Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boboboboo

prawiczek zły, a dziewica dobra?

Polecane posty

Gość boboboboo

Jak to jest, że dziewica to ktoś wartościowy kto szanuje siebie i jest obiektem zainteresowania... a prawiczek to ktoś wyśmiewany i napiętnowany? Czy nie jest tak, że kobiety chciały by być pierwszą i zarazem ostatnią kochanką mężczyzny, a facet chciałby poznać kogoś wartościowego, kogoś kto jest "czysty", a tym samym bardziej atrakcyjnego w jego mniemaniu? Nikt chyba nie chce poznać ladacznicy i konia rozpłodowego, który przeleci wszystko to co się rusza.

Gość mi by tam prawiczek pasował
co innego taki typ prawiczka wystepującego na kafe, którego jedynym kryterium jest cnota kobiety. Dla mnie sie liczy przede wszystkim charakter i to coś i jak zaiskrzy to "przebieg" jest dla mnie drugorzędną sprawą, co oczywiście nie znaczy że chciałabym jakiegoś szmaciarza :o

Gość boboboboo
jakie znaczenie ma czy ktoś przebywający na kafe jest "przed czy po".. człowiek jest człowiekiem i nie ma to znaczenia, należy się mu szacunek jak każdej innej osobie... dzielenie ludzi na podkategorie jest oznaka rasizmu i głupoty. można w ten sposób skrzywdzić kogoś, kto jest godny uwagi i zmarnować okazje na coś wspaniałego, lub po prostu skrzywdzić dobra osobę przez swoje wypaczone i chore mniemanie o kimś kogo nie znamy. radze zastanowić się tym osobom, którym tak łatwo przychodzą te aroganckie i prostacze teksty na temat prawiczków. owa osoba jest ograniczona umysłowo i powinna leczyć się psychiatrycznie..

Gość Niedoświadczona .
Ja bym wolała niedoświadczonego faceta. Czułabym się na pewno sto razy bardziej swobodnie przy prawiczku. I nie musiałabym się bać, że coś przeniósł od poprzedniej kobiety i mnie zarazi.

Gość 234523523
Bo kobiety mogą mieć seks kiedy chcą, są zarzucane propozycjami, wystarczy że kiwną palcem i mają seks. Dlatego gdy odmawiają, są wartościowe. A facet bardzo by chciał seksu, ale to on musi się starać. To, że nie ma seksu nie jest więc powodem do dumy tylko oznaką tego, że nie radzi sobie z kobietami.

Gość boboboboo
wygląd przemija, to po pierwsze, a po drugie to jak zniknie tapeta i wszystkie inne kamuflażowe zabawki to będziesz miał prawdziwe oblicze potwora z lok nez :P liczy się osobowość i wnętrze człowieka... :)

Gość boboboboo
234523523 Definicja głupia i godna ubolewania. Współczuję Tobie boś ograniczony i prosty człowiek.

z tego co czytam na forum to właśnie ma :o Zobacz ile tu postów typu używana kobieta to taka i owaka, nie mógłbym takiej na zone, kompletny brak szacunku. O to mi chodziło z forumowymi prawiczkami i pewnie stąd pogląd że prawiczek- zły. Ogólnie doświadczenia seksualne są dla mnie prywatną sprawną i do głowy by mi nie przyszło oceniać kogoś po tym. swoja drogą wydaje mi sie ze dziewica też jest zła, a raczej smieszna wg ogólnej presji społeczeństwa.

Gość boboboboo
Niedoświadczona . Owszem.. masz rację, że w takiej sytuacji oboje czuli by się swobodniej i pewniej siebie. Wspólne przełamywanie lodów zapewne bywa o wiele prostsze. Swoją drogą ciekawi mnie czy dziś ludzie czekają jeszcze z tym do ślubu. Chyba wykreuje o tym nowy watek.

boboboboo-Prawda jest taka, że skoro pani psycholog wysmiewa się z prawików i ich wad, jak np wada wymowy, to oznacza to że kobiety to zimnne suki do granic możliwości, skoro nawet psychologowie z takich ludzi się śmieją, mam tu namyśli jedną panią na tym forum...

