Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sestressowana

Potrzebuje odpocząć przede wszystkim psychicznie

Polecane posty

Gość sestressowana

Prawie dwa lata żyła w bardzo duzym stresie , były momenty ,że prawie nie wytrzymywałam psychicznie. Teraz chcę troche odpocząć, ale nie mam pomysłu co by zrobić. Nie chodzi mi o odpoczynek fizyczny raczej psychiczny. Może Wy macie jakieś fajne pomysły na porządne odstresowanie się?

Gość sestressowana
i tak z dwa lata bede sex uprawiala spiac by psychicznie odpoczac

Gość lgucio
palec na cipce ,wibrator w tyłku ,fajka w ryju i po stresie

Gość rjgrk3342h3432
przede wszystkim proszki typu ssri/snri( zespół stresu pourazowego), wyjazd na wieś- kontakt z naturą, w góry itp.

Gość zaciekawił mnie temat:P
mnie też tego bardzo brakuje. Tylko,ze ja potrzebuję do tego pieniędzy,zeby odpocząc. Wychowuję sama synka od 10 lat i jest nam cholernie cięzko finansowo. Zeby polepszyć sytuację złozyłam wniosek o podwyzkę alimentów i mam dla siebie szansę na lepszy zarobek(zmiana pracy;) ). Kiedy juz wyjdę z długów na prostą to biorę synka i wyzezdzam nad morze. Szum fal mnie uspokaja,pozwala nabrać sił i dystansu do trudnej nieraz codzienności.

Gość wyjazd w góry dobrze relaksuje
ja jadę na 4 dni tyle że w czerwcu w weekend boze ciało jak jest

Gość rjgrk3342h3432
musiałabyś pomieszkać troch w jakimś spokojnym miejscu pełnym zieleni ale to musiało by trwać tak samo długo jak trwał ten stres.... Do tego możesz dołożyć jakiś sport np. rower, pływanie, bieganie. No i oczywiście te proszki o których ci mówiłem ssri/ snri.

Gość na pewno wyjazd
:)

Gość sestressowana
Wyjazd mi nic nie da , potrzebuje czegoś "mocniejszego" i "dłuższego" :(

Gość zaciekawił mnie temat:P
skoro od razu zakładasz,że ci nic nie da--to napewno ci nie posłuzy. Moze zakupy dla siebie? Odmiana czegoś w domu? Kilka dodatkowych drobiazgów potrafi odmienić wnętrze i dodaje pozytywnych wrazeń.

Gość sestressowana
Już byłam na wyjeżdzie weekendowym. Miałam naprawdę "potężne" przeżycia. W szczególności ze strony swojego byłego chłopaka, przemoc psychiczna. Teraz już jest ok, ale nie mogę jeszcze po prostu nie mogę tak do końca dojść do siebie.

Gość gość
To zależy skąd jesteś:) Polecam domki w Wiśle, świeże powietrze, niezapomniane widoki i przede wszystkim cisza i spokój czego chcieć więcej? http://domkiwisla.pl/