Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi z beznadziejnym gustem

jaki pierścionek najładniejszy?

Polecane posty

Pytałeś się jej, co woli i wybrała szafir? A myślisz, że zauważy różnice? :P

Gość Blablablablablabla
ale to nie wam sie ma podobać tylko jej. Autor napisał jakie jego wybranka lubi i drugi na pewno do takich na nalezy 1, albo 3 stawiam na 1:)

Gość wybor
tek krory wkleila re, albo twoj 3

Gość sdsdsdsds
mi się bardziej podoba ten z pierwszego i drugiego linku od żeleczka. a najbardziej chyba ten drugi. sama mam raczej skromny pierścionek (mimo że z brylantem) i troszkę mi niknie w oczach

Gość A ten?
Autorze na wypadek gdybys zapomnial z moją kobietą jestem dwa lata. pamiętam, że na jednych z pierwszych spotkań rozmawialiśmy o ślubach, związkach i innych pierdołach. powiedziała wtedy, że zawsze marzył Jej się taki minimalistyczny pierścionek z białego złota z szafirem. już wtedy wiedziałem, że sprawię Jej taki na zaręczyny.

Gość A ten?
Autorze na wypadek gdybys zapomnial z moją kobietą jestem dwa lata. pamiętam, że na jednych z pierwszych spotkań rozmawialiśmy o ślubach, związkach i innych pierdołach. powiedziała wtedy, że zawsze marzył Jej się taki minimalistyczny pierścionek z białego złota z szafirem. już wtedy wiedziałem, że sprawię Jej taki na zaręczyny.

Gość ewik 39827598752
Zgadzam się z kimś wyżej. Chyba zapomniałeś przez to forum co Ci Twoja ukochana powiedziała.? Chciała minimalistyczny z szafirem i tego się kurcze trzymaj. Te trzy pierwsze które dałeś są bardzo piękne i wybierz któryś z nich. Mnie też się bardzo podobają i też taki chciałabym dostać. I tak naprawdę też bym nie wiedziała który z nich wybrać. Chyba drugi albo trzeci :) ale tego się trzymaj!!!!! Pozdrawiam i powodzenia:)

no tak, bo chciałem wybrać jakiś z szafirem, ale nie wiem, czy są wystarczająco ładne.

Gość ewula euwla
Autorze chyba faktycznie zapomniałeś przez to forum co Ci ukochana powiedziała. Chciała skromny pierścionek z SZAFIREM tak??? Te trzy pierwsze które dałeś są bardzo piękne i wybierz któryś z nich. Wszystkie trzy są cudowne i też bym nie wiedziała który wybrać. Ale chyba drugi albo trzeci. Pamiętaj o tym a nie sluchaj co Ci tu wypisują bo za chwilę kupisz coś co wogóle nie przypomina tego co pisałeś na początku. Pozdrawiam :)

Gość ewula euwla
coś się kafe zacina i dwa razy pisałam :):)

Gość A ten?
Chciala minimalistyczny z szafirem. Od Ciebie a nie od kafeterii

http://www.twojabizuteria.pl/zloty-pierscionek-z-szafirem-i-brylantami-pl-2-3-4.html szczerze powiedziawszy, to ten mi się podoba najbardziej... ale cena podejrzanie niska. nie wiem czy wypada dać coś takiego? podobno pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, ile wynoszą dwie wypłaty faceta. matka mi tak kiedyś powiedziała.

Gość dsfdsfdsfsdfwww
ten ostatni ładny,skromny, białe złoto i jest szafir.:) taki jaki chciała

Gość Zuzanna Amelia & 5
A czy ta dziewczyna nozi jakis pierscionek? A jesli tak to jakiego typu ?

Gość zareczyny zareczyny
Gość zareczyny zareczyny
Gość jest tani
ten o ktorym piszesz jest tani bo jest malutki. Obok jest zdjęcie jak wyglada na dłoni... hmmm, tak za bardzo na dłoni to mnie sie nie podoba, troche niknie ..

Gość gonnnniaa
mnie sie osobiscie ten nie podoba. stawiam na pierwszy albo trzeci. bardziej bezpieczne wzory

ale faktycznie jest różnica pomiędzy tym jak się prezentuje na zdjęciu, a jak wygląda na palcu. Ona nie nosi żadnej biżuterii, kiedyś dałem Jej jakiś naszyjnik, to już następnego dnia popsuła -.-

Gość aneczka taka
mnie też on tak średnio sie podba, łądniejsze te z pierwszej strony io ktktórych pisałeśs.s

Gość zareczyny zareczyny
pierwszy raz slysze takie cenowe zabobony o dwoch wyplatach

ale faktycznie jest różnica pomiędzy tym jak się prezentuje na zdjęciu, a jak wygląda na palcu. Ona nie nosi żadnej biżuterii, kiedyś dałem Jej jakiś naszyjnik, to już następnego dnia popsuła -.-