Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beztelefonu

NIe używam telefonu

Polecane posty

Gość beztelefonu

Boże, ludzie co chwile wymieniaja telefony, to jeden to zaraz drugi, ptoem juz nastepny... Jakies internety, gadu gadu, maile... Po co mi to? Ja mam stary telefon, do dzwonienia, do smsów i po co mi jakies internety itp. ?? Nawet nie mysle o zakupie nowego dopuki ten działa, i tak go uzywam tylko jak musze, a na codzien zostawiam w domu wylaczony.

Gość Rensolma
bo jesteś gruba babą

Gość ;zazenowanyzyciem
i co chcesz pokazac ze jestes lepszy od innych? ze jestes super bo sie ograniczasz i nie masz telefonu? pewnie i tak nikt do ciebie nie dzwoni wiec nic dziwnego ze nie ci nie potrzebny. pozatym czasem trzeba zadwonic pod 998 997 999 wiec przydalo by sie go miec.

Gość ;zazenowanyzyciem
pewnie nikt do ciebie nie dzwoni i nie masz znajomych wiec nic dziwnego ze ci nie potrzebny. chcesz wiec pokazac ze jestes lepszy bo nie nosisz ze sobą telefonu??

Gość beztelefonu
No oczywiscie ze mam znajomych, ale po co mi telefon? jak chca to moga zadzwonic, pewnie nie odbiore bo bede miala na dnie szafy, mam telefon ale tylko do dzwonienia, bez zadnych udziwnien. A pozatym mam komputer z internetem, gadu gadu, nasza kalsa, meil, jak ktos cos chce to niech tam sie zglosi lub spotka ze mna osobiscie. ja nie lubie byc "na smyczy" niektorzy ot poza telefonem zycia nie widza :O

Gość el chulo.
Ja podobnie,od pięciu lat mam ten sam tel. i nie mam zamiaru kupować nic nowego.Bardziej mi służy jako budzik,jak załaduje za 5 zł to mam na miesiąc bo dzwonię z niego raz tydzień albo i rzadziej.W ogóle jak widzę,że niektórzy idąc coś robić na podwórku lub w polu i biorą ze sobą tel to mnie śmiech ogarnia.

Gość beztelefonu
el chulo - no dokladnie, bez telefonu jak bez reki :O No i nie mam telefonu to nie mam znajomych? :D :D :D SMieszni jestescie ludzie.

Gość vfgtryue
el chulo a w jakiej sieci wystarcza 5 zł na miesiąc ?

Gość el chulo.
w play-u

Gość dsfdfdsfd
w play każde uzupełnienie jest ważne przez rok :classic_cool:

Gość vfgtryue
i nie trzeba doładowywać ,zeby było aktywne ?

Gość el chulo.
Nie.możesz mieć te 5 zł przez cały rok i będziesz mieć aktywne przychodzące i wychodzące.

Gość beztelefonu
Kiedys, i to wcale nie tak dawno, bo sama pamietam. Ludzie w ogóle telefonów nie mieli albo mieli nieliczni i jakos zyli... i mieli znajomych, przyjaciol i nie potrzebowali telefonow (komorek ozcywiscie, stacjonarnych nie licze)

Gość vfgtryue
a w orange kupuje karte za 20 pln i wazne jest na m-c jeżeli nie wykorzystam nie moge wykonywać połączeń wychodzacych,czyli w play jest inaczej ? serio?

Gość vfgtryue
dopiero jak doładuje to odblokowywuja to co zostało

Gość el chulo.
Tak,właśnie dla tego przeszedłem do play-u.Ja dużo nie dzwonie i mnie wkurwiało ciągłe blokady rozmów wychodzących,tera sie o takie rzeczy nie martwię.

Gość vfgtryue
dziękuje ci zbawco

Odnosnie wymieniania telefonow mam tak jak autorka - najbardziej lubie stare modele sony ericsona, wkurwiaja mnie te wszystkie dotykowe bajery, jak konczy mi sie umowa i biore nowy telefon, to albo go daje komus z rodziny, albo sprzedaje. Ale odnosnie uzywania telefonu, to nieraz przeginam z gadaniem :P