Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behi24

Możliwa ciąża??

Polecane posty

Gość behi24

Witam! Otóż po krótce przedstawię moją sytuację. W styczniu, około 3 miesięcy temu kochałem się z zabezpieczeniem z moją dziewczyną. Pare tygodni po zdarzeniu zrobiliśmy test - wyszedł negatywny. Od jakiegoś czasu dziewczynę boli brzuch oraz podbrzusze jest "grubsze".. Jakby napęczniałe... Kupiliśmy więc dwa nowe testy (3 miesiące po) i wyniki wyszły negatywne. I tu tkwi moje pytanie. Nie wchodzi w grę wizyta u ginekologa, jaka jest możliwość, że dziewczyna jest w ciąży? Mamy takie "dziwne" uczucie... Jednak nie wymiotuje ani nic w tym stylu. Proszę o odpowiedź.:)

Gość behi24
Przepraszam, chodziło o luty na początku;)

Gość Jadzia77
ŻADNA. Ciąży w 3-cim miesiącu nie da się pomylić z niestrawnością.

Gość misiekborat
Nie ma bata, bo jak 3 testy wyszly na nie i ma okres no i zero objawow to niestety.:P

Gość behi24
Mnie się wydaje, że może jednak. Dziewczyna też tak myśli. Ale ginekolog nie wchodzi w grę, absolutnie. A moze jest jakiś domowy sposówb, by to sprawdzić?

Gość behi24
Dziewczyna nie wymiotuje, ale za to ja mam mdłości. Zresztą mój brzuch też trochę spęczniał. Mamy takie dziwne przeczucie, że to może być ciąza bliźniacza, przy czym jedno dziecko w brzuchu dziewczyny, a jedno w moim. Dodam, że ona ma 43 lata, a ja 44. Nie wiem co robić.

Gość behi24
Po krótce przypomnę fakty. Otóż... W styczniu, około 3 miesięcy temu kochałem się z zabezpieczeniem z moją dziewczyną. Podkreślam: z zabezpieczeniem! Pare tygodni po zdarzeniu zrobiliśmy test - wyszedł negatywny. Podkreślam: negatywny. Od jakiegoś czasu dziewczynę boli brzuch oraz podbrzusze jest "grubsze".. Jakby napęczniałe... Podkreślam: podbrzusze grubsze i napęczniałe. Kupiliśmy więc dwa nowe testy (3 miesiące po) i wyniki wyszły negatywne. Podkreślam: dwa nowe testy i wyszły negatywnie. Nie wiem co robić. Nie wchodzi w grę wizyta u ginekologa, powtarzam: nie wchodzi w grę wizyta u gonekologa. Jaka jest możliwość, że dziewczyna jest w ciąży? Jaka jest możliwość, że ja jestem w ciąży? Mamy takie "dziwne" uczucie... Powtarzam: dziwne uczucie. Jednak nie wymiotuje ani nic w tym stylu, podkreślam: ona nie wymiotuje.

Gość behi24
Nikt nie wie? Apeluję o odpowiedź. Powtarzam: apeluje o odpowiedź.

Gość bongita
powinna isc do gina- bo ciaza to to nie jest, ale moze miec cyste lub jakis stan zapalny miesiaczkuje?

Gość bongita
wymioty nie sa obowiazkowe.. ja bedac w ciazy nie mialab mdlosci w ogole..ale wlosy strasznie mi wypadaly..piersi sie powiekszaja..do tego zmiany hormonalne wywoluja pewne rozchwianie- placz z byle powodu, rozdraznienie, godzine ma sie super dobry nastroj a za chwile absolutna depresja..zwiekszony apetyt...na poczatku mialam rowiniez nieustanne bole podbrzusza (podobne do tych przed okresem) i moglam caaaly czas spac..najlepiej caly dzien