Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkaa11

ważne pytanie!

Polecane posty

Gość maleńkaa11

Mianowicie - współżyłam z narzeczonym w 14 dc, 15 dc i 16 dc, z tym że 15 i 16 dc doszło do wytrysku wewnątrz. Miesiączki są w ostatnim czasie nieregularne, przedtem zazwyczaj 27/28/29 dni. I stąd pytanie, może ktoś mial podobnie, czy w te dni możliwe jest zajście w ciążę? Drugie pytanie, czy po tygodniu od domniemanego zapłodnienia można odczuc objawy tj. pobolewanie po prawej stronie brzucha, nudności ? Zależy mi na odpowiedzi, z góry dziękuje !

Gość no słoneczko
No robiliście to w dniach kiedy akurat zapłodnienie jest najbardziej możliwe. Nie wiem jak z objawami, ale po tygodniu to ciut za wcześnie. Poczekaj na miesiączkę i zrób test

Gość maleńkaa11
właśnie tak zamierzam, dodam jeszcze że dziś pojawiła sie biała wydzielina z pochwy, czy to ma coś wspólnego z tym?

Gość no słoneczko
Biała wydzielina pojawia się w dniach przed okresem:) Ale nie świadczy to o tym, że nie jesteś w ciąży. Niestety musisz po prostu poczekać, a kiedy masz mieć okres?

Gość maleńkaa11
przypuszczam, że za tydzień, może 8 dni.. W moim wypadku ciąża nie była by końcem świata :)

Gość no słoneczko
Ale poczekaj spokojnie i najważniejsze nie stresuj się, bo to jest neistety wróg każdej miesiączki:) A objawy jak objawy, różnie o tym piszą, w każdym razie warto poczekać i zrobić test:)

Gość maleńkaa11
no poczekam:) nie stresuje sie, bo wiem że jakkolwiek by nie było mam wsparcie narzeczonego, także dziękuję ślicznie za odpowiedź:)