Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mną jest nie tak he

Brzydzą mnie pocałunki. Co ze mną jest nie tak??

Polecane posty

Po prostu nie moge pocalowac kogos, bylam w zwiazku ,kochalam go ale nie lubilam sie całowac , wcale nie sprawialo mi to przyjemnosci . Na randkach panowie wpychają od razu jęzory w usta ,brzydzi mnie to :O nie wiem jak dziewczyny dają sie '''lizać'' 10 ciu obcym facetom na imprezach żadnej fobii nie mam, nie przypominam sobie traumy zwiazanek z calowaniem..

Co czujesz jak widzisz w TV lub kinie pocałunki zakochanych?

Gość marta gr
ja tez nie lubie sie calowac, z mezem nie caluje sie

Co czuje? Czekam na kolejną scene ,nudzi mnie i denerwuje mlaskanie na ekranie. Dziwni mnie to ,ze rezyser daje erotyczną scene w filmie a erotyki brak - kawałek piersi ,kawałek pośladka , 5 miunut calowania i lizania ciała KONIEC seksu ,budzą sie rano w łozku :O

Gość brzydze sie ludzkiej sliny
i nie lubie sie calowac.wiem ze na kafe byly juz takie topiki :P i nie jestesmy jedyni z takim problemem :D

Gość 26 03
Pocałunek...to czułość...oddanie...emocje...uwielbiam ale tylko kiedy jest to "coś" nigdy nie mam dosyć całusów z NIM (chyba muszę go spytać czy lubi czy robi to dla mnie :) nie wydaje mi się że zmuszam go do czegokolwiek...:) )

Gość gość
Wreszcie spotkałem kogoś podobnego do mnie. Pocałunki mnie brzudzą. Koniec. Kropka.

Gość ja   gość  nie lubiący też
ja również nie lubię pocałunków Lubię przytulanie uwielbiam masaż dotyk ale nie pocałunki Tak ogólnie to jestem brzydliwa co do wydzielin ludzkich jakim jest też ślina bleeeee Wiem że facet zadbany był i ok ...i podziwiałam go kochałam jednak obrzydliwość co do wydzielin mam w stosunku do każdego . Co do sexu to również oralnie w życiu nie zrobiłabym bo to mnie brzydziło i s****a mnie brzydzi niesamowicie ..... jak kończył np. na brzuchu to z obrzydliwością ścierałam tą wydzielinę z siebie ...;/ W sumie może przez tą brzydliwość jestem i będę sama .... Ale trudno nie zamierzam tego zmieniać , bo tego ktoś oczekuje ode mnie

Gość gość
ja tez nie lubie sie calowac ;) jestem w zwiazku od przeszlo 10 lat, od 8 zona i bzykac sie lubie, moge loda zrobic, ale calowac sie nie lubie :)

Gość gość
Ja bym się nigdy z facetem nie pocałowała

Gość gość
zamiast się całować rób loda.

Gość gość
A co jeśli nie lubi całować, unika seksu, o lodzie też lepiej zapomnieć. Myslicie, że mówi prawdę mówiąc, że kocha? Aż trudno uwierzyć.

Gość gość
9:34 jesteś lesbijką? :D

Gość gość
Nie na całowaniu małżeństwo polega tak jak kobiety w którymś temacie piszą że nie na seksie, zakładaj chomąto i ciągnij, takie twoje zadanie kobieto, rodzina ma swoje potrzeby a ty bez gęgania zapier... to twój obowiązek :-P

Gość gość
Z tymi tutaj jak z pedałami, brzydzą się ale i tak wychodzą za maż czy ci drudzy żenią, dla własnej wygody i egoizmu zdu... komuś życie, rozwiodą się i nieważne że druga osoba zupełnie nieświadoma ucierpi przez larwę której czynności się pomyliły :-D