Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie chce do nieba

stres przed randką ;/ tez tak macie? ja aż się boję, co robic :(

Polecane posty

Stres, z czegoś wynika. Jak chcesz to zlikwidować, możesz się zastanowić i zadać sobie kilka pytań. Stresujesz, się ponieważ .... ?

To nie rada ... to początek drogi do zmniejszenie stresu ... pierwszy krok.

Cześć HMS. @ja nie chce do nieba Piszesz, że jesteś spięta przy obcych facetach. Okej, spięta bo czegoś się obawiasz, boisz. Czego się obawiasz lub boisz? Jakiego uczucia, zdarzenia?

@ja nie chce do nieba Pytanie dwa: a czy wiesz jak chciałabyś się zachowywać na takich randkach?

Jacku Bez ciebie świat byłby nudny. Twój optymizm upaja jak szampan, a twoje poczucie humoru jest zaraźliwe. Dzięki tobie śmieje się cały świat:D:D:D

@ja nie chce do nieba Czy możesz sobie wyobrazić siebie na randce w sytuacji kiedy jesteś SOBĄ. Jesteś wyluzowana, swobodna, miła, bezpośrednia. Zamknij oczy i wyobraź sobie ten obraz. Jak w teatrze. Zrób obraz duży, kolorowy, jak się uda - włącz dźwięk. Odtwarzaj jak najczęściej, często przed randką. Pomoże.

Nie chodzi o konkretne słowa, o ćwiczenie słów i zwrotów. Chodzi o oglądanie siebie, jak w kinie. Słyszysz dialogi ale nie rozumiesz treści. Jeśli nie wiesz jak ma wyglądać Twoja udana randka i nie wiesz co zmienić - to nawet najlepszy trenerzy, psychologowie, psychoterapeuci czy negocjatorzy Ci nie pomogą.

Noc ciemna,a godzina późna. Życzę wam wszystkim miłego weekendu i DOBRANOC!