Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wawcia powraca6969

tyle niewinnych ludzi

Polecane posty

Przed sądem w Poczdamie rozpoczął się proces kobiety oskarżonej o spowodowanie wypadku polskiego autokaru pod Berlinem we wrześniu 2010 roku. Zginęło wówczas 14 osób, a 28 zostało rannych. "Nie mogłam pojąć, że to ja spowodowałam wypadek" k u r w a co za szmata p i e r d o l o n a

Gość primo voto@
często się zdarza, że winni "nie moga pojać że to ich wina" tak jak osoba która zamieściła czyjeś zdjęcia bez jego zgody na tym portalu na przykład...

Gość primo voto@
nie... ja pokazuję schemat postępowania a twoja tępota nie pozwala ci go pojąc - to raz co do wypadku na drodze istnieją okolicznosci łagodzące, bo czasu jest mało (czasami decudują ułamki sekund) żeby naprawić swój błąd albo w ogóle zrozumieć swój błąd zanim spowoduje się katastrofę a przy akcji opisanej przeze mnie jest cała masa czasu aby pomysleć zanim się komuś świństwo zrobi :classic_cool:

Gość primo voto@
podobasz mi się coraz barziej robaczku.. -tępy -chamski -i kompletnie bezrefleksyjny :D masz jeszcze jakieś inne ukryte zalety?

Gość primo voto@
po co? twój czar osobisty, kultura, poszanowanie rozmówcy i umiejętność wyciagania analogii ze zdarzeń bija na łeb wszystkie pamiętniki :classic_cool:

Gość shlatyns
wawcia głosuje na PO stąd taka frustracja :classic_cool:

Gość primo voto@
o jakim fejsie? nie używam :P, więc może ty napisz :D

temat byl o jakiejs k u r w ie co zabila przez swoja glupote 20 osob ale ty oczywiscie musiales sie w pi e r d olic z jakims pseudo tematem zdjecia wklejonego na tym portalu :D gratuluje :D

Gość lkeYou
Czy mi sie wydaje czy ta rozmowa ma drugie dno?

Gość primo voto@
shlatyns wawcia głosuje na PO stąd taka frustracja :D, :D, :D, :D to by sporo wyjasniało ;)

Gość primo voto@
ja tu widzę tylko jedną kurwę - wawcia powraca6969 niektóre zachowania są po prostu dla kurew tak charakterystyczne, że rozpoznaje się je z daleka :classic_cool:

nie sadzę , że to ona ta Niemka jest winna. to zamulony , niewyspany bo bieda i oszczędności polski kierowca oraz pewnie rzęch autokar są winne temu incydentowi. zresztą to co weekend widać po ilości wypadków kto jeżdzi "wspaniale" gdyby nie polscy kierowcy to w kraju byłoby już przeludnienie i wyższy znacznie wskażnik bezrobocia

Gość SlowikOwa
Ta rozmowa ma podwojne dno:P

Gość chojnowianin
ale temat wysrałaś,uważaj żeby ciebie to nie spotkało

Gość bubuaaa
na dobrą sprawę primo ma rację, nie trzeba wyzywać a zastanowić się nad tym takie wystawienie czyjegoś zdjęcia może ruszyć lawinę nie kontrolowaną dajmy na przykład że fotka to czyjś negliż , ogląda go wielu ludzi , osoba jest wyśmiewana , wali się jej prywatne życie , popada w depresję popełnia samobójstwo...... ile jest przypadków gdzie wpada młody człowiek do szkoły i zabija pół klasy , czy ktoś się zastanawia jak to się stało? czy ktoś pomyślał co ten człowiek wcześniej przechodził ? co doprowadziło go do takiego czynu? ile dzieci i młodzieży jest w szkołach tak zwanymi kozłami ofiarnymi , bo fajnie jest się z kogoś pośmiać , dobrze że nie ze mnie i dokucza się takiemu delikwentowi latami , a on ma psychę zrytą i w pewnym momencie nie wytrzymuje..... a w pracy? nie mieliście ochoty czasem wrednego skur.....a szefa walnąć w czerep ? itd itd

dajmy na przykład że fotka to czyjś negliż , ogląda go wielu ludzi , osoba jest wyśmiewana , wali się jej prywatne życie , popada w depresję popełnia samobójstwo...... ty tak na powaznie czy po to zeby zrobic afere na tym temacie?

Gość SlowikOwa
Pierdolenie... osadzanie,po co?czyzbys byl,widzial?

ile jest przypadków gdzie wpada młody człowiek do szkoły i zabija pół klasy , czy ktoś się zastanawia jak to się stało? ile ? dwa na 10 lat ?

wiesz czemu takich jak wy sie j e b i e w pracy na kazdym kroku? bo wy nawet tabelki w exelu nie potraficie zrobic!!!! nic nie dajecie od siebie leniwe szmaty

Gość ulifon
powracaj tam gdzie masz powrócić a stąd wypierdalaj

Gość primo voto@
wawcia powraca6969 pomyślmy co ty dajesz od siebie :D chamstwo bezczelność poniżanie rozmówcy wszelkimi możliwymi sposobami głupota i kompletna nieumiejetność myslenia analogiami ewidentna niechęc do zrozumienia czegokolwiek osądzanie innych bez dogłębnej znajomości tematu i do tego wszystkiego próba zrobienia wrażenia że jestes kimś kto kieruje się "PRAWORZĄDNOŚCIĄ" :D, :D, :D jak myslisz, ilu jeleni da się na to nabrac w dłuzszej perspektywie czasowej?

Gość primo voto@
ulifon powracaj tam gdzie masz powrócić a stąd wypie**alaj widzę masz posłuch :D

Gość zauważyłbym tylko
primo - masz rację w 100%. wawcia - z całego Twojego bełkotu - Czy gdy kobieta powoduje wypadek staje się kurwą? - nie łapię tego związku :classic_cool:

Gość primo voto@
fanatyk kaczyńskiego - jeden z typowych pisiaków "patriotów", słowem odpad wow co do fanatyzmu się zgodzę ale skala bezmyślnosci stawia go dlaeko zarówno od kaczora jak i od patriotyzmu a jesli chodzi o odpady - są bardzo użyteczne :D czy wiesz że twój polarowy sweterek najprawdopodobniej zrobili chińczycy z butelek pet? :P