Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkakoelceee

niemowle ciągle śpi-pomocy

Polecane posty

Gość kaśkakoelceee

witam mam pytanie do mam bardzo spokojnych niemowlaków czy są tu w ogóle takie? moja córa ma 5 tyg od jakiegos tygodnia więcej śpi potrafi przespac ze 20 h w ciągu doby nie płacze jakoś głośno do jedzenia bardziej kwili, marudzi bylismy dwa tyg temu na konsult u neurologa i stwierdziła dyskretnie iższe napięcie mieśniowe ale ma podobno jeszcze czas wiem że niektóre mamy mają dosyć gdy ich dzieci płaczą całymi dniami ale ja chyba czasem bym wolała czy są tu mamy które miały spokojne niemowlaki?

Gość mikikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Spróbuje raz jeszcze u jakiegos lekarza, moze prywatni. Skąd jestes? znam dobrego,ale w woj.lubuskim- neurolog i pediatra

Gość kaśkakoelceee
byłam prywatnie, podobno dobry mam nadzieję że to tylkojej uroda za miesiąc kolejna kontrola

Gość Podziwiam mądrość wschodu
A co według ciebie ma robić 5 tygodniowy niemowlak? Przewijaj go co 3 godziny i dawaj jeść na rządanie. A jak nie chce sam dłużej niż co 3 godziny, to go w takich odstępach czasu karm. NIemowlaki różnie śpią. Nie panikuj na zapas.

Gość kaśkakoelceee
wiem że dzieci są różne, ale wiecie jak to jest syn kolezanki płacze całe dnie jest bardzo aktywny moja córa wręcz przeciwnie

Gość dupa Jasiek
mój syn też no stop spał i w wieku 11 lat cukrzycy dostal, ale nie wiem czy to miało coś wspólnego , ot tak poprostu sę pomyslalam.