Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnick?

kogo z kaffe lubimy????

Polecane posty

"Bo chyba jesteś les i nie umiesz tego zakaceptować," Jestem tolerancyjna. " skoro taka ładna d**a nie umie sobie znakeźć faceta" Ładna dupa? Coś Ci się pomyliło :D " i siedzi nocami na kafe. " Uśmierz mój ból a z chęcią pójdę spać. "W końcu nie wytrzymiesz i się powieśisz bo znając psychologię to wielokrotnie miałaś myśli samobójcze." Powieszenie to brzydka śmierć, to uwolnienie moczu i krwi, bleeee.

Gość lkeYou
Moze głupa kleił licząc na jakieś grzechy młodosci wilczycy...

Salut,"I tylko tyle"?:D Powinien od razu je załączyć? Dobra, dobra rozumiem:P Akurat jeśli by takowe foty posiadał równie kiepsko by to świadczyło o mnie... Ale no jesteś na kafe na tyle długo by wiedzieć, że głupsze rzeczy faceci piszą. I kobiety też.

Gość nie chce być złośliwy
Ja też mieszkam w Anglii i jako że jestem samotny to czasem idę na panenki, nie chcę być nie miły, ale taka jedna polska prostytutka jest cholernie podobna do ciebie.Być może że to zwykły zbieg okoliczności, lub też nie.

Gość lkeYou
A Ty jak długo tu grasujesz, że znasz leśniczego nawet?

Śpiący chyba ten prowokator, jakiś taki słaby. Salut na drugą zmianę gdzieś robisz, że po nocach na kafe grasujesz?:P

A ty refformo dalej punkom dupska dajesz?

skad wiesz krwawa ile tu bywam sledzisz mnie czy jak:P napisalem co mysle o takich zachowaniach:P a ty re ,przestan prowokowac :P

Gość lkeYou
Lepiej dawać dupe punkom niż brandzlować się skakanką

Co Wy z tym grasowaniem, ja tam kulturalnie się przechadzam :classic_cool: I fakt, ten prowokator niedorobiony jakiś. Salut, przejrzałeś mnie, myślałam, że uda mi się cichuteńko śledzić Cię krok w krok a tu się wygadałam. Teraz będę musiała bardziej uważać;)

Setunia,Ciekawska,Valkiria,Agnieszka,Leviatan,Nowy w mieście,Bywalec1,mmm757,70B,rewq,iskiereczka,katrina,alayka,carolina,a masę tego lecytyny nie piłem i demencja opanowała mnie :P

Gość lkeYou
Dobra to ja też powiem kogo lubie naj...z kafe:) Naj lubie modki:classic_cool:

Refformo a z kim straciłaś dziewictwo w wieku dziecięcym pod namiotami? Już nie pamiętasz jak chwaliłaś sie że zrobiłaś to na festiwalu pod namiotami z pijanym punkiem?

Gość lkeYou
Pijany punk to wzasadzie masło maslane... Tak Duchu...właśnie za to:)

BSA idioto napisałam, że "spałam" pod namiotem, a Ty resztę sobie dopowiedziałeś. Ale w sumie jest mi zupełnie obojętne, co o mnie myślisz

A kto pisał że nie stracił dziewictwo w wieku szybkim i że nie przywiązywał do dziewictwa uwagi? Sama to napisałaś, po czym wszyscy cię skrytykowali i starałaś się wycofać z tego. Jesteś dupodajką i nic już tego nie zmieni, w dodatku samotną i starą dupodajką. Zwykła dziwka z ciebie i tyle.

Leśny, zwiad, sadownik czy też w końcu szlachetny BSA, nie pogrążaj się...2 razy sie zarzekałeś dziś, że odejdziesz i co teraz z orendża atakujesz? Masz honor doprawdy.

Krwawa Wilczyca, no jasne, twoim zdaniem jestem tu rano, wieczorem i w nocy. Jak jestem tu cały dzień i całą noc, to kiedy twoim zdaniem śpię?

I jeszcze jedno, zawsze pisze na pomaranczowo, dawano mi nicki różne, mimimo że nigdy nie napisałem nic na czarno, nawet nie wiem jak się to robi, ale ok, mogę tu byc według was każdym z nicków.