Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robie obiad

jestem bardzo szczupla w co sie ubierac zeby wygladac grubiej?

Polecane posty

mam 165cm i 48kg nieodchudzam sie jem za trzech tak poprostu juz mam ale ciagle slysze ze jestem chuda i to mnie denerwuje,chodze w bluzach zeby oszczedzic sobie glupich komentarzy niedlugo ide na rodzinna impreze niewiem w co sie ubrac myslalam o tunice i leginsach ale niewiem czy to mnie nie wyszczupli jeszcze bardziej?

Gość ngh76jaaaaa
ja mam to gdzies i nosze wszystko jak lubisz falbanki to duzo daje ja nie cierpie i nie bede ich nosic bo komus sie nie podoba ze szczupla jestem

Gość O_o 2525
A nie lepiej jakąś taką bardziej rozkloszowaną sukienusie ubrać? Legginsy chyba nie...mi sie przynajmniej nie podobają...Osobiście uważam (każdy może mieć inne zdanie), że legginsy mogą nosić tylko takie laski od 55-60(max!) kg, bo inaczej wyglądaja jak kościotrupki, albo jak balerony.

Gość toproste
ja równie jestem szczupła i czasami mam podobny problem - jak sie ubrac.. osobiście uważam że lużne sukienki dopasowane tylko w biuście tuszuja szczupła sylwetke i wygladaja bardzo ładnie.. lużniejsze uwazam legginsy nie sa tylko dla dziewczyn o wadze wiekszej niz 55kg skoro jestesmy szczuple to trzeba p[okazywac zgrabne nogi:)

Gość tarrrantulla
też jestem szczupła i mam znam problem, ale w końcu pomyślałam, że jeśli babki nie mają problemu z tym, żeby w przyciasnych ubraniach pokazywać wszystkie fałdy, to czemu ja mam mieć ? no i to pieprze, ubieram się tak, żebym się dobrze czuła, nie mam opracowanego pewniaka, w którym wyglądam najkorzystniej

Gość SZCZuplutka OnA
O_o 2525 "Osobiście uważam (każdy może mieć inne zdanie), że legginsy mogą nosić tylko takie laski od 55-60(max!) kg," aha:O to jak ja mam 178 cm wzrostu, ważę 63kg (czyli BMI 19.9) rozmiar 36 to nie mogę założyć legginsów? a dziewczyna 150 cm ważąca 60 kg (co daje BMI 26.6 - czyli znaczna nadwaga, bo od BMI 25 się nadwaga zaczyna) może nosić legginsy wg ciebie? :O weźcie myślcie czasami, bo już mnie to wkurza, np. koleżanka 160 cm waży 53 kg i się cieszy, że niby jest chudsza 10 kg ode mnie, a tak naprawdę to jest grubsza bo ma BMI 20.7. myślcie czasami, zanim coś napiszecie o wadze, a jak już piszecie to napiszcie do jakiego wzrostu bo ważąc 60 kg przy wzroście 150 cm jest się grubą, a ważąc 60 kg przy wzroście 180 cm jest się chudą ( BMI 18.5 - w dół to już niedowaga ) OGARNIACIE?