Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxusia

Co na komary?

Polecane posty

Gość Kasiaczekkk
alexxusia, bransoletki się świetnie sprawdzają, ale one odstraszają komary a nie zabijają :) Ja mam Para'Kito i komary czując zapach wydzielający się z bransoletki omijają mnie szerokim łukiem, polecam! Co do olejków, to komary na pewno nie lubią lawendy, geranium, mięty pieprzowej - te sprawdzą się także jako rośliny na parapecie.

Gość krysia.mis
asdzxc zgadzam się dla mnie tez najlepsza jest mugga tylko jest mały problem nie bardzo można już dostać ta 50 % a ja wyjeżdżam do Kenii i na gwałt potrzebuje chociaż ze 2 buteleczki:)

Gość a moze budyń
Krysiu maja jeszcze dostępną w vitamarkecie bo sam tam kupowałem , importer do końca roku już nic nie sprowadzi wiec chyba tylko oni mają mugge 50% ja tez szukałam w necie ale wszędzie to samo brak 50 % , jak jesteś zainteresowana to podsyłam Ci link http://vitamarket.pl/p11975-Mugga-Strong-75-ml-Mugga-DEET-50-spray.html .pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Kenii

Gość ooo

Nie wiem jakie macie doświadczenia z kleszczami czy komarami, na pewno sporo różnych propozycji preparatów próbowaliście. Ja również i szczerze mówiąc różnie to wygląda jeśli chodzi o skuteczność. Nie tak dawno miałem okazję spróbować Kleszcz STOP, wiele osób zachwala ten preparat, możecie też spróbować może się u Was dobrze sprawdzi.