Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik tv market

pracownik tv market

Polecane posty

Gość pracownik tv market

a ja jestem pracownikiem tv marketu i powiem szczerze że jeśli chodzi o bullet express to wszyscy macie rację totalny bubel. Może trafiło mi się z 10-15 zadowolonych klientów a duuuużo więcej nie, może nie tyle niezadowolonych co właśnie tak jak wy wkurzeni że wydali na taki badziew tyle pieniędzy. Co do mopa parowego z reklam i biustonoszy też nie polecam, ale naprawdę są też fajne produkty z których sama korzystam i inni pracownicy też. do tych produktów zaliczają się wszystkie produkty Delimano (garnki, patelnie itp.) i Dormeo (materace, poduszki itp). Niestety tylko na zakup tych produktów byłam w stanie się skusić może dlatego że od razu na pokazach w firmie widziałam jak to działa a może dlatego że obydwie marki są markami włoskimi. Bo też jestem uczulona na chińszczyznę. Więć jeśli chcecie kupić coś dobrego i nie-chińskiego to w Tv market Dormeo i Delimano bo tych produktów jestem pewna. A co do działu reklamacji ostatnio zwiększyli obsadę bo klienci narzekali że nie mogą się dodzwonić i u nas jako pracowników też zaostrzyli rygor. W każdej rozmowie musimy podawać nr do działu reklamacji i z tego co klienci mówią raczej nie ma problemów z dodzwonieniem się, z uwagą na to że pracują do 18. A poza tym wiem z własnego doświadczenia że jak ktoś miły dzwoni i prowadzi kulturalną rozmowę to chętniej się takiej osobie pomaga a nie tylko zbywa działem reklamacji.Więc wszystkie osoby które tutaj zamieszczają wpisy niech czasami trochę się zastanowią,co piszą szczególnie Ci którzy nie robili u nas zakupów

Gość pracownik tv market
zjadłem kupę przez was :o