Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnick?

kogo z kaffe lubimy????

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 4
W necie w ogole widzi sie tylko pewien zarys danej osoby i to tez na ksztalt i podobienstwo wlasnych luznych skojarzen. To sie czasami wyraznie zmienia jak sie przechodzi na inny komunikator a prawdziwa proba ognia to spotkanie w realu. Mialam okazje kilka razy spotkac w realu osoby z netu. Czasami byly baaaardzo rozne.

Zdesperowaną żonę, Hiszpana, Numerowaaa, Styczniowego Przyjaciela, ROR bo mogę się z niej ponabijać

Ja się zgadzam ze słowami Krwawej, że na podstawie wypowiedzi można stwierdzić czy ktoś jest elokwentny, kulturalny inteligentny. Co do tego o czym pisze Zuzia, czyli konfrontacja w realu, to ja mam same pozytywne doświadczenia. Serio.

Rozia, chciałabyś;) Zuzanna, różnie bywa. Sama mam różne doświadczenia. No i o sobie też ciekawe rzeczy słyszałam:D

Ja mam chyba tylko jedno nieprzyjemne doświadczenie, poza kafe, ale jeszcze bez konfrontacji się rypło ostro wszystko. A tak to bardzo fajne;)

Gość I can't take it :O...
A ja lubie zupepomidorową bo ją każdy lubi

Gość Julkieeeeeee
A Prawika91 nikt nie lubi? A Jennifer8787 i Proszek do prania też nikt?

Gość hjakk9h
Ja tam lubię ludzi, których widziałem nago lub których zaliczyłem, nago widziałem wilczycę i rozę, a zaliczyłem zdesperowaną żonę i moorland, mieszkam w Anglii i lubię te dwie kobitki, wiedzą co to wyzwolenie seksualne.

Proszka ledwo co pamiętam, ale nigdy mnie nie zainteresowała a Jenni nie chcę nawet komentować;) Jak z ogólnego to jeszcze Małą blondynkę lubię:)

Gość I cant take it :O...
A ja lubie szorować sobie jaja pumeksem i Wycierać się po kapieli szczotką ryżową. Po wyschnięciu przed nałożeniem podkładu na twarz dokładnie czyszcze ja kątówką z gruboziarnistym papierem ściernym na elemencie pracującym:P

Gość hjakk9h
Za niedługo bedę w polsce, jak chcesz to się spotkamy, pogadamy na maila...

Gość dobra wilczyco
Szkoda że nie pamiętasz, bo to oznacza że innym też wysyłałaś nagie fotki a nie tylko mnie, ale dobra, zazdrosny nie będę, napisze ci kim jestem.

Gość lkeYou
Pewnie sanitariuszem na położniczym....

No wiesz, robienie zdjęć w negliżu i rozsyłanie innym to moje hobby, cieszę się, że nie masz mi tego za złe :)

Gość dobra wilczyco
Nie dziwię ci się, w końcu normalni ludzi śpią o tej porze, a ty na kafe. Musisz być nieźle zjebana w życiu.

jakim trzeba byc chujkiem by takie rzeczy pisac tu chujkiem bylo to zamierzone :P az wstydze sie czasem ze jestem facetem

Gość lkeYou
A bardziej konkretnie?

Gość dobra wilczyco
Nie masz stanów depresyjnych? Bo chyba jesteś les i nie umiesz tego zakaceptować, skoro taka ładna dupa nie umie sobie znakeźć faceta i siedzi nocami na kafe. W końcu nie wytrzymiesz i się powieśisz bo znając psychologię to wielokrotnie miałaś myśli samobójcze.

No, jestem sama na kafe😭 Ale swoją troskę zostaw dla siebie i swoje życie, bo widzę, że czegoś Ci brakuje. Salut, co masz na myśli?

Gość lkeYou
Czyli jednak nie był to położniczy....

Gość dobra wilczyco
Zdesperowana Domowa Żona-fakt że jakaś dziwna byłaś, ale zapłaciłem twojemu alfonsowi, więc jest ok.:)

krwawa az tak malo czytelny jestem? mam na mysli ,ze jesli nawet by takowe foty posiadal to na kiego sie tu tym chwali i tylko tyle proste jak przecinak