Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkhhjk

nie uwazacie że takie hobby to snobizm i udziwnianie?

Polecane posty

Gość hjkhhjk

laska jedzie sobie na urlop na rajd konny w bieszczadach gdzie całe dnie spędza wsiodle..rajd 5 dniowy..Dla mnie to udziwnianie i wymyslanie.Pakować się na dzikie zwierze wydawac na to w h....kasy...Musi się bardzo nudzić ze sobą to dziewcze że tak wymysla

bardzo fajne hobby :) Na bank będzie się dobrze bawić.

Gość 00000000000
ach, tez chcialabym byc na jej miejscu

Gość echechech
super sprawa ale trzeba mieć sporo kasy na własnego konia, a trzeba mieć własnego jeli chce sie gdzie zajć w tym sporcie z drugiej strony, znam sporo koniarzy, większosc zakochana w rumakach zapomina o dbaniu o siebie (wyciągnięte swetry, przyjeżdżanie prosto ze stajni-bez prysznica na zajecia) choc są wyjatki

@ hjkhhjk 21:37 -> temat: 'nie uwazacie że takie hobby to snobizm i udziwnianie? ' 'Pakować się na dzikie zwierze' ********** :D (nie wiem jak inni -> mówię za siebie) nie miałeś nigdy dziadka/babci na wsi? którzy mieli (np:) również konie...? Nie miałeś! Nic nie szkodzi. Wiedz, ze Są Prze-Kochane! i Prze-Piękne. Nawet jeśli mają chwilowe fochy. Ważne pytanie mam: - co jest złego? co jest złego w... "pakowaniu się na dzikie zwierzę?" [rozumiem, że masz na myśli konie] - ? więc? co złego w tym jest? powiesz? i jeszcze bardziej poważnie: myślę, że niektórzy Ludzie potrafią być bardziej niebezpieczni niż te koniki (upraszczając mocno klasyfikację ->) zimno/gorącokrwiste. _____________________