Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wierny mąż

"Jak mi się ktoś trafi to nie będę mu odmawiać,

Polecane posty

Gość autorze spod jakiego jestes
no bo ryby to najwieksi introwertycy, wszystko przezywaja i czesto tkwia w toksycznych relacjach i sa wykorzystywani ze wzgledu na psychiczna slabosc. a zona jaki ma znak?

Gość Wierny mąż
Nie wierzę w takie teorie i nie wiem czy chcę się w to zagłębiać. Nie znak zodiaku świadczy o charakterze i dopasowaniu. Różni są ludzie z różnych znaków.

podaj znak zony:D poczytaj o Rybach w necie to sam sie przekonasz, jak bardzo opis pasuje do ciebie

pierwsza lepsza strona: Ryby-Pacyfizm, łagodność, wyrozumiałość, bierność, lenistwo, ociężałość, przewrażliwienie i sentymentalizm. Znak żeński, wodny i zmienny.

Gość dobre dbre dobre dobre
ty a jak wyglada wasze pozycie? staje ci tak w ogole+

Gość Wierny mąż
Do niedawna, długo było dobrze, więc możemy żyć w zgodzie. W każdym związku zdarzają się mniejsze lub większe kryzysy. U nas jeszcze nie było to teraz jest, ale jakoś się przez to przebrnie.

to podasz ten znak?:D z ciekawosci pytam bo astrologia to moja pasja. fajnie poobserwowac relacje roznych znakow ze sob a

Gość Wierny mąż
Żona to bliźnięta. Możesz napisać diagnozę skoro chcesz.

uu bliznieta to najbardziej niewierny i dwulicowy znak zodiaku:D jestes na slabszej pozycji bo zona potrafi toba manipulowac. poza tym Blizniaki sa bardzo zmienne, raz jest ok, raz nie, raz chce to, raz co innego no i ich uczucia rzadko sa glebokie (u Ryb sa najglebsze z calego zodiaku!). blizniaki czesto maja 2 twarze, sa inni na zewnatrz, a inni w srodku i rzadko pokazuja te prawdziwa twarz. rada dla ciebie- wiecej stanowczosci i mniej emocjonalnego osaczania (nie las sie, nie przytual pierwszy, nie praw slodkich slowek). skup sie bardziej na sobie, bo blizniak koncentruje sie wlasnie na tym, czego w danej chwili nie posiada na wlasnosc

Gość jnbh
Tez mam meza Rybe i mysle podobnie jak Twoja zona. Ale mezowi bym takiego czegos nie powiedziala, bo by mi wypominal do konca zycia

Gość Wierny mąż
jnbh - A dlaczego byś go zdradziła? Skoro piszesz, że by ci to wypominał do końca życia to znaczy, że zamierzasz z nim być. Więc dlaczego?

Gość jnbh, dodajmy, że nie tylko
myślisz tak, ale też zdradzasz mężusia równo, z kilkoma innymi! :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5191165&start=2520 "do jnbh moze lepiej bedzie jak zostawisz meza a nie robisz z niego frajera ostatniego? 15:17 [zgłoś do usunięcia] jnbh Jaasnee, i zostane sama jak frajerka z dzieckiem. Masz mnie za idiotke? Moze kiedys zostawie, ale musialabym sie najpierw zakochac." :D :D :D

i nawet jnbh chciała dosypać proszki nasenne swojemu mężowi i żonie kochanka, żeby w spokoju poruchać się z kochankiem na łonie natury :D autorze, poczytaj topik o kochankach, będziesz wiedział, jak myśli i co robi twoja żonka!

i nawet jnbh chciała dosypać proszki nasenne swojemu mężowi i żonie kochanka, żeby w spokoju poruchać się z kochankiem na łonie natury :D autorze, poczytaj topik o kochankach, będziesz wiedział, jak myśli i co robi twoja żonka!

Gość zołza jestem.........
jnbh, dodajmy, że nie tylko - dobry jesteś albo dobra :D

Gość jnbh
Wcale nie, nie sluchaj zawistnej baby. Po prostu brakuje mi emocji, jakiegos lekkiego szalenstwa, wszystko jest ptzewidywalne, a temperatura w zwiazku letnia.

Gość Wierny mąż
Ale widzę z tego co niektóre piszą też dobre strony. Zwykle jak żona ma kochanka to nie mówi mężowi, że chce go zdradzić. Pewnie moja rzuciła taką groźbę bez pokrycia i się okaże, że nic nie zrobi.

Gość jnbh
Tez tak mysle, ze chce obudzic w Tobie zazdrosc jedynie. Byles kiedys o nia zazdrosny i okazywales to?

tak tak, sama to pisałaś na topiku :D nie wypieraj się, wioskowy wycieruszku :D

14:45 [zgłoś do usunięcia] jnbh A proszkow nie uzylam, wiec nie wiem, o co chodzi... O, JEST JAK BYK :D

Gość jnbh
Ale nie zdradzilam meza z kilkoma.

Gość jnbh
Ale nie zdradzilam meza z kilkoma.

a P. to pies? a R.? to już dwóch, luźna torebko :D

Gość jnbh
Z R nie spalam, nie psuj autorowi tematu pls

Gość i co tu zrobić
weź sobie Wierny jakąś prostytutkę choćby, skoro masz 2 tygodnie luzu

haha, "nie psuj"- odezwała się najbardziej zepsuta i przegniła (może oprócz Zdarza mi się. i matacza-karooolka) istota na forume :D

Gość fdsfsdfsdvsd
I co?

Gość ygiygiygiggigigigy
zodiak czesto jest fałśzywy,ja jestem lew a nic z opisu lwa do mnie nie pasuje,za to z opisu raka wszystko

Gość kinieczka
" Bo niektórzy z was chcieliby żebym sam groził jej zdradą. Nie będę tak robić, bo to by tylko dolało oliwy do ognia i nic bym tym nie zyskał. " a wlasnie ze bys zyskal, widac jak bardzo nie znasz kobiet musisz stworzyc uczucie niepewnosci, tego ze nie jestes jej podnozkiem i ze bedziesz tolerowal jej zachowanie, jesli nawet sa to grozby zapytaj, co chciala przez to powiedziec czy i czego jej w zwiazku brakuje ROZMAWIAJ Z NIA !!!!!!!!!!!!!! A JESLI ona robi to z czystej zlosliwosci, powiedz ze OK, ale w takim razie zeby byc fair mozesz zaewne zaprosic taka mila znajoma, ktora zawsze do ciebie tak milo mowi ... uwierz ze poskutkuje moim zdaniem jestes dupa wolowa i pozwalasz sobie wlazic na glowe Typowa Ryba facet ona chce cie sprowokowac zebys wykrzesal z siebie troche namietnosci

Gość Laura

Rozwiedz sie ,,,,i chodz do mnie :p bo zaraz rzuca sie na takiego ideala:))