Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony...,

Poznam dziewczynę z problemami która by twierdził że nie chcesz jej się żyć...

Polecane posty

Gość Zagubiony...,

Są tu takie ? Sam mam z tym problem i myślę że ktoś normalny tzn ktoś tak nie myśli nie zrozumiał by mnie . Dlatego chce tu znaleźć taką dziewczynę która mnie zrozumie i ja ją też. Wtedy w jakiś sposób bd mogli sobie pomóc. Jeśli jest tu taka niech napisze.

Gość Zagubiony...,
Nie ma takich ? ... A czasami piszą :/

a co ślizgając się na problemach Niewiasty chcesz ją w ramach współczucia wyruchać. zdesperowany trzepaczu nie wykorzystuj czyjej słabości normalnie poderwij Dziewczynę

Gość kondratwahlenhrot
ferdynand- lepiej bym tego nie ujął 🖐️

Gość Rensolma
kolejne brawa dla tego pana

Gość domia21
i co moze jeszcze ja namowisz do wsplolnego zejscia z tego swiata? jesli taka dziewczyna zwiazalaby sie z czlowiekiem ktory sam ma problemy psychiczne bylaby ciagnieta w dol, w coraz wieksza depreche. I nikomu na dobre by to nie wyszlo. Ani tobie ani jej.

Gość Zagubiony...,
Ja poprostu chciałbym żeby ktoś mnie zrozumiał. Wy i tak tego nie zrozumiecie. Nie chodzi mi o jakiś związek tylko o zrozumienie i wzajemną pomoc z dwóch stron. Nie chodzi mi o pogłebianie tego tylko o to żeby wyrzucić z siebie te myśli. I zacząć się jakoś cieszyć. Wzajemna pomoc i nic więcej.

Gość Zagubiony...,
Więc dalej czekam z nadzieją że jakaś się znajdzie .

Gość dlaczego nie pójdziesz do
jakiejś miłej pani psycholog i tam nie wywalisz co cię męczy?

Gość Zagubiony...,
Z chęcią bym poszedł ale jestem z niewielkiej miejscowości a psychologa nie wiem gdzie szukać... Zresztą myślę że taki psycholog weźmie kasę a przyłożyć do tego to się za bardzo nie przyłoży. Więc lepiej poznać kogoś komu można się naprawdę zwierzyć i nie bd to dla niego obojętne. Może zbyt mało wiem o pracy psychologa lecz wydaje mi się że taki ktoś robi to tylko aby zgarnąć pieniądze. Mi takie coś nie pomorze .

Gość Zagubiony...,
Z chęcią bym poszedł ale jestem z niewielkiej miejscowości a psychologa nie wiem gdzie szukać... Zresztą myślę że taki psycholog weźmie kasę a przyłożyć do tego to się za bardzo nie przyłoży. Więc lepiej poznać kogoś komu można się naprawdę zwierzyć i nie bd to dla niego obojętne. Może zbyt mało wiem o pracy psychologa lecz wydaje mi się że taki ktoś robi to tylko aby zgarnąć pieniądze. Mi takie coś nie pomorze .

Gość ;zazenowanyzyciem
ciekawe czy taki chetny bylbys gdyby nie bylo mowy o sexie. odrazu by ci sie odechcialo znajomosci zalosny typie.

Gość kootwaa
mialam podobne problemy , tez uwazam ze nikt by tego nie zrozumial

Gość takie czekanie nie będzie
skuteczne, musisz założyć temat napisać trochę o sobie, wtedy podczepią się inne osoby i sobie pogadacie

Gość bardzobardzo zdeprymowana
no to skąd jesteś autorze? bo jak z pomorza to moje zniechęcenie bierze górę i stwierdzam, że nawiązywanie kontaktu jest bez sensu

Gość Proponuje.....!!!
hehe zagubiony ma pomagac zagubionej chyba zeby sie jeszcze bardziej w dolek wpakowac ale denny pomysl :D sorry ale minus nigdy minusa nie przyciagnie

Gość ftuifiti
ja moge pogadac tylko podaj gg albo mail bo ja tu nie chce podawać :P

Gość niiniiii
czesc, doskonale Cię rozumiem , bo nikt normalny tego nie zrzumie i kwestia psychologia to na dobrego trzeba naprawde trafic , bo wiekszosc to niedoinformowani teoretycy i fałsz tylko z nich wychodzi uawaja ze rozumieja a naprawde to huja wiedza

Gość Zagubiony...,
Nie zamierzam nikogo wciągnąć w dołek bo wiem że życie może być lepsze niż jest. Dla mnie jest to bardzo trudne i zrozumieją to tylko te osoby które też tak mają... Więc takich szukam. O sobie mogę powiedzieć że mam 21 lat i jestem z lubelskiego. Także najlepiej jakby dziewczyna też była z lubelskiego :) wiedzę że nie jest tak źle i ktoś tu się znajdzie.

Gość missRosie
mi się nie chce żyć, podejrzewam depresje, ale nie chcę się leczyć, bo życie ogólnie nie ma sensu

Gość Zagubiony...,
ftuifiti a skąd jesteś ? Gg niestety nie mam... Meila mogę podać jak jeszcze tutaj jesteś i jak mój wiek Ci odpowiada.

Gość Zagubiony...,
missRosie a co się dzieje ? Czemu jest Ci tak źle ?

Gość ftuifiti
ja mam 19 lat nie jestem z lubelskiego ale popisac zawsze mogę..

Gość missRosie
Życie jest beznadziejne, nigdy nie byłam szczęśliwa...mam problemy ze sobą..tez jestem z lubelskiego..to chyba wschód taki depresyjny

Gość missRosie
od ubieglego roku sie tak zalamalam gdy kalafiory i buraczki obrodzily a nie mialam ich gdzie sprzedac

Gość KtośWkuty
hahahhahahahahaha :DDD j*bać te tępe dziwki! :D