Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

W czasie trwania majówki zatrzymano już ponad 3700 nietrzeźwych kierowców...

Polecane posty

Gość Dancia........................
żygolakkkkk hehh kolejny pocisk :D ja uciekam, bo widzę, że nie ma tu o czym gadać z dzieckiem :) i nie jedź mu już więcej, i tak ma chłopczyk za dużo kompleksów ;) pozdrawiam 'Cię, dobranoc 🌻

Gość żygolakkkkk
on przede wszystkim zazdrosci innym tego, ze maja jakies swoje zycie. udaje twardziela, niby nic go nie rusza, niby na wszystko ma odpowiedz. w realu jest ciotą

Gość żygolakkkkk
cienias pozostanie cieniasem taka prawda. na pewno prawie sie posikal nad obmyslaniem jakiejs konstruktywnej odpowiedzi, ktora a nuż widelec wywołała u mnie wstrząsy, telepawki i inne takie będące wynikiem strachu i przejęcie się jego tępotą :D

Gość żygolakkkkk
aż się z tego wszystkiego posrałem:D

Gość żygolakkkkkk
jem kupe :)

Gość żygolakkkkkk
kto chce kupy? :)

Gość żygolakkkkkkkkk
a teraz oswiadczam, iz opuszczam forum i nie czekam na odzew tego malego czlowieczka hms. prawdopodbnie zajrzy tu i odpisze by zostawic ostatnie slowo (zeby nie wyszlo na to, ze cieniasek sie wystraszyl) ale jest bardzo mozliwe, ze nie odpisze nic by udawac, ze nie wie co sie tutaj wypisuje a tym bardziej by nie pokazac, ze mam racje co do niego. trzymajta sie ludzie. i pamietajcie: cienias jest cieniasem. hms zadna karyktaura ci nie pomoze. w realu i tak jestes wart mnie niz zero. wiesz cos o tym, prawda? p.s. hms bardzo nie ladnie podkradac czyjs pseudonim, zaczerniac go po to, zeby sie oczyscic :D zalosny jestes i taaaki malutki.

Gość żygolakkkkkk
nie to co ja. potrafię zwinąć chuja w precel i zrobić wymyk na trzepaku:) hms. ty tak nie umisz.

Gość żygolakkkkkkkkk
ja chce kupy

żygolakkkkkkkkk hej :) miałeś rację, nic nie odpisał, żeby było, że tego nie widzi :) i głupio mu, że zrobił z siebie głupkA z tymi promilami, nie miał pojęcia, że w innych krajach spokojnie można z 0.3 jechać. ;) wielce radykalny konserwatysta :classic_cool:

heh dalej cisza

Gość maravila
ciekawe jak to będzie