Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missRosie

Dzisiaj widziałam ochydną babe i miała przy sobie takie ciacho!

Polecane posty

Gość missRosie

Jak to się dzieje, że przystojni faceci mają takie pasztetowe? Ja jestem dosyć ładna, ale grubsza i nikt mnie nie chce, a tamta miała zęby jak łopaty, ramiona jak kościotrup i w ogóle twarz okropną i miała takiego fajne, no nie mogę! Jak to jest? Sucks

Gość Ganta
Grubas nigdy nie będzie ładniejszy od szczupłej kobiety Nikt nie chce dotykać salcesonu.

Gość fgfhhkjkljkl
tez keidys bedziesz brzydka :( uroda przemija. jakby ludzie mieli łaczyć się w pary tylko ze wzgledu na urode to by byla glupota, uroda trwa gora 15 lat (choc niektorzy tak robią i co kilka lat wymieniają brzydnące partnerki...)

Gość missRosie
no kurwa ściska, bo na miejscu facetów wolałabym dotknąć oponki(ale bez przesady, nikt tu nie mówi o salcesonie, słoninie tudzież smalcu), niż dotykać kości, ani się przytulić ani co. Może i miała charakter fajn y, ale brzydka była strasznie i nie wyglądała na miłą, raczej na taką co chadza na imprezy codziennie.

Gość missRosie
aż podeszłam i oplułam te suke ze złości :O

Gość Rensolma
żal gruba dupę sciska ,że sprecycuję

Gość ygbvcx
Nie cierpię grubych bab. Dla mnie.grubaska jest zawsze odpychajaca i obrzydliwa. Schudnij tlusciochu a później wyzywaj inne śliczne kobiety od pasztetow. Gruba świnio!

Gość ygbvcx
Nie cierpię grubych bab. Dla mnie.grubaska jest zawsze odpychajaca i obrzydliwa. Schudnij tlusciochu a później wyzywaj inne śliczne kobiety od pasztetow. Gruba świnio!

Gość ygbvcx

Gość gretrerew
denn forum i jeszcze bardziej denni ludzie, nie ma co tu pisać, bo to debile co o życiu nic nie wiedza