurencji. Nie jestem klientką ani Pani Kasi ani innego salonu w Goleniowie. Ale ludzie użyjcie trochę szarcyh komórek:) Dlaczego nie ma opinii na kafeterii o innym slaonie z Goleniowa? A z tego co wiem są dwa może trzy, które są bardziej popularne.

Gość Joleczka_
Po prostu polecam, brewki zrobione perfekcyjnie, obsługa i atmosfera w salonie naprawdę na poziomie. Pozdrawiam P. Kasiu:)

Gość Marzenka Nowogard
Byłam w salonie u Pani Katarzyny i nie mogę powiedzieć złego słowa, brwi zrobione bez błędnie, po pierwszym dniu wydawało się że trochę za ciemne ale tak jak Pani Kasia wspomniała używa mocnych pigmentów oryginalnych które odrazu po pigmentacji są bardzo intensywne ale po kilku dniach efekt jest powalający. Polecam naprawde warto zainwestować w swój wygląd a ten salon to gwarancja dobrej praktyki i sukcesu.

Gość urszulka111111
dziewczyny zanim się zdecydujecie na makijaż permanentny czy powiększanie ust spojrzcie na ceny! nikt dobrze nie zrobi wam makijażu za 200 zl!!!! czy powiększy usta za 500 zl obudzcie się żaden szanujący się lekarz nie robi promocji czyz nie?

Gość gość
niestety zdecydowalam sie na makijaz brwi u p.Katarzyny. Minelo juz sporo czasu, po poprawce, wygojone, powinien byc efekt- jestem klientka, wiec powinnam byc zadowolona. Tak nie jest!! Brwi sa niesymetryczne, jedna wyzej-druga nizej...na co p.Kasia, ze mam taki uklad twarzy, kosci itp-bzdura, inne LINERGISTKI potrafia,a ona nie?? No coz. Dodatkowo mialy byc koloru brazowego, jednakze sa takie jak wszystkich klientek, mysie, wiezienne...bez koloru i tak trzeba poprawiac kredkami w dodatku ksztalt kazdej z nich jest identyczny. Nie potrafi dobrac ksztaltu brwi do owalu twarzy! Takze rewelacji nie ma....Nastepnym razem bede ostrozna i nie pojde w byle jakie miejsce. Zeby wykonywac takie zabiegi, trzeba miec do tego predyspozycje, a nie skonczony kurs i mniemanie o wielkim doswiadczeniu. No smiech na sali. Fakt-atmosfera ok-milo, sympatycznie,sporo zachwalania, ale mozna przezyc. Ja osobiscie nie polecam, moim zdaniem takie osoby powinny miec zakaz ingerencji w czyjas skore/cialo, bo to pozostawia dlugotrwale oszpecenie. Zastanowcie sie, lepiej wydac kilka zl wiecej i byc zadowolonym, niz pokusic sie na tanioche i wygladac tak jak ja teraz....:( Te promocje smieszne-niby reklamowe-DOBRY TOWAR NIE POTRZEBUJE REKLAMY!

Gość gość
Witam, byłam klientka P,Kasi (ok.2 lata temu).wszyscy zachwalali w tym czasie ja, ale kosmetyka idzie tak szybko do przodu ze mozna zobaczyc ze inne linergistki tez robia i robia naprawde fajnie. mi po roku zszedł barwnik. nasady mam troche inne, oczywiscie nie zostaly poprawione gdzie nalegalam.a co do tych psów mam nadzieje ze w nowym miejscu nie bedzie ich trzymac.

Gość Dlugaxx
Tragedia, dziewcze chyba lapalo sie czego moglo i teraz tak utkwila tam gdzie nie jej miejsce. Zal, ze sie dziewczyna produkuje , a nic jej nie idzie.

Gość gość
Jak to dobrze że mam naturalnie ładne ciemne brwi i nie muszę chodzić na zabiegi do jakichś podejrzanych klinik :P

Gość gość
Panie Marcinie, a gdzie ten salon? Bardzo tanio-az dziwne...wychodze z zalozenia , ze za jakosc sie placi, dobry salon nie robi promocji.

Gość gość
Ja też mam ładne, ciemne brwi, ale po tacie, bo moja mama ma praktycznie niewidoczne. Na urodziny zafundowałam jej makijaż permanentny tu: http://www.studioessenza.pl/ Na początku w ogóle nie chciała iść, ale ją przekonałam i jest zadowolona. Brwi wyszły bardzo naturalnie, a na takim wyglądzie przede wszystkim nam zależało.