Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymałka

Pragnę odrobiny luksusu....ach

Polecane posty

Gość 453534534534
to musi byc z niego tłusty wieprzyk...

Gość 453534534534
http://www.youtube.com/watch?v=BA0im1tQd_s Życie tej kobiety to było zatem dokładnie 15 zegarków- bo tyle kosztowała operacja przeszczepu płuc we Wiedniu. Zebrano 2,5 zegarka..... CZas tykał.... i zmarła. Osierociła dzieci

Powiem wam szczerze, sama też lubie luksus, mam portfel gucci, perfumy DolceGabbana 3 pary szpilek od loboutina, ale nie obnosze się pieniędzmi, nie warto..

"Życie tej kobiety to było zatem dokładnie 15 zegarków- bo tyle kosztowała operacja przeszczepu płuc we Wiedniu. Zebrano 2,5 zegarka..... CZas tykał.... i zmarła. Osierociła dzieci" Faktycznie. Chcesz wywołać niesmak, czy zmusić koleżankę do kupna żyletek?

Gość 453534534534
niesmak??? Ja sie popłakałam jak zobaczyłam ten film. :(

I co ja na to poradze? Nic o tym nie wiedziałam jakoby ktokolwiek miał potrzebe pienieżną. I tak teraz nie mamy żadnej mozliwości kogo kolwiek wspomóc, poprostu nie starcza, często używamy oszczędności, człowiek się do luksusu przyzwyczaja i tyle..

W tym pojebanym kraju można się bezpiecznie pochwalić, ale chyba tylko dziećmi i umiejętnościami wypiekania ciasta... Reszta powinna być skrzętnie ukryta....Nie wolno drażnić ludzi:D

Dajcie już spokój temu biednemu Proszkowi :( Nie dołujcie jej juz biednej!! Nie widzicie, że dziewczynie naprawdę jest ciężko ... ? :O :D :D

Gość hubertus.....
My mamy niespełna 6 tys 2 dzieci i dom w budowie bez kredytu - rownież od 1 do 1

Dobrze, róbcie sobie ze mnie jaja jak to jest mi ciężko. Jest. Nie pochodze z bogatej rodziny, mieszkałam na wsi, sama na swoje studia zarabiała. Musiałam wszystko opłacić za własne pieniądze. Teraz kiedy to wszystko widze, poprostu smutek dominuje nad szczęściem ..

Co tu rozumieć? Nie chwal się, bo zostaniesz pożarta razem z kopytami. Albo będziesz musiała poczuć się złodziejem, albo nieczułym na krzywdę bliźniego odczłowieczonym ignorantem. . . . ............w dodatku z kosmosu

A czy ja się chwale? Wcale mi na tym nie zależy. Jest nie jeden odemnie bogatszy a i biedniejszy, ale to mnie nie interesuje, poprostu próbuje uświadomić że pieniądze wcale szczęścia nie dają..

Nie uświadomisz. Na tym forum kasza z masłem stanowi normalny obiad, Skoda na LPG to klasyczny samochód....a wczasy w Rewalu to szczyt snobizmu.... ......i nie podskakuj, bo ten sikor za 40K będzie ci wypominany do końca twojego bytu na tym forum... Tacy ludzie.... Głupie kafelki Jenny widziałem już chyba z 1000 razy... :)

Wiem zauważyłam, jednak HSM nie zauważyłeś że Jennifer robi to celowo? Chwali się tylko dla "sławy" na kafe? Gdybym chciała zrobić to samo też bym dodała zdjęcie zegarka, karteczki, chwaliła bym się wszystkim ale nie chce i to mnie od niej różni..

Gość sedrtyuiol;.l,kmjd
ktos napisal ze w angli we dwojke zarobi sie 8 tys.To prawda nawet i wiecej,ale zapomniala ta osoba dopisac,ze koszty utrzymania tu sa wieksze.Strasznie i w uk wszystko podrozalo.Brak slow.Bylam dzis w tesco i kupowalam folie aluminiowa,taka tescowa,tesco value i wiecie co jakisz czas temu pamietam jak kosztowala ona 25 p!! a dzis 90p.Ceny rosna jak oszalale.

HMS Dla jasności ... Mnie np wali, ile kto ma pieniędzy, albo w jaki sposób je zarabia. Nie zaglądam nikomu do portfela i nie życzę sobie, by ktos zaglądał do mojego. Ale wkurwiła mnie wypowiedź panny, która pisze o obrzydliwie drogich zegarkach w temacie, gdzie ludzie ledwo wiążą koniec z końcem :o Nie dotyczy Cię temat ?? To wypad, a nie wciskasz swoje 3 grosze, bo nie masz sie gdzie "pożalić" :o

Nie wiem czy celowo, ale ma prawo do szczęścia. Jeśli tego potrzebuje...to w zasadzie dlaczego nie? Inna sprawa, że kogoś to drażni.....To jest dla mnie dziwne

Gość 453534534534
widzę po waszych wypowiedziach, że prawda w oczy kole.... To zyjcie sobie w waszym bogactwie nadal nieszczęśliwi i zastanawiajcie się do śmierci co zrobic, zeby to zmienic. Albo proponuję droge na skróty: czy uratowanie komus zycia- co moga zdziałac pieniądze, nie da więcej satysfakcji niz debilny zegarek za 40 tys.??? Odpowiedzcie sobie sami. Nara. Idę na film

To tak jakbym wpadła na temat osoby dogorywającej na raka i zaczęła narzekać, że skręciłam sobie dziś kostkę :D Ok tyle mnie w temacie. Wracam do pracy, nikt za mnie tego nie odwali ;)

"w temacie, gdzie ludzie ledwo wiążą koniec z końcem" ??? To temat o luksusie i pieniądzach. Nie piszę tutaj o niebieskich migdałach. Ponadto 4000 na 3 osoby to nie jest życie na marginesie i ma się nijak do prawdziwej nędzy.

Gość hsbhsbshb
453534534534 - spoko, najlepiej zarobić miliony i rozdać, bo "potrzebujący" zawsze się znajdzie :O proszek - czy Wy macie podział na moje-twoje? bo jakoś strasznie rozgraniczasz zarobki męża i swoje :) a "nasze" też macie? ;)

Mamy wspólne konto na które wpływają wypłaty. Mamy 2 karty i to jest nasze. Jednak nie wiem wszystkiego. Ma jeszcze jedno konto mój M do którego ja już nie mam dostępu i tam ma swoje środki na te szalenstwa. Ja kolejnego konta nie mam, ale mam w planach założyć. Chce coś sobie odłożyć..

Gość a na co twój mąż marnuje pieni
proszek? :O

Na wiele rzeczy, np. w domu są 4 telewizory - w salonie, w sypialni, i w pokoju dzieci i w gościnnym. Zamiast mieć jakies anteny czy coś, to na każdy telewizor jest umowa z Cyfrą+ za 75 zł :O A ogląda się tylko w salonie..

Gość hsbhsbshb
proszek, no proszę Cię, to on na swoje hulanki ma, a Ty nie? bez jaj :O Twoje schodzi na życie, a on sobie zbiera na gadżety?