Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żen adaaaaaaaaa

Żal mi ludzi którzy udają imprezowiczów, podrózników. To żalosne

Polecane posty

Gość żen adaaaaaaaaa

Mam wsrod znajomych takich kłamczuchów, Wy pewnie tez... wystarczy dobrze słuchac i myslec, kłamstwa szybko wychodzą... Jedna kolezanka z uczelni niby jest w Egipcie na majówce. Miała opis na gg: byłam popływac a teraz wypoczywam ..egipskie słonce jest cudowne, rozmawialam z nią , niby siedziala w restauracji i piła soczek ALE mam na liście kolege ktory ją zna , ona nie wie o naszej znajomosci. Mowilam mu ze X jest w Egipcie . On zdziwiony CO?? Przeciez jest u mnie ,idziemy do galerii na zakupy Druga oszustka udaje imprezowiczke, najlepsze kluby , ''balety''. Raz miała szykowac sie na impreze, widzialam ją z matką na zakupach na targu :O , drugi raz siedziala w domu - widzialam ją w oknie ,wiele wpadek np na GG niby impreza a zrobila sie dostepna i zaraz zniknela

Gość żen adaaaaaaaaa
jem kupe

Gość żen adaaaaaaaaa
podszyw

Ich życie niech se robią co chcą. Znam jedną taką mitomankę, generalnie boki zrywać. Wszędzie była, wszystko widziała i wszystko umie. A jak prawda wychodzi na jaw okręca kota ogonem, ze nie to miała na myśli ;) Tylko gdy zaczyna opowiadać wymyślone historie z innymi ludźmi w rolach głównych, za ich plecami, robi się nieciekawie...dlatego póki mi tacy ludzie nie szkodzą mam to w dupie.

Gość dhhgfhfd
oj tam tez taką znałałam w liceum :O na przerwach ciagle opowiadała ,chciala byc w centrum towarzystwa ,miała setki przygód ,wszedzie była : hiszpania, francja, uk, usa, australia, rpa , maroko ,egipt ,powiedzialas ze chcesz pojechac do argentyny i nauczyc sie tanga ... ONA TEZ tam była i zwiedzala i miala zajebiste przygody na lotnisku ,zal mi jej faktycznie z bogatej rodziny pochodzila, ale wszyscy wiedzieli ze to ściema. Na slowo NIE kłam reagowala krzykiem ,gniewem ,wyzwiskami

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
gowno was obchodzi czyjes zycie, same macie nudne jak widac

Gość a wiecie czemu tak naprawde
tak sie dzieje? z samotnosci. samotnosc to dzisiejsza choroba. to co widzimy poprzez tv,net itp powoduje,ze wszyscy chcemy czuc sie lepsi