Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvgsethrjyn

czy któraś z was brała tabletki antykoncepcyjne ? Czy to normalne ?

Polecane posty

Gość fvgsethrjyn

6 dni temu zaczął mi się okres no i pierwszego dnia okresu wzięłam swoją pierwszą tabletkę anty, okres u mnie zawsze trwał 4 dni jak w zegarku, czwartego dnia krew zbrązowiała i już myślałam że wszystko jest ok bo okres mi się kończy ale od wczoraj zuważyłam że okres znowu wrócił krew jest świeża i brzuch znowu mnie boli :/ w sumie teraz trwa już 6 dzień i teraz nie wiem co robić czy przerwać ich branie czy dalej brać :/ czy wy też miałyście takie cyrki po tabletkach? Dodam że mam anemię i chyba nie mogę sobie pozwolić na takie krwawienia... poza tym za tydzień chciałam wyjechać na wakacje a jak będę miec okres dwa tygodnie to w zyciu tego nie zrobię :/ Nie wiem co robić bo wizytę u mojego ginekologa mam dopiero w czerwcu.

Gość nie biore tego syfu
nie chce zdechnąć na raka albo na zakrzepice 🖐️

Gość a ulotkę czytałaś?
przez pierwsze trzy opakowania możesz plamić przez cały cykl..

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
norma, tez tak miałam ;)

Gość fvgsethrjyn
ale to raczej nie plamienie a zwykły okres, , musze zmianiać podpaskę co parę godzin więc krwawienie jest większe niż zwykłe plamienia. A po ilu wam się skonczyło to krwawienie ?

Gość Ja miałam takie
Ja miałam takie plamienie, w przypadku Jeaninne, przez cały cykl...Kiedyś brałam Logest i przez takie atrakcje nie przechodziłam :P Przy Yasmin też jest okej.