Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalara3

obawa o zdrade

Polecane posty

mój facet niedługo wybiera sie na całonocne ognisko ze starymi znajomymi, nie moge w nim uczestniczyć. Bedzie tam dziewczyna do której on żywi sentyment. Obawiam się ze mnie zdradzi, strasznie mnie to gnębi. Jak sobie z tym poradzić?

Gość klatka faradaya
zapamiętaj sobie jedno - jak będzie chciał cię zdradzić to zdradzi cię w firmowej windzie jadąc do pracy a jak chciał nie będzie - to go żadna chętna panna z dupą na wierzchu nie skusi :)

Gość thetheryh
najgorzej jest byc zdradzanym za plecami i gdy zdrada nie wyjdzie na jaw... Ale gdy wyjdzie na jaw to tylko możesz sobie pozazdrościć że rzucisz gnojka. Nie wiem jak ci mam pomóc bo mnie byw takjiej sytuacji kurwica brała

masz racje, ale ta dziewczyna jest podła, juz raz go wykorzystala, boje sie ze z czystej zazdrosci o mnie bedzie chciala go uwiesc by dopiac swego ze on wciaz cos do niej czuje.

tez mnie wlasnie bierze kur*wica, ale on mi powiedzial ze jesli doszloby do zdrady to on by mi o niej powiedzial.

Gość klatka faradaya
ta dziewczyna może być JAKA CHCE a jak on ma mózg w rozporku.. to przecież lepiej żebyś o tym wiedziała, prawda? jeśli dla tego sentymentu kładzie na szali wasz związek...

moze rzeczywiscie troche przesadzam. z natury nie ufam facetom .

Gość siostra Mierzwa
Jak bedzie chcial zdradzic to sposobnosc zawsze mu sie znajdzie. taka prawda. Wiec nie ma sensu psuc sobie humoru. rownie dobrze moglabys sie tak stresowac co dzien... malo to okazji do zdrad czai sie chocby w necie? Wyluzuj. szkoda zycia na nerwy Kochana.

Gość klatka faradaya
z natury nie ufam facetom związek bez zaufania to spółka akcyjna kupujesz akcje i śledzisz poczynania zarządu :D