Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvngh

Ile kobieta 178 cm powinna wazyc aby wygladac jak laska?

Polecane posty

Gość bvngh

?

Gość bvngh
to juz chyba anoreksja:P

Gość 58 - 68
ale waga to nie wszystko, jak masz krzywe nogi to śwninty boże nie pomoże, brzydka twarz też cię przekreśla jako atrakcyjną "laskę"

Gość Tomaszekk
Nie ważne ile waży. Ważne żeby miała cycki wielkie, kształtne, bardzo wąską talię, duży tyłek i szczupłe nogi. Czyli talia max 65 cycki minimum 90 ale najlepiej od 95 i tyłek minimum 88. A waga sama się dostosuje. Takie rodzynki zapraszam do siebie: www.poszukujetancerki.manifo.com

Gość gmdka
kurwa ludzie już mają nieźle nasrane we łbach :O Gdzie nie zobaczę to zawsze piszą, że kobieta powinna ważyć 50kg. Może jak ma 190 to też 50kg? Walnij się w łeb.

Myślę że między 58 a 65 :) zresztą waga nie jest najważniejsza, liczy sie jak wyglądasz. Ja np ważę 49 kilo na 170 wzrostu a "na oko" wyglądam grubsza niż koleżanka w podobnym wzroście ważąca 55 bo ona ma jakąś taką kościstą budowę, bez cycków i tyłka i wygląda chudo przez to.

Gość gmdka
Tomaszek- następny debil :O Taaa, najlepiej żeby kobieta w cyckach miała ze 120 a w talii 60, ciekawe jakim cudem. No chyba, że masz na myśli sylikony, które już wyżarły wam mózg :O

Gość do Tomaszekk
a pauka u ciebie rownież tak idealnie wymiarowa?

Gość Dancia........................
64 kg - BMI 20.1

tomek, taka figura to marzenie, tzn nie wiem co widzisz w 88 cm biodrach, bo wedlug mnie to nie biodra kobiety tylko faceta :D ja mam nadzieje ze dobije do 65 w talii, nie wiem jak dlugo mi to zajmnie, ale cwicze tylko i wylacznie partie brzucha :D wtedy nie bede miala juz na co narzekac co do tematu powinnas wazyc ok 68 kg

Lisabet a ważąc 58 kg na 178 cm miałaby niedowagę :O

Gość Tomaszekk
Niektóre cipy to pojebane tu są. Lady Love figura lizaka się właśnie tym charakteryzuje. Tańczyła u mnie laska z cyckami 97 i biodrami 88 poprostu petarda. Widoki były poprostu meeeeeegggggaaaaa.

Gość Tomaszekk
Lady love powodzenia i trzymam kciuki, a jak u ciebie z cyckami i z tyłkiem??????

hhehe tomaszek 88 cm w biodrach przy wzroście 178 cm to wymiar chudego chłoptasia , ale co może wiedzieć facet przesiadujący na babskim forum

94 w cycach i 95-96 w biodrach talia 69, czasem 71 zalezy od dnia, ale powoli spadam :D

Gość gość
nie sluchaj kobiet one klamia. 60kg nie wiecej

Gość gość
178 to tak z 65 kg

Gość gość
taka lacheta nigdy nie bedzie Laska !!!!!!

Gość gość
178 cm, waga 70 kg. Brzmi grubo? Może, ale wyglądam szczupło jestem grubokoścista, mam pełne kształty fugura typowej gruszki, ale jestem atrakcyjna nigdy nie chcialabym schudnac do 50 kg. Teraz moze moglabym nieco ujedrnic sie, ale na pewno nie chudnac. Mam 64 cm w talii, biodra95, biust 94

Gość gość
178 to nie kobieta , to kon . Przy takim wzroscie ciezko byc kobieta.

Gość gość
Nie ma konkretnej ustalonej wagi. Wiem sama po sobie. Przy zwroście 170 zawsze ważyłam 55 kg i byłam nieco za chuda. A teraz po ciązy waże 68 kg i uwierzcie mi albo nie nadal jestem szczuplutka. Tylko te kg gdzies się ukryły. Chyba w mięśniach. Z kolei moja szwagierka przy wzroście takim jak ja waży 59 i jest nieco grubsza ode mnie. Takze sama widzisz ze różnie to jest. A ty nie masz lusterka zeby stwierdzic czy jestes za gruba czy za chuda... Nie patrz na wagę - patrz w lustro.

Gość gość
A ja k***a nie mogę przytyc mam 173cm 50kg no k***a zrem a i tak to gdzieś ucieka, mam blond włosy i co z tego że dupa fajna jak chuda i patrzeć już nie mogę na te żebra moje