234523523> głupoty piszesz :o

dziewice są słodkie , o!

Gość hewwt
-dla faceta ODMAWIANIE sexu to żadna duma, bo mu nikt tego seksu nie proponuje - więc za co go szanować -dziewica musi ODMAWIAĆ, bo jako kobieta ma propozycje sexu od strony mężczyzn

Gość boboboboo
wydaje mi się, że te wszystkie tematy o prawiczkach to kreuje kobieta, która została przez takowego odtrącona - może właśnie z tego powodu, że utraciła swoje dziewictwo, które on od partnerki oczekiwał

Gość do mi by tam prawiczek pasowa
ale jak chlopak nie chce dziewczyny, ktora miala seks bez zwiazku albo przygodny to chyba nic zlego?

Gość boboboboo
wydaje mi się, że te wszystkie tematy o prawiczkach to kreuje kobieta, która została przez takowego odtrącona - może właśnie z tego powodu, że utraciła swoje dziewictwo, które on od partnerki oczekiwał

tu nie chodzi o to czy ktos jest przed czy po... dziewica to stereotypowo dziewczyna ktora sie szanuje, a prawiczek to wstydliwy koles, ktory nie wie jak sie zabrac do roboty. dziwica nie ma problemu z tym, ze tego nie robila, a dla prawiczka to priorytet. dlatego uwaza sie prawiczkow za tych gorszych, bo sa niepewni siebie, bo sie krepuja, nie umieja normalnie zagadc, bo boja sie byc wysmiani. troche luzu a wszystko jakos pojdzie:)

Gość hewwt
-dla faceta ODMAWIANIE sexu to żadna duma, bo mu nikt tego seksu nie proponuje - więc za co go szanować -dziewica musi ODMAWIAĆ, bo jako kobieta ma propozycje sexu od strony mężczyzn

Gość zuza24d
takie twierdzenie wyszlo z facetów iz gdy dziewczyna bzyknie sie z kims i to wyjdzie na jaw jest uwazana za kurwe itp moze sie nawet nie bzyknac a ktos pusci bujde i juz jest uwazana za puszczalska a chlopak ktory wydyma panienke jest uwazany za kozaka .. nie rozumiem dlaczego tak jest ale niestety jest.. ja nie gardze prawiczkami ani dziwicami .. kazdy ma swoj rozum i robi co chce i osobom trzecim nie powinno byc nic do tego !;/

Gość boboboboo

Gość boboboboo

Gość zuza24d
takie twierdzenie wyszlo z zalozeia facetów .. iz uwazaja ze kobieta ktora moze zrobic nawet to raz albo i nnie a ktos pusci taka pojde uwazana jest za puszczalska a faceta uwaza sie wtedy za kozaka . nie rozumiem czemu tak jest ale jest. mi to osobiscie nie przeszkadza .. kazdy ma swoj rozum i robi co chce a osobom trzecim nie powinno byc nic do tego.

Gość dziewic nikt nie chce
:( jestem dziewicą i wszyscy sie temu dziwią nie jestem gówniarą ani starą bo mam 32 lata nie spotkałam w zyciu męzczyzny któremu mozna zaufać, a przygodny seks mnie nie bawi a teraz dalej nabijajcie się z tego tylko tyle umiecie

Gość Kobiety to uwodzicielki
Kobiety też są za takie dobre uważane, ale jak potrafią się ustawić. Np. Bruni, pierwsza dama Francji. Miała niejednego, a się o niej mówi uwodzicielka itd. Albo Jolie. Spała ze swoim bratem, a nikt jej nie nazywa źle z tego powodu. Po prostu najbardziej dostają te co się wstydzą swego czynu, albo robią to dla pieniędzy, zatrzymania faceta, a nie dla przyjemności.

Gość boboboboo
dziewic nikt nie chce Ja szanuje Taką postawę i chciałbym poznać taką kobietę, która siebie szanuje i ma poukładane w głowie.

Gość boboboboo
dziewic nikt nie chce ja szanuję Twoja postawę i uwierz mi, że wielu by chciało...

Gość do mi by tam prawiczek pasowa
odpowiesz mi?