Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katjaa

Makijaż :)

Polecane posty

Ja makijaż wykonuje od 15 roku życia. Przynajmniej jak idę na wielkie wyjście (np. koncert) nie wyglądam jak monstrum tak jak te, co odświętnie się malują, bo ja potrafię go wykonywać lata praktyki, a one nie. Mnie to w niczym nie przeszkadza zawsze wszędzie, gdzie idę zdążę go wykonać przed wyjściem z domu to tylko 15 minut wcześniejszego wstawania jak dla mnie

Gość IU
Wiesz co wg. mnie to zależy od urody. Ja mam naturalnie czarne rzęsy i brwi i makijaż jakoś drastycznie nie zmienia mojego wyglądu, dlatego wolę pospać te 15 minut więcej. Jedyne co pozwala mi rzeczywiście lepiej wyglądać to korektor. A to, że nie maluję się na codzień nie oznacza, że nie umiem tego robić. Będąc nastolatką codziennie się malowałam i wprawa mi została...

Ja po prostu to kocham, czuję się wtedy lepiej. Przeżyłam depresję, więc to jest dla mnie taka terapie. Nie pracuję, więc boję się zaniedbać.

Gość IU
No pewnie, trzeba sobie poprawić czasem humor, a zadowolenie z wyglądu jest wg. mnie bardzo ważne i dodaje odwagi.

Dokładnie mam krótkie rzęsy i jasną cerę, wiec makijaż delikatny mi pasuje. Maluje tylko oczy i usta. Nie lubię się pudrować, bo nie jestem babką na Wielkanoc. :D

Gość IU
Ładny makijaż. Czasem jak widzę jakiś fajny makijaż to aż mam ochotę się pomalować, ale wszystkie kosmetyki kolorowe dałam siostrze...

Nie jestem pustą blondyną z solarki z toną tapety jak widzę taką na ulicy to bym wzięła wiadro i chlup oblała i po makijażu :D Ja lubię delikatność i dziewczęcość w moim wieku nie wypada ,aż tak wyrazistego makijażu robić, bo postarza :D