Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca kurwa mac!

Dziewczyny co mam zrobic? Chyba mnie facet wystawil... :O

Polecane posty

Gość czekajaca kurwa mac!

Umawialismyt sie ze dwa tyg temu ze idziemy dzis na impreze i wszystko ladnie cacy, tylko on od 4ech dni prawie , nie odzywa sie do mnie. i juz nie wiem co mam myslec :O mam sie szykowac czy nie?

Gość pretty26woman
porozmawiaj z nim. moze ci powie o co mu chodzi.

Gość a ja mysle,ze tu
ja pier dole! to czego ty chcesz? na forum wrozki szukasz? zapytaj te slynnej naszej wizjonerki czy masz sie syzkowac czy nie. kretynka

Gość jykgtkuyg
Ale to jest twoj facet czy tylko kolega? To jakas nowa znajomosc?

Gość jykgtkuyg
Ja bym sie nie zastanawiala za dlugo tylko normalnie zadzwonila i spytala. Przeciez jak sie wystroisz a on nie zamierza nigdzie isc to dopiero sie poczujesz jak kretynka. Dzwon, skoro to kolega to kawe na lawe...Najwyzej bedziesz miala pewnosc ze nic z tej znajomosci nie bedzie. To tez wartosciowa informacja, nie trac czasu na czekanie Bog wie na co.

Gość jykgtkuyg
Ale jak zadzwonisz i normalnie spytasz to przeciez nie jest to narzucaniem sie...no daj spokoj, jeden telefon zeby sie upewnic co do planow na wieczor to narzucanie? Najwyzej uslyszysz ze on sie nigdzie nie wybiera, to wtedy idz w inne miejsce ze swoimi znajomymi i baw sie dobrze. Ale nie drecz siebie samej tym czekaniem, zalatw sprawe od razu i miej jasnosc.Dzwon :)

Gość jykgtkuyg
No to napisz, ja czekam tu z Toba :) Nigdy nie boj sie pytac faceta o cos wprost, to tak jakbys bala sie poznac prawde...A czasem lepiej znac ja szybciej. Dawaj, pisz ;)

Gość jykgtkuyg
No i dobrze napisalas :) Czekamy teraz, trzymam kciuki mooocno ;)

Gość jykgtkuyg
Nie odpisal jeszcze?

Gość siostra Mierzwa
W zasadzie to w interesie faceta powinno lezec, by dociekac czy Tobie z jakichs przyczyn nie zmienily sie plany. Nie wiem... Mozesz sie szykowac... bo to niekoniecznie znaczy, ze Cie wystawil, ale chyba tez nie swiadczy jego zachowanie o tym, ze szczegolnie mu na Tobie zalezy... wiec ocen sama czy taka relacja Cie satysfakcjonuje.

Gość jykgtkuyg
Ale raport doreczenia mialas? A tak wogole to w jakim jestescie wieku?

Gość Kavok
ja moge z toba sie umówic i pojsc gdziekolwiek

Gość jykgtkuyg
Wiecie, z facetami jest roznie. Znam i takich ktorzy nie odzywaja sie do ostatniej chwili bo przeciez to jasne ze gdyby sie cos zmienilo to by dali znac ;) Nie ma reguly. Ja natomiast jestem z takich ze tez lubie szybciej wiedziec co i jak ;) Czekamy dalej ;)

Gość jykgtkuyg
Dalej cisza?

Gość jykgtkuyg
To faktycznie mlody jest i nie wie jak sie kobiete powinno traktowac. Az jestem ciekawa co Ci odpisze, ale tyle czasu to jakos tak...no na olewke wyglada :(

Gość jykgtkuyg
Wiesz, to mlody jest ale nie na tyle mlody zeby nie wiedziec ze powazny facet tak sie nie zachowuje.. Jak teraz Cie wystawi to olej gada i juz. Szkoda czasu na szarpanie, to zawsze zla perspektywa, nie jestes od tego zeby czekac az jasnie pan sie zdecyduje poinformowac jakie ON ma plany No ale czekamy co odpisze ;)

Gość jykgtkuyg
"porzadnych" nie brakuje hehehe No dajmy mu jeszcze szanse, moze go tramwaj rozjechal czy co :classic_cool: Nie bedziemy psioczyc tak na chlopaka :D

Gość olaboga też tak miałam
kolega zapraszał mnie na impreze, raz drugi wspominał, ale żadnych konkretów. Dzień wcześniej sie nie odezwał a ja sobie darowałam, myslac ze mnie olał. Dzisiaj ten kolega jest moim facetem :) Uważał że sie narzucał z tą imprezą a skoro ja nie dzwoniłam i nie dopytywałam o szczegóły to wg niego nie chciałam iść. Gdybym nie myślała tak jak Ty że pierwsza sie nie odezwe to miałabym faceta dużo wcześniej. Co oczywiście nie znaczy że ten twój Cie np nie olał. Tak tylko pisze co wiem :)

Gość jykgtkuyg
Mysl tylko glowa a serducho schowaj gdzies gleboko. Zawsze pytaj wprost i nie boj sie odpowiedzi. Nie takie rzeczy Cie jeszcze w zyciu spotkaja jak olanie przez faceta. No niestety takie czasy ze ciezko spotkac kogos naorawde uczciwego. Stwierdzam po moich doswiadczeniach i po tym co obserwuje dookola .

Gość 23423423
Moim zdaniem on już nie odpisze ani nie przyjedzie. Gdyby uważał tę imprezę za aktualną to skontaktowałby się z Tobą

Gość jykgtkuyg
Cholercia kafe cos mi sie zacina

Gość jykgtkuyg
Kafe mi sie zacina

Gość jykgtkuyg
A na ktora jest impreza i o ktorej bys miala z domu wyjsc, gdyby oczywiscie wszystko mialo dojsc do skutku?

Gość jykgtkuyg
No to niby jeszcze kupa czasu, ale on Ci od godziny nie odpisuje...A raport mialas ze dostal smsa?

Gość jykgtkuyg
No to chyba masz jasna sytuacje...Godzine czasu nie odpisac na wiadomosc pare slow...olej go. Szykuj sie na impreze ze znajomymi, moze tam spotkasz kogos ciekawszego :D Los bywa przewrotny ;)

Gość wesdvs
jesli to kolega to czemu mialabys sie pierwsza nie odezwac? ja pierdole, same malolaty tu siedza :-0

Gość i co?
napisal

Gość 234523523
tylko nie pisz mu juz nic, w stylu "zawiodles mnie!" albo "sądzilam że jestes inny.." bo to bedzie zalosne. Olej go.

Gość jykgtkuyg
No przeciez kiedys odpisze...tylko ciekawe co. A dla Ciebie to przynajmniej jednoznaczne jak on sie zapatruje na wasza znajomosc.