Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany-91

zerwalem kontakt z przyjaciólką

Polecane posty

Gość zakochany-91
a tak sobie pomyslalem czy moze by jej kwiatow anonimowo nie przeslac? tylko co bedzie jak pomysli ze to od tego chlopaka?

Gość alexis333
najpierw porozmawiaj ze swoją przyjaciółką czy na 100% nie może nic was połączyć miejmy tylko nadzieję, że będzie na tyle lojalna że odpowie Ci szczerze. Jeśli powie że nie masz szans po prostu się wycofaj po pierwsze bo każde spotkanie z nią będzie cię bolało, po drugie jak człowiek nie ma z kimś kontaktu to po pewnym czasie ludzie stają się sobie obcy , po trzecie nie można kochać kogoś kto jest nieosiągalny, po czwarte po zrazisz się do kobiet a kiedy będzie Ci smutno to tu masz 13 rad jak żyć: Nie kocham cię za to kim jesteś, ale za to jaki jesteś kiedy przebywam z tobą. Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to że nie kocha cię on z całego serca i ponad życie. Prawdziwy przyjaciel jest z tobą na dobra i na złe. Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby kiedy będziesz siedział obok niej i wiedział że ona nigdy nie będzie twoja. Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz kto może się zakochać w twoim uśmiechu. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem Nie trać czasu z kimś kto nie ma go aby go spędzić z tobą. Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tych dobrych, abyś mógł ich rozpoznać kiedy się w końcu pojawia. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. Zawsze znajdzie się ktoś kto cię skrytykuje, zdobywaj zaufanie ludzi i uważaj na tych których zaufanie już raz straciłeś. Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą. Nie biegnij za szybko przez życie bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy gdy najmniej się ich spodziewamy. Pamiętaj: "Wszystko co się nam przytrafia dzieje się zawsze z jakiegoś powodu"

Gość zakochany-91
dzieki dzieki, spodziewam sie co mi odpowie

Gość zakochany-91
moge jeszcze pogadac z jej najlepsza przyjaciolka, chociaz ostatnio mam z nia slaby kontakt i tak glupio mi teraz do niej napisac jak mam jakas sprawe

Gość alexis333
I pamiętaj Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. I znajdź sobie jakąś fajną dziewczynę i nie żyj przeszłością , bo to nie ma sensu

Gość zakochany-91
to takie latwe nie bedzie bo po pierwsze jestem niesmialy, a po drugie tak po prostu nie moge szukac innej dziewczyny poniewaz wciaz cos czuje do przyjaciolki

Gość alexis333
A to wolałbyś żeby Ci powiedziała, BĄDŹMY RAZEM, a za rok może dwa , albo pięć odeszła z innym ?

Gość zakochany-91
ale przez ten rok, czy dwa czy 5 bym byl szczesliwy, tylko ze potem bym jeszcze bardziej cierpial

Gość alexis333
męczennikiem nie jesteś dobra rada starszej koleżanki odpuść sobie, bądź dobrym, wykształconym człowiekiem , rozwijaj swoje pasje i żyj pełnią życia ale nie rób za dużo głupot;) a na pewno znajdzie się niejedna, która głowę dla Ciebie straci

Gość zakochany-91
dzieki za slowa otuchy, trzymam cie za slowo;p

Gość alexis333
Tylko głowa do góry , masz wierzyć w siebie i powiedzieć sobie jestem fajnym facetem

Gość zakochany-91
latwo powiedziec ;p wolalbym zeby jakas dziewczyna mi powiedziala ze jestem fajnym facetem, niz ja sam mam mowic;p

Gość alexis333
Fajny nie znaczy tylko zajebiście przystojny z kupą siana, fajny facet to taki co potrafi zrozumieć kobietę, zaimponować jej swoim intelektem i dać poczucie bezpieczeństwa. Idź do przodu w życiu i nigdy się nie cofaj

Gość zakochany-91
jeszcze raz dzieki