Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmoladkaa

Czy to wystarczy, by..................................................

Polecane posty

Gość marmoladkaa

kogoś poderwać? Ja mam 25, on 26, znamy się tylko z widzenia. Chciałabym podejść, powiedzieć "cześć, przepraszam, proszę mi pomóc, czy my się skądś nie znamy?" A kiedyś coś tam sam do mnie powiedział dawno, w czymś pomógł i tyle. Jak odbierze to przeciętny facet?

Gość jakby chciał,
to by sam zagadał.

Gość marmoladkaa
Niby tak, ale naiwnie wierzę, że może...

Gość jakby chciał,
to spróbuj, podejdź i się przypomnij. Tylko nie wylatuj z tekstem, czy się skądś nie znamy, tylko raczej powiedz, że chyba się poznaliśmy już kiedyś. Jak się nie uda, trudno. Próbowałaś. Powodzenia.

"jakby chciał to by sam zagadał" - nie no jak mnie wkurwia takie gadanie. to co my kobiety mamy czekać, aż ktoś podejdzie, zagada? stereotypowe myślenie:o podejdź, zagadaj. nic na tym nie stracisz. :) może wyniknąć z tego coś fajnego. a może on jest nieśmiały? to tym bardziej nie ma na co czekać.

Gość marmoladkaa
Nie jest nieśmiały raczej, kiedyś przechodząc zapukał w szybę mojego samochodu i powiedział "Przepraszam, ma Pani przytrzaśnięty pas od zewnątrz", uśmiechnął się i poszedł. Chodziło o pas bezpieczeństwa oczywiście, od strony pasażera wystawał. Tylko zdążyłam się uśmiechnąć i podziękować. To było kilka miesięcy temu, od tego czasu się tylko mijamy na ulicy.

Gość marmoladkaa
No i znam jego imię i nazwisko, ale nie będę go chyba jednak zaczepiać na fb, co?