Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Ludzie to chyba prawda. Niech ktos pomoze tej matce. Odpisala mi jej córka

Polecane posty

Tresc : Hej, znam, to moja mama. W domu było nas dziewięcioro, z tym, że ja już się wyprowadziłam i mam własną rodzinę. Kubuś i Wiktoria mają astmę oskrzelową i liczne alergie, a do tego Kuba ma anemie. Nigdy nie było nam łatwo i teraz też nie jest. Mama żyje z tego co dostanie z MOPSu i tego co dorobi u ludzi. Starała się o rentę po ojcu, była nawet sprawa w Warszawie, ale nie udało się... Ojciec nie miał wystarczająco dużo lat przepracowanych. W 2009 roku pobito go na śmierć. Zajrzy Pani na poniższe linki: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091120/INNEMIASTA14/465318012 http://wloclawskie24.pl/articles/5683-smiertelne-pobicie-w-lipnie Nie wiem co ludzie mówią lub piszą ale to co napisałam to prawda. Jeżeli by chciała Pani pomóc to moje rodzeństwo na pewno będzie bardzo wdzięczne. Jeżeli nie wierzy Pani mi ani temu co moja mama na pisała to zawsze może Pani przyjechać do niej i zobaczyć na własne oczy. Może Pani też skontaktować się z MOPSem w Lipnie, z którego pomocy moja mama korzysta i oni powinni udzielić Pani informacji. Pozdrawiam i dziękuje. Tak wiec mysle ze to nie byl blef ze strony tamtej pani. Latwo idzie poszukac na necie jej adres oraz telefon. Nie wiem czy moderacja znowu usunie temat,choc nie powinna. Prosze nie kasujcie.

Gość co za tupet
a dlaczego ktoś ma pomagać a Ty nie?

"Policjanci z Lipna wspólnie z nadzorującym śledztwo prokuratorem wyjaśniają okoliczności śmiertelnego pobicia 39 latka. Kryminalni zatrzymali do sprawy 4 osoby, podejrzewane o udział w tragicznym wydarzeniu. Za to przestępstwo grozi kara nawet do 12 lat więzienia." Az 12 lat im grozi :o ja pierdziele co za prawo

Bo pewne osoby z kafe ktore chcialy pomoc kazaly to sprawdzic. A ja pewnie ze bym pomogla gdybym miala srodki finansowe. Ale sama wychowuje corke i nie jest mi lekko :| Osierocili te dzieci,zabijajac ojca bez powodu :| Zal mi takich rodzin

Gość Nanetta
trudno, czasy sa ciezkie, chces to pomoz sama 🖐️

Gość renty rodzinne należą
się dzieciakom po zmarłym ojcu.

Ja to napisalam tylko dla tych osob co chcialy pomoc. Reszta zalezy od nich. Mam nadzieje ze moderatorzy nie skasuja tematu puki inni tego nie przeczytaja

Gość mrMaxx
mi też szkoda takich rodzin...ale dlaczego mają tyle dzieci???teraz płaczą,bo dużo dzieci i nie ma kasy-trzeba było się zabezpieczać a nie teraz płakać i prosić o pomoc...

Gość ja powinnam stanowić prawo
a wiecie co ja myślę, nie powinni tych śmieci pakować na 12 lat do więzienia tylko zesłać do jakiegoś obozu pracy i całą kasę jaką by wypracowali przekazali by tej rodzinie

Gość Mskdkl
A co t tymi dziećmi, raz pisała siedem, potem dziewięć. A ten handel na allegro? Tyle zamówione było jak w hurtowni jakiejś. Takie to dziwne jest.

Gość Huzgarda wkurzona
Tam to trzeba naocznie zobaczyć, w internecie wszystko można napisać.

kolejna wiadomosc od jej corki : "Ona tego sama nie pisze tylko, bo nawet nie potrafi poczty odczytać. Te wszystkie prośby wystawia jej znajoma, która próbuje jej pomóc, a robi to z własnego komputera i konta dlatego tak jest